Kraj Republike Hrvatske
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kraj Republike Hrvatske
Vi ste već "u džepu", ali domaće tek treba osamarit (ne ošamarit, znaš li šta je samar?) i poslat u Njemačku i Austriju.Stanojko wrote:To srbojugocetnicka propaganda siri defetizam. Calenzi bite!Eva_ wrote:Nažalost ne uplaćujem u MIO RH.Stanojko wrote:Ajde bre, platite to, sta ste se stisli...
Jebo ih Tito, to je njegov izum.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
majke ti mile ti pises o hrvatskoj kao da si ikad zivio u njoj...a nisi ni dana vengo si koji put prosao kroz nju...sto da ja stalno pisem o bosni i sarajevu negativisticki....vi ste ovo vi ste ono...ja zivim u njoj i ja cu ako0 treba je ružiti ili hvaliti..placam tu porez nosim se sa dobbrim i losim stvarima....Ringo10 wrote:MA nema frke, malo popovi pronosaju neke kosti, amalo Vucic ili Vulin nesto proseru i cijel Hrvatska samo o tome bruji, malo kapetan Dragan kaze da ce ustasama jebat mater i sve super, Hrvati se bave samo tim pizdarijama placaju sve gubitke i ne pitaju nista,Eva_ wrote:Ne znam jesam li zaista jedini u Republici Hrvatskoj primijetio tu stvar, ali vidim da nitko nije nešto osobito popizdio, pa mi preostaje zaključiti samo: a) da su svi Hrvati imbecili, ili b) da sam imbecil samo ja. Odnosno, da a) porezni obveznici nemaju ništa protiv iz svoga džepa platiti ono, kako se zove, restrukturiranje Agrokora, ili b) kako ću to na kraju platiti samo ja.
”Teško je išta garantirati, ali Vlada je od početka vrlo jasno komunicirala da cijeli ovaj proces vodi u smjeru da ne bude nikakav teret za porezne obveznike”, odgovorila je ovog ponedjeljka voštana figura ministra financija Zdravka Marića na izravno pitanje novinarke Nove TV može li sada, ovog časa – kako to već mjesecima ponavljaju voštane figure iz muzeja Andreja Plenkovića – gledateljima zajamčiti da hrvatski porezni obveznici neće platiti ni lipe za restrukturiranje Agrokora.
Mozda Vulina i placaju iz HDZa da prica pizdarije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
E,moj Ero,magarčino staraEroo wrote:Stanojko wrote:Eva_ wrote:Stanojko wrote: osamarit (ne ošamarit, znaš li šta je samar?)
Još ti nisam skrojio samara
Kolko ću ti skrojit samarčine
Nećeš naći veće magarčine.
Nar.pjesma iz okolice Lištice,koju je moj pok.prijatelj Markan vazda pjevao dok bi igrao šah.
P.S. Ono Ero je moj dodatak. On bi pjevao Soldo,ili Mate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2015-09-08
Najprije deseterac, a onda što?jastreb wrote:E,moj Ero,magarčino staraEroo wrote:Stanojko wrote:Eva_ wrote:Stanojko wrote: osamarit (ne ošamarit, znaš li šta je samar?)
Još ti nisam skrojio samara
Kolko ću ti skrojit samarčine
Nećeš naći veće magarčine.
Nisi ti rođen za pjesnika.
2016-07-22
I u SlovenijuEroo wrote:Vi ste već "u džepu", ali domaće tek treba osamarit (ne ošamarit, znaš li šta je samar?) i poslat u Njemačku i Austriju.Stanojko wrote:To srbojugocetnicka propaganda siri defetizam. Calenzi bite!Eva_ wrote:Nažalost ne uplaćujem u MIO RH.Stanojko wrote:Ajde bre, platite to, sta ste se stisli...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2017-03-21
sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2015-09-08
petokolonašima što manje informacija, tako jevuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Barem nam Abu Hamze ne vladaju društvenim životom kao kod vas u Austriji.Eva_ wrote:I u SlovenijuEroo wrote:Vi ste već "u džepu", ali domaće tek treba osamarit (ne ošamarit, znaš li šta je samar?) i poslat u Njemačku i Austriju.Stanojko wrote:To srbojugocetnicka propaganda siri defetizam. Calenzi bite!Eva_ wrote:Nažalost ne uplaćujem u MIO RH.Stanojko wrote:Ajde bre, platite to, sta ste se stisli...
2016-07-22
Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2017-03-21
to ne sumnjam...Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2015-09-08
tko je taj?Eroo wrote:Barem nam Abu Hamze ne vladaju društvenim životom kao kod vas u Austriji.Eva_ wrote:I u SlovenijuEroo wrote:Vi ste već "u džepu", ali domaće tek treba osamarit (ne ošamarit, znaš li šta je samar?) i poslat u Njemačku i Austriju.Stanojko wrote:To srbojugocetnicka propaganda siri defetizam. Calenzi bite!Eva_ wrote:
Nažalost ne uplaćujem u MIO RH.
2017-03-21
Jesi li naučio kirilicu?vuksadinare wrote:to ne sumnjam...Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2017-03-21
pa to se tako radi.-.upadnes naglo sa nekim pitanjem....a onda se upecas..sutra ti vec neko zvoniNoor wrote:petokolonašima što manje informacija, tako jevuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2015-09-08
...naravno da jesamEva_ wrote:Jesi li naučio kirilicu?vuksadinare wrote:to ne sumnjam...Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:
Kaš na rusku granicu?
2015-09-08
Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
da im dolazi zarobljenik? :^^
mene moze samo zarobiti dobra kokakic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2015-09-08
Jesi se opametio? Ne vjeruješ više nepoznatimavuksadinare wrote:pa to se tako radi.-.upadnes naglo sa nekim pitanjem....a onda se upecas..sutra ti vec neko zvoniNoor wrote:petokolonašima što manje informacija, tako jevuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
2017-03-21
Trava više ništa?vuksadinare wrote:mene moze samo zarobiti dobra kokakic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:
Kaš na rusku granicu?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:mene moze samo zarobiti dobra kokakic wrote:Eva_ wrote:Pa da upozorim Ruse.vuksadinare wrote:sta te briga koji kurac..Eva_ wrote:Kaš na rusku granicu?vuksadinare wrote:...glupih ljudi moj..stvore nekakve mitoloske vrijednosti od prica...ovo ono..da smo vrijedili imali bi drzavu i prije a ne zadnji put prije 900 godina..ajte kvragu vise od prijasnjih mitomanija..razumijem neprijatelje ali ove kvazi domace ne..
smiri se Pablo
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Recesija = uspon desničara = kraj republike ?
» Američka ambasada: ‘Razdruživanje’ znači kraj Republike Srpske
» KRAJ HRVATSKE BLOKADE?
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Recesija = uspon desničara = kraj republike ?
» Američka ambasada: ‘Razdruživanje’ znači kraj Republike Srpske
» KRAJ HRVATSKE BLOKADE?
Page 2 of 3