ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gradi se hotel u Splitu i odma smještaj za pedesetak bosančerosa

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Gradi se hotel u Splitu i odma smještaj za pedesetak bosančerosa  - Page 4 Empty Re: Gradi se hotel u Splitu i odma smještaj za pedesetak bosančerosa

Post by RayMabus 6/11/2017, 11:30

A inače nisam baš siguran da većina ozbiljnih poslodavaca traži mlade cure za ove poslove koje gost ne vidi

Nisu ni oni baš tako glupi znaju da je mlada cura problem dok sa babom ovakvih problema nemaju

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Gradi se hotel u Splitu i odma smještaj za pedesetak bosančerosa  - Page 4 Empty Re: Gradi se hotel u Splitu i odma smještaj za pedesetak bosančerosa

Post by Guest 6/11/2017, 11:31

jastreb wrote:
RayMabus wrote:Ok ali nije to ono radi seksa, ispada da ide dole da se odma prvome nabije na kurac

OK more, ljeto to je drugo, stoji no nemoš to baš nazvati idu radi seksa jbt
Dobro,ajde. Ali ipak je liti tim curama seks lajtmotiv.

Ono,ode iz svoje sredine koja je obično patrijarhalna,ili polupatrijarhalna u sasvim novo okružje,gdje je ne poznaju ni Dudek,ni Cinober ni Presvetli,a napose ne seoske babe i tračerice.

Oslobode se. I od ljeta žele uzeti sve što im se pruža i iskoristiti svaku dobru priliku.

Čak i udate sezonke na moru učine ono što nikad neće učiniti u Virju,Kloštru Podravskom,Kordunaškom Ljeskovcu,ili Slavskome Polju.
što alternativa patrijahatu je svakodnevno alkoholiziranje i nabijanje na kurac random muškaraca.

neka meni patrijahata, jer očito drži devijantna ponašanja pod kakvom takvom kontrolom.

Last edited by Kserks_ on 6/11/2017, 11:35; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/11/2017, 11:34

Njima treba ozbiljna radna snaga a mlade ženske su jebodrom, jebe se cilu noć onda sutra cili dan krepana

Znam ja po sebi kad sam radija u Cavtatu

Pita mene gazda da šta sam tako krepan nikakvi

Aj ti sad njemu reci istinu a svi znaju tu žensku u hotelu

Jbga mučim, tko smi reč, mogu ja ali neću radi nje
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme 6/11/2017, 11:34

kaja wrote:
jastreb wrote:
RayMabus wrote: 
A ove će ti bit još luđe, nežive na moru, crnči ko pas a lito je i onda ako nema momka prvi misec izdrži drugi već kuva dole
Ma mnoge dođu samo zbog seksa.

Znam ih masu. Veći dio plaće šalju doma,a sebi puste samo za cigare i kavu.

I jedva čekaju da ih pozoveš na pijaču.
možeš misliti..:)
ne ubijaj mu zadnju nadu :-P 7

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dzango 6/11/2017, 11:37

jastreb wrote:
RayMabus wrote:Pa neide radi seksa, može se tako pojebat i kod kuće

S druge strane možda ima muža, ozbiljnu vezu

A onda i ove mlađe koje nemaju a ne rade to je njima više posao plus ljeto na moru a ne u vukojebini gornjoj tako da je i njima seks tek treća stavka
A ne ne. Ljeti 90% sezonki nađe nekoga.
More je provod, more su koke...
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/11/2017, 11:38

RayMabus wrote:Njima treba ozbiljna radna snaga a mlade ženske su jebodrom, jebe se cilu noć onda sutra cili dan krepana

Znam ja po sebi kad sam radija u Cavtatu

Pita mene gazda da šta sam tako krepan nikakvi

Aj ti sad njemu reci istinu a svi znaju tu žensku u hotelu

Jbga mučim, tko smi reč, mogu ja ali neću radi nje
Inaće nikad mu to nisam otkrija pa ni kolegama, nitko nema pojma ni dan danas

Završi posao hop ona u sobu, ima univerzalni ključ jer je sobarica i deri do jutra

Cili dan posli vućen se normalno
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 6/11/2017, 11:39

jastreb wrote:
dzango wrote:
jastreb wrote:Ako ste gledali film Lepota poroka,onda znate što mislim.

Ono dođe udata Crnogorka kao sezonka na more,gdje radi kao sobarica u nudis.kampu i tamo načisto pomanita.

Propije se i griješi sa jednim njemačkim bračnim parom.
Šta mu ti tu dođeš? Kum Žoržo?
Ne ja bih prije bio onaj gitarista na plaži. Kum Žoržo je neki buržuj,tajkun. A ja nisam taj.
E jebiga. Onda nekome drugom viču: "Joj da me vidi moja mila majka".
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by jastreb 6/11/2017, 11:45

kaja wrote:
jastreb wrote:
RayMabus wrote:Pa neide radi seksa, može se tako pojebat i kod kuće

S druge strane možda ima muža, ozbiljnu vezu

A onda i ove mlađe koje nemaju a ne rade to je njima više posao plus ljeto na moru a ne u vukojebini gornjoj tako da je i njima seks tek treća stavka
A ne ne. Ljeti 90% sezonki nađe nekoga.
pa nađe ako im se netko svidi ..tako nađu svugdje nekoga
Mislim i na udate i na razvedene i na slobodne i na one koje "imaju dečka".

Naravno da neće ići sa svakim,ali kažem ti da je velikoj većini sezonki osim zarade na umu i ... flower
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by L'âme 6/11/2017, 11:50

Jastreb na svom terenu..snovi i ceznje najdrazi :~

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/11/2017, 11:59

Suprotno ustaljenom mišljenju hoteli i svi ti lanci više vole starije žene radnice nego mlađe koje traže momka

Mlađe oni mogu zaposliti na recepciji još ako zna jezike odlično ali kuhinja,sobarice, čistačice i to ako mogu birati radije starija žena sa iskustvom

Razlog vam je ovaj koji sam naveo, ta mlađa iscidi nekog muškog radnika tokom noći a sezona je radi se po dvanajst sati a krepan si

Znaju oni to zato tu te mlađe izbjegavaju ako mogu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/11/2017, 12:07

Hoteli a mislim to je već ozbiljan biznis u koji je netko uložio kapital vam nikad neće zaposliti mlade cure koje nemaju momka dakle traže ga još na te nevidljive poslove ako ne moraju tj imaju izbor pa ima starija žena u braku već

Razlog vam je šta se u sezoni radi i po dvanajst sati i ti sad dovedeš dvadeset pičija tako i za misec dana pola muških u hotelu posebno mlađi nemaju snage ogulit krumpir a kamoli večeru gostu servirati
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 6/11/2017, 12:07

RayMabus wrote:Suprotno ustaljenom mišljenju hoteli i svi ti lanci više vole starije žene radnice nego mlađe koje traže momka

Mlađe oni mogu zaposliti na recepciji još ako zna jezike odlično ali kuhinja,sobarice, čistačice i to ako mogu birati radije starija žena sa iskustvom

Razlog vam je ovaj koji sam naveo, ta mlađa iscidi nekog muškog radnika tokom noći a sezona je radi se po dvanajst sati a krepan si

Znaju oni to zato tu te mlađe izbjegavaju ako mogu
Starije se ne jebu? Zamisli samo kada te matorka dohvati. Sutra ne bi stajao na nogama.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/11/2017, 12:10

On uloži 21 miljon eura u hotel i to samo objekat i sad će on dovest njih dvadesetak bez momka da mu tamo radi u logistici

Ol je lud

Nakon misec dana pola muških na izmaku snaga a triba radit dvanaest sati dnevno praktički svaki dan

NEMERE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 6/11/2017, 12:29

Đango dragi nitko od vas nije toliko glup da ne skuži da je ovo istina

Hoteli i slični lanci gdje se u sezoni radi i po dvanajst sati skoro svaki dan radije će zaposliti ženu koja je u braku sa iskustvom nego ovu mladu pohotnicu

Nisu oni od jučer u tom biznisu a nisu ni male pare koje su u to uložili

Treba im EFIKASNOST

Dovedeš li ove mlađe tamo u logistiku nevidljivi sektor moš se POZDRAVIT
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics