Masovna rokačina u crkvi u Texsasu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Masovna rokačina u crkvi u Texsasu
Ovi Amerikanci su čudo
Oni isilovci bar imaju logike a ovi u padnu u depru i onda nebitno samo da se roka
Oni isilovci bar imaju logike a ovi u padnu u depru i onda nebitno samo da se roka
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nije ni čudno rastavis se, uzme ti kuću , šutne te nogom van, te odrede ti alimentaciju za ženu,koja onda nece da se preuda. Život dotičnoga the End.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Neki Sam Hyde, bjelac
opet vas 4chan jebe u mozak
Guest- Guest
Sam Hyde b8 Thread
Let’s laugh at idiots who take the b8
http://boards.4chan.org/pol/thread/148106962
Guest- Guest
“Sam Hyde Is The Shooter”
Sam Hyde has been a target of smearing campaigns carried out by 4chan’s anonymous trolls and critics of his comedy, prompting his name to be invoked as a possible suspect in a number of major gun violence incidents across the United States since 2015, including the shootings in San Bernardino, California, Kalamazoo, Michigan, Hesston, Kentucky, Minneapolis, Minnesota, the Planned Parenthood clinic in Colorado Springs, Colorado, the U.S. Naval base in San Diego, California, the U.S. Air Force base in San Antonio, Texas, among many others. In July 2016, Hyde was once again falsely attributed by several European news outlets[18] as a suspect in the shooting spree at a shopping mall in Munich, Germany, resulting in the largest spike in search queries of his name to date.
Sam Hyde has been a target of smearing campaigns carried out by 4chan’s anonymous trolls and critics of his comedy, prompting his name to be invoked as a possible suspect in a number of major gun violence incidents across the United States since 2015, including the shootings in San Bernardino, California, Kalamazoo, Michigan, Hesston, Kentucky, Minneapolis, Minnesota, the Planned Parenthood clinic in Colorado Springs, Colorado, the U.S. Naval base in San Diego, California, the U.S. Air Force base in San Antonio, Texas, among many others. In July 2016, Hyde was once again falsely attributed by several European news outlets[18] as a suspect in the shooting spree at a shopping mall in Munich, Germany, resulting in the largest spike in search queries of his name to date.
Guest- Guest
Iknar je gay wrote:Ako sam upravo,to točno se dogodilo na nedjeljnoj jutarnjoj misli. Pa zar je dragi bog spavao za vrijeme mise,kad to nije mogao ili htio spriječiti.
moze li ti - cudni su puti gosponji - ikako pomoci ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tip je bio član ''unite against fascism'' ... neki radikalni antifa.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ubojicu su linčovali građani.
Pravda je zadovoljena.
Tako i treba.
Teško onom kome narod sudi!
Pravda je zadovoljena.
Tako i treba.
Teško onom kome narod sudi!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bogami ovi krscanski talibani su daleko efikasniji od ovih muhamedovih traljavaca.barem u americi...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Naravno. Das se to dogodilo u Njemačkoj ili Belgiji. Najprije bi bilo "Šok ,tuga i nevjerica",a sutradan bi se skupili uz molitvu i svijeće i naslikavali se pokazujući "kako se nikog ne boje".max123 wrote:bogami ovi krscanski talibani su daleko efikasniji od ovih muhamedovih traljavaca.barem u americi...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sveuciliste u Texsasu domacin lgbtqia radionica koje upozoravaju na heteroseksualne privillegije
» Mafijaška afera u Crkvi
» HDZ-ovac Marić opalio porez i Crkvi
» Priča o sarajevskoj evanđelističkoj crkvi
» Iako u HR ima 86% katolika samo ih se 52% vjenča u crkvi
» Mafijaška afera u Crkvi
» HDZ-ovac Marić opalio porez i Crkvi
» Priča o sarajevskoj evanđelističkoj crkvi
» Iako u HR ima 86% katolika samo ih se 52% vjenča u crkvi
Page 2 of 2