Masovna rokačina u crkvi u Texsasu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Masovna rokačina u crkvi u Texsasu
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1005583
Netko mi se opet raspištoljio he he he
Netko mi se opet raspištoljio he he he
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Masovna rokačina u crkvi u Texsasu
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/najmanje-27-osoba-ubijeno-u-pucnjavi-u-crkvi-u-teksasu/171105086
Najmanje 27 ubijenih
Neki Sam Hyde, bjelac
Najmanje 27 ubijenih
Neki Sam Hyde, bjelac
2014-04-11
Da su bili normalni katolici, sada bi bili živi...
A jebi ga kad su Texas...
darth_vader-
2014-04-17
"Teksaški guverner Greg Abbott je rekao kako mole za sve ozlijeđene u ovom činu zla."
ovo je još jedna akcija "zbogom oružje"
Sad ce krenit haranga o zabrani prodaje vatrenog oružja ...lijeva agenda ne odustaje.
Guest- Guest
Baš večeras na dnevniku, po tko zna koji put pozivaju građane da vrate oružje u najbližu PP, bez ikakvih sankcija kaže, jer ćemo tako kaže postići sigurnost...mutava baštarda wrote:"Teksaški guverner Greg Abbott je rekao kako mole za sve ozlijeđene u ovom činu zla."
A tko će me branit kad mi banu na vrata somalci, da neće djelatnici najbliže PP ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
kalas je garancija kakve takve slobode i prava glasaTotenkopf wrote:Baš večeras na dnevniku, po tko zna koji put pozivaju građane da vrate oružje u najbližu PP, bez ikakvih sankcija kaže, jer ćemo tako kaže postići sigurnost...mutava baštarda wrote:"Teksaški guverner Greg Abbott je rekao kako mole za sve ozlijeđene u ovom činu zla."
A tko će me branit kad mi banu na vrata somalci, da neće djelatnici najbliže PP ?
Ruski original...Leviathan2 wrote:kalas je garancija kakve takve slobode i prava glasaTotenkopf wrote:Baš večeras na dnevniku, po tko zna koji put pozivaju građane da vrate oružje u najbližu PP, bez ikakvih sankcija kaže, jer ćemo tako kaže postići sigurnost...mutava baštarda wrote:"Teksaški guverner Greg Abbott je rekao kako mole za sve ozlijeđene u ovom činu zla."
Samo mi treba maca i špica + dekonzerviranje, jedno za 2 sata je spreman...
To je oružje osvete, za samoobranu moram nabaviti nekakvu kratku cijev... da mi je u stanu odmah...
A takav mi je i posao, imaš bolesnika svakakvih...
2014-04-14
na šta je teksas spao da guverner poziva na molitvu, umjesto da maše lasom i urla da mu krivce ulove žive, ako ne može drugačijeTotenkopf wrote:Baš večeras na dnevniku, po tko zna koji put pozivaju građane da vrate oružje u najbližu PP, bez ikakvih sankcija kaže, jer ćemo tako kaže postići sigurnost...mutava baštarda wrote:"Teksaški guverner Greg Abbott je rekao kako mole za sve ozlijeđene u ovom činu zla."
2014-04-14
Ako sam upravo,to točno se dogodilo na nedjeljnoj jutarnjoj misli. Pa zar je dragi bog spavao za vrijeme mise,kad to nije mogao ili htio spriječiti.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja se ponada da je neki isilovac a kad ono prccccc
Valjda su bar žrtve crnci
2014-04-11
Malo je vjerojatno, ipak je texas pretežito bjelačka država ...RayMabus wrote:Ja se ponada da je neki isilovac a kad ono prccccc
Moguće ima pokoji crnac među žrtvama, onaj što skuplja milodare ili pali svijeće...
2014-04-14
Onda se dosta promijenilo od kada je snimljen texaški ranger...
Ovi Amerikanci su čudo
Oni isilovci bar imaju logike a ovi u padnu u depru i onda nebitno samo da se roka
Oni isilovci bar imaju logike a ovi u padnu u depru i onda nebitno samo da se roka
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sveuciliste u Texsasu domacin lgbtqia radionica koje upozoravaju na heteroseksualne privillegije
» Mafijaška afera u Crkvi
» HDZ-ovac Marić opalio porez i Crkvi
» Priča o sarajevskoj evanđelističkoj crkvi
» Iako u HR ima 86% katolika samo ih se 52% vjenča u crkvi
» Mafijaška afera u Crkvi
» HDZ-ovac Marić opalio porez i Crkvi
» Priča o sarajevskoj evanđelističkoj crkvi
» Iako u HR ima 86% katolika samo ih se 52% vjenča u crkvi
Page 1 of 2