Privatni mirovinski fondovi samo na Ledu izgubili 200 milijuna kuna
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Privatni mirovinski fondovi samo na Ledu izgubili 200 milijuna kuna
Kladim se da niti jedan od tih fond managera nije investirao svoje privatne novce u ove firme u koje su investirali naše.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Ajde ne pizdi..u svakom trenutku mozes pogledat stanje svog drugog stupa.svi su u debelom plusu ove godine..popušili na jednom ulaganju 200 milja, a zaradili ove godine ukupno 3-4milijarde, bas ste neuke ovcecatabbath wrote:Kladim se da niti jedan od tih fond managera nije investirao svoje privatne novce u ove firme u koje su investirali naše.
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Ajde ne pizdi..u svakom trenutku mozes pogledat stanje svog drugog stupa.svi su u debelom plusu ove godine..popušili na jednom ulaganju 200 milja, a zaradili ove godine ukupno 3-4milijarde, bas ste neuke ovcecatabbath wrote:Kladim se da niti jedan od tih fond managera nije investirao svoje privatne novce u ove firme u koje su investirali naše.
Jeje i oni u Enronu su imali super stanje računa, fiktivno naravno.
catabbath-
2015-08-22
amo stručnjaci.. jel se isplati kupovati dionice leda koje su sada 600kn? (a bile su prije 11000=
Guest- Guest
može li mi netko objasniti kako je u teoriji zamišljena isplata mirovine iz II stupa?
kao dodatno na I stup, kao što i uplaćujemo ili?
Ne. Jer ce ići na neki vidi dokapitalizacije, izdavanjem novih dionica..ali 1000 eura zasto ne uložiti,ako nađeš brokera kojem se zajebava sa time.
Guest- Guest
Pinochet wrote:amo stručnjaci.. jel se isplati kupovati dionice leda koje su sada 600kn? (a bile su prije 11000=
Više se isplati baciti taj novac u Savu, možda ga nađe kakvo ciganče pa se poveseli.
Lešinari su stavili hipoteku na sve nekretnine Leda, a kako je vrijednost hipoteke zapravo veća od stvarne vrijednostni tvrtke, mislim da će ići na prodaju nekretnina jedne po jedne
Totalno krivi koncept naplate duga imas za firmu koja ima proizvod kojeg tržište traži.marcellus wrote:Pinochet wrote:amo stručnjaci.. jel se isplati kupovati dionice leda koje su sada 600kn? (a bile su prije 11000=
Više se isplati baciti taj novac u Savu, možda ga nađe kakvo ciganče pa se poveseli.
Lešinari su stavili hipoteku na sve nekretnine Leda, a kako je vrijednost hipoteke zapravo veća od stvarne vrijednostni tvrtke, mislim da će ići na prodaju nekretnina jedne po jedne
Guest- Guest
naše?catabbath wrote:Kladim se da niti jedan od tih fond managera nije investirao svoje privatne novce u ove firme u koje su investirali naše.
tebi bi čovik mogo prodati i parcelu na misecu:)
2014-04-16
da to me muči.. navodno Ledo ima dobro tržište i kvalitetne proizvode..Kserks_ wrote:Totalno krivi koncept naplate duga imas za firmu koja ima proizvod kojeg tržište traži.marcellus wrote:Pinochet wrote:amo stručnjaci.. jel se isplati kupovati dionice leda koje su sada 600kn? (a bile su prije 11000=
eh, nekom logikom bi budućem kapitalistu bilo isplativo zadržati ledo pa možda čak i investirati.. tom logikom dionica koja je sada 600kn, bi mogla vrijediti 20 000kn ..
sa druge strane, ako se desi ovo što je marc rekao, onda je bolje zapaliti lovu
Guest- Guest
ima ih koji su ih i kupovali :Daben wrote:naše?catabbath wrote:Kladim se da niti jedan od tih fond managera nije investirao svoje privatne novce u ove firme u koje su investirali naše.
cak i na marsu :D
Ako imas viska novaca, zasto ne probati odvojiti koju kunu...Ledo je prejak brend da bi propao, kvaliteta proizvoda im solidna/odlicna...sad je vrijeme za kockanje...naravno, ne svu ustedevinu, ali koju tisucicu se isplati probati...
darth_vader-
2014-04-17
netko? nitko?Noor wrote:može li mi netko objasniti kako je u teoriji zamišljena isplata mirovine iz II stupa?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ofc ne svu ušteđevinu ali 2-3-4 dionice
Guest- Guest
kupi, mislim alo, kupis po 600 i cekasPinochet wrote:amo stručnjaci.. jel se isplati kupovati dionice leda koje su sada 600kn? (a bile su prije 11000=
ako u medjuvremenu likvidiraju firmu radi stecaja, popusio si :D
Ledo ce se prodati u komadu, jer ce se tako postići najbolja cijena, naravno oslobođen ikakvih dugova. E sad je pitanje hoće li trenutnim vlasnicima dionica ista ostat, ako se ide na dokapitalizaciju, sa postojećih 100000 dionica, bubam napamet, izda se jos 900000 novih pa to kupi treća strana ili vjerovnici sjednu na cijelu imovinu, pa ga prodaju kao svoje vlasnistvo, tada pušiš sve.
Guest- Guest
pa hemdal misli da je lova koju mu otimaju i pišu koliko su mu oteli na blok s njegovin imenon- njegova,Leviathan2 wrote:ima ih koji su ih i kupovali :Daben wrote:naše?catabbath wrote:Kladim se da niti jedan od tih fond managera nije investirao svoje privatne novce u ove firme u koje su investirali naše.
a ja za takove jeftino prodajen property uz jezero mrtvih:)
2014-04-16
drugi stup je cista prevara, dobivas normalno mirovinu iz takozvanog prvog stupa, drugi stup je samo za izvlacenje love od radnog narodaNoor wrote:netko? nitko?Noor wrote:može li mi netko objasniti kako je u teoriji zamišljena isplata mirovine iz II stupa?
i drugi stup se uplacuje bankama tj njihovim fondovima koji nemaju veze sa hrvatskim zdravstvenopenzionim zavodom
pojeo vuk magare a nije se podrignuo :D
hehe, abeneaben wrote:pa hemdal misli da je lova koju mu otimaju i pišu koliko su mu oteli na blok s njegovin imenon- njegova,Leviathan2 wrote:ima ih koji su ih i kupovali :Daben wrote:naše?catabbath wrote:Kladim se da niti jedan od tih fond managera nije investirao svoje privatne novce u ove firme u koje su investirali naše.
a ja za takove jeftino prodajen property uz jezero mrtvih:)
to si dobro rekao
jos samo da oni to razumiju a za to nema sanse,
to jeisto ko i sa porezom, :D
otmu ti 100 kuna a vrate kroz kao neke nekvalitetne usluge 20 i ubjede te da ako ti ne uzmu porez bude svjet propao :D
ma to je već odavno jasno, al kad su krenuli s tim...morali su objasniti na koji način će to isplaćivati, samo taj dio me zanima...makar znam da tu lovu vidjet nećemo.Leviathan2 wrote:drugi stup je cista prevara, dobivas normalno mirovinu iz takozvanog prvog stupa, drugi stup je samo za izvlacenje love od radnog narodaNoor wrote:netko? nitko?Noor wrote:može li mi netko objasniti kako je u teoriji zamišljena isplata mirovine iz II stupa?
i drugi stup se uplacuje bankama tj njihovim fondovima koji nemaju veze sa hrvatskim zdravstvenopenzionim zavodom
pojeo vuk magare a nije se podrignuo :D
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mirovinci na dionicama Leda izgubili 200 milijuna kuna, građani u strahu, ministar smiruje situaciju
» Kolinda sprdi 40 milijuna kuna a Pahor samo 17
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Kristovi lešinari:Tajni fondovi, stotine milijuna u nekretninama...
» Kolinda sprdi 40 milijuna kuna a Pahor samo 17
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Kristovi lešinari:Tajni fondovi, stotine milijuna u nekretninama...
Page 2 of 3