F17: Narod je izgubio povjerenje u vlast, državu, sebe
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: F17: Narod je izgubio povjerenje u vlast, državu, sebe
Sve to triba dobro i zgaziti onda kad počnu nešto kenjkat onda samo pojačaj gaženje
Pola raje neizđe na izbore znači super in je, aj kume gazi ti to još dokle god iđe
Pola raje neizđe na izbore znači super in je, aj kume gazi ti to još dokle god iđe
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma jebeš vlast. Nisu izgubili vjeru u biškupe i pope.Kavran wrote:dobro ... kad ste dogovorili kolektivno samoubojstvo ..... kad vam je baš sve ''dno dna'' .... nabijem vas depresivne na kurac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
meni je dobar kratki film, nemam strpljenja za ove iz kina što su po 2 sata
Guest- Guest
još nema, sve su neke šugave i mutne cam-verzije.. ionako dugo nisam bila u kinu, pa bih mogla otići zbog BladerunneraKserks_ wrote:ima ga za skinit? probao sam par puta,ali čorak....ne priznajem ja gledanje ako ne gledam ko čovik na TV-u.
nema još ni Geostorm, probala sam gledati nešto kao HD cam, svejedno je negledljivo
@Levi, hvala na linku
neva- Posts : 4367
2014-04-12
molim, javi ak ti se svidja, ima jos nekijehNeve wrote:još nema, sve su neke šugave i mutne cam-verzije.. ionako dugo nisam bila u kinu, pa bih mogla otići zbog BladerunneraKserks_ wrote:ima ga za skinit? probao sam par puta,ali čorak....ne priznajem ja gledanje ako ne gledam ko čovik na TV-u.
nema još ni Geostorm, probala sam gledati nešto kao HD cam, svejedno je negledljivo
@Levi, hvala na linku
Kserks_ wrote:trebali bi skupit lovu i platiti im par čarter letova za Irsku:)Kavran wrote:dobro ... kad ste dogovorili kolektivno samoubojstvo ..... kad vam je baš sve ''dno dna'' .... nabijem vas depresivne na kurac.
jebote da imam lovu platio bih im ... samo da ne slušam to kmečanje. k'o mala djeca!
mamaaaaaaaa .... ja hoćuuuuuu autiiiiić ...... kmeeeeeeeee .....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
malo sam pregledala, ima nekih koji mi izgledaju zanimljivoLeviathan2 wrote:Neve wrote:Kserks_ wrote:molim, javi ak ti se svidja, ima jos nekijeh
pogledam idućeg vikenda jer preko tjedna ne stižem
2014-04-12
nervozan si?mamin sin wrote:meni je dobar kratki film, nemam strpljenja za ove iz kina što su po 2 sata
2014-04-12
imas i dobrijeh serija, legenda o kondor heroima, povratak kondor heroja, heavenly sword and dragon saber,Neve wrote:malo sam pregledala, ima nekih koji mi izgledaju zanimljivoLeviathan2 wrote:Neve wrote:Kserks_ wrote:molim, javi ak ti se svidja, ima jos nekijeh
pogledam idućeg vikenda jer preko tjedna ne stižem
najde se zanimljivog, ja sam slucajno uletio u te kineske sheme gledajuci border city prodigal, mogu reci da imaju dost dobru produkciju, pun mi nos holivuda
Išao pogledat odakle je dr. jer sam mislio da je Jukić iz Bitelića. Ispa tvoj Posušjak. Kod Jukića s Bitelića nema sredine il su doktori ili su budale iz sela....Eroo wrote:Nadproječnih nema više od 5% (eventualno 2%), na njih("odličnjake") je psihijatar mislio. Krajnji desni dio dijagrama.Kserks_ wrote:koji glupi zaključak psihijatra.epikur37 wrote:epikur37 wrote:[size=44]Većina ljudi je prosječna, a zahtjevi pred njima su iznad prosječni, kaže Jukić
[/size]
Živa istina i otuda ljudi pucaju fizički i/ili psihički.
na ljestvici od 1 do 100, prosječni se nalaze između broja 49.5-50.5(2-3% populacije)...dakle većina nije prosječna, polovina naroda je ispodprosječna, polovina iznadprosječna.
Distribucija je slična kao u jednom nasumce izabranom razredu pučkoškolaca.
Odličnjaka je cca 5%, vrlodobroh 15.-ak%, nedovoljnih oko 5%, ostalo su dobri i dovoljni.
Sve po Gaussu.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» CDU izgubio vlast u baltičkoj pokrajini
» Sačuvati državu ali ne i narod
» Saborske budale, katolički fanatici i retardi s ustaškim kapama napravili su državu za sebe
» ''Miroslav Škoro: ‘Narod će mi donijeti pobjedu, a ja ću njemu vratiti državu koju su mu oteli’ ''
» 29.9.1991.admiral Vladimir Barović - Radije ću ispaliti metak u sebe nego u hrvatski narod!
» Sačuvati državu ali ne i narod
» Saborske budale, katolički fanatici i retardi s ustaškim kapama napravili su državu za sebe
» ''Miroslav Škoro: ‘Narod će mi donijeti pobjedu, a ja ću njemu vratiti državu koju su mu oteli’ ''
» 29.9.1991.admiral Vladimir Barović - Radije ću ispaliti metak u sebe nego u hrvatski narod!
Page 4 of 4