ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

F17: Narod je izgubio povjerenje u vlast, državu, sebe

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

F17: Narod je izgubio povjerenje u vlast, državu, sebe - Page 4 Empty Re: F17: Narod je izgubio povjerenje u vlast, državu, sebe

Post by RayMabus 5/11/2017, 17:02

Sve to triba dobro i zgaziti onda kad počnu nešto kenjkat onda samo pojačaj gaženje

Pola raje neizđe na izbore znači super in je, aj kume gazi ti to još dokle god iđe

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

F17: Narod je izgubio povjerenje u vlast, državu, sebe - Page 4 Empty Re: F17: Narod je izgubio povjerenje u vlast, državu, sebe

Post by jastreb 5/11/2017, 17:03

Kavran wrote:dobro ... kad ste dogovorili kolektivno samoubojstvo ..... kad vam je baš sve ''dno dna'' .... nabijem vas depresivne na kurac.

:)
Ma jebeš vlast. Nisu izgubili vjeru u biškupe i pope.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2017, 17:27

meni je dobar kratki film, nemam strpljenja za ove iz kina što su po 2 sata
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 5/11/2017, 19:05

Kserks_ wrote:ima ga za skinit? probao sam par puta,ali čorak....ne priznajem ja gledanje ako ne gledam ko čovik na TV-u.
još nema, sve su neke šugave i mutne cam-verzije.. ionako dugo nisam bila u kinu, pa bih mogla otići zbog Bladerunnera
nema još ni Geostorm, probala sam gledati nešto kao HD cam, svejedno je negledljivo pale

@Levi, hvala na linku
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/11/2017, 19:16

Neve wrote:
Kserks_ wrote:ima ga za skinit? probao sam par puta,ali čorak....ne priznajem ja gledanje ako ne gledam ko čovik na TV-u.
još nema, sve su neke šugave i mutne cam-verzije.. ionako dugo nisam bila u kinu, pa bih mogla otići zbog Bladerunnera
nema još ni Geostorm, probala sam gledati nešto kao HD cam, svejedno je negledljivo pale

@Levi, hvala na linku
molim, javi ak ti se svidja, ima jos nekijeh

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Kavran 5/11/2017, 19:18

Kserks_ wrote:
Kavran wrote:dobro ... kad ste dogovorili kolektivno samoubojstvo ..... kad vam je baš sve ''dno dna'' .... nabijem vas depresivne na kurac.

:)
trebali bi skupit lovu i platiti im par čarter letova za Irsku:)

jebote da imam lovu platio bih im ... samo da ne slušam to kmečanje. k'o mala djeca!

mamaaaaaaaa .... ja hoćuuuuuu autiiiiić ...... kmeeeeeeeee ..... :]
Kavran
Kavran

2017-10-12

Back to top Go down

Post by neva 5/11/2017, 19:25

Leviathan2 wrote:
Neve wrote:
Kserks_ wrote:molim, javi ak ti se svidja, ima jos nekijeh
malo sam pregledala, ima nekih koji mi izgledaju zanimljivo
pogledam idućeg vikenda jer preko tjedna ne stižem :_|
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 5/11/2017, 19:28

mamin sin wrote:meni je dobar kratki film, nemam strpljenja za ove iz kina što su po 2 sata
nervozan si? :W
F17: Narod je izgubio povjerenje u vlast, državu, sebe - Page 4 Andrew-garfield-nervous
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/11/2017, 19:31

Neve wrote:
Leviathan2 wrote:
Neve wrote:
Kserks_ wrote:molim, javi ak ti se svidja, ima jos nekijeh
malo sam pregledala, ima nekih koji mi izgledaju zanimljivo
pogledam idućeg vikenda jer preko tjedna ne stižem :_|
imas i dobrijeh serija, legenda o kondor heroima, povratak kondor heroja, heavenly sword and dragon saber,
najde se zanimljivog,  ja sam slucajno uletio u te kineske sheme gledajuci border city prodigal, mogu reci da imaju dost dobru produkciju, pun mi nos holivuda

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 5/11/2017, 19:39

Eroo wrote:
Kserks_ wrote:
epikur37 wrote:
epikur37 wrote:[size=44]Većina ljudi je prosječna, a zahtjevi pred njima su iznad prosječni, kaže Jukić
[/size]

Živa istina i otuda ljudi pucaju fizički i/ili psihički.
koji glupi zaključak psihijatra.

na ljestvici od 1 do 100, prosječni se nalaze između broja 49.5-50.5(2-3% populacije)...dakle većina nije prosječna, polovina naroda je ispodprosječna, polovina iznadprosječna.
Nadproječnih nema više od 5% (eventualno 2%), na njih("odličnjake") je psihijatar mislio. Krajnji desni dio dijagrama.
Distribucija je slična kao u jednom nasumce izabranom razredu pučkoškolaca.
Odličnjaka je cca 5%, vrlodobroh 15.-ak%, nedovoljnih oko 5%, ostalo su dobri i dovoljni.
Sve po Gaussu.
Išao pogledat odakle je dr. jer sam mislio da je Jukić iz Bitelića. Ispa tvoj Posušjak. Kod Jukića s Bitelića nema sredine il su doktori ili su budale iz sela....

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics