Šeks planira uvođenje jednopartijskog sistema
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Šeks planira uvođenje jednopartijskog sistema
Regoč wrote:
Ne postoje slobodni ljudi, samo manje ovisni.
O tome i govorim.
Guest- Guest
imao bi hdz/sdp s manje glasova no najveci zatim par markica hasana komunjara pokoja lezbijka pregrst "keruma" i usitno dobrih prodavatelja price raznih politickih opcija ili kako vitar puse... bilo bi perverzija gledati sastavljanje takve vlade a potrajala kratkoRegoč wrote:Nemaš 123 gledišta, moguće šest, sedam kao i sada. Razmjerni izborni sustav s velikimi izbornimi jedinicami, recimo pet jedinica pa osamnaest zastupnikah, bez koalicijah i 3 % kao prag. Ako je baš strah od malih, njeka bude 5 %, ali nikako iznad toga.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Zabrana izbornih koalicijah mi je dobra stvar za koju se i sam zalažem. Dizanje praga na 7 % je loša ideja jer bi se onemogućil politički pluralizam. Ako se zabrane koalicije, radije ga spustiti na 3 % da se čuju i prosvjedni glasovi.
lijepo zvuci no onda imas 123 razlicita gledista i svako 3mj. novu vladu
sto mozda nije problem za decentraliziranu zemlju s velikim udjelom privatnog poduzetnistva , ovisna zemlja o proracunskim odlukama bi potonula
odluke se ne bi donosile nikako
sto nije jednostavnije provodit zakon ? zamracio si prevario zgazio ili naslonio se bludno ... ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
a ne , izmisljat budemo toplu vodu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Bez obzira na izborni sustav, uviek će u Saboru biti "kojekakvih", to ne možeš zapriečiti. Da imamo relativnovećinski sustav, i tad bi se provukal pokoji osobenjak koji bi svima kontriral i ne bi se s njim moglo nikakvu politiku dogovoriti. Ono što postižeš većinskim sustavom je smanjenje političke raznovrsnosti, a to mi, makoliko praktično bilo, nije drago iz idealističkih razlogah: njeka cvjeta tisuću cjetovah!debotoijusto wrote:imao bi hdz/sdp s manje glasova no najveci zatim par markica hasana komunjara pokoja lezbijka pregrst "keruma" i usitno dobrih prodavatelja price raznih politickih opcija ili kako vitar puse... bilo bi perverzija gledati sastavljanje takve vlade a potrajala kratkoRegoč wrote:Nemaš 123 gledišta, moguće šest, sedam kao i sada. Razmjerni izborni sustav s velikimi izbornimi jedinicami, recimo pet jedinica pa osamnaest zastupnikah, bez koalicijah i 3 % kao prag. Ako je baš strah od malih, njeka bude 5 %, ali nikako iznad toga.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Zabrana izbornih koalicijah mi je dobra stvar za koju se i sam zalažem. Dizanje praga na 7 % je loša ideja jer bi se onemogućil politički pluralizam. Ako se zabrane koalicije, radije ga spustiti na 3 % da se čuju i prosvjedni glasovi.
lijepo zvuci no onda imas 123 razlicita gledista i svako 3mj. novu vladu
sto mozda nije problem za decentraliziranu zemlju s velikim udjelom privatnog poduzetnistva , ovisna zemlja o proracunskim odlukama bi potonula
odluke se ne bi donosile nikako
sto nije jednostavnije provodit zakon ? zamracio si prevario zgazio ili naslonio se bludno ... ici ces u zatvor i zatvor je za ljude
a ne , izmisljat budemo toplu vodu
Regoč wrote:Kavran wrote:kavran
hahaha ... božo kavran ..... ali nije mi nakana bila nickom asocirati na božu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Dobar mi bil onaj film il serija di ga hvataju, ono "Jozo, daj vode".Kavran wrote:Regoč wrote:Kavran wrote:kavran
Regoč wrote:Dobar mi bil onaj film il serija di ga hvataju, ono "Jozo, daj vode".Kavran wrote:Regoč wrote:Kavran wrote:kavran
e da, da .... jebote ... ..... koliko ima otad, mislim od te serije .... preko trideset godina??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Tako negdje, sredina osamdesetih.Kavran wrote:Regoč wrote:Dobar mi bil onaj film il serija di ga hvataju, ono "Jozo, daj vode".Kavran wrote:Regoč wrote:Kavran wrote:kavran
e da, da .... jebote ... ..... koliko ima otad, mislim od te serije .... preko trideset godina??
Regoč-
2015-08-21
http://www.maxportal.hr/naslovna/velimir-radicevic-veco-kako-sam-ulovio-ustaske-zapovjednike-milosa-vrbana-i-kavrana/
eto tak buKavran wrote:kaj? nabijem ih na kurac.
i to je to.
sve nabiti na kurac pa nek pjevaju trst je nas
asilovski wrote:U vrijeme kada Hrvatska čeka ekonomsku slom zbog propasti Todorićeva poslovnog carstva, premijerov savjetnik Vladimir Šeks, razrađujući operacije pomoću koje HDZ u dugom roku stječe monopol na vlast i sistemski putem uklanja konkurenciju, proizvodi repliciku 'modela Agrokor' za političko tržište
Toj pijanduri bi bolje bilo da crkne šta prije. A i za RH je tako najbolje
jr se sva ova sranja i dogadjaju jer se sudi po Zakonima koje je sastavio alkos šeki osobno
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4