narod.hr
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: narod.hr
po potrebi je sve :Dvuksadinare wrote:Koji liberal ovaj epikur...
kada je njegov džep u pitanju onda je neoliberalni kapitalist ako mu odgovara.. ako mu odgovara , par minuta kasnije je socijalist.. ako mu odgovara da puni svoj džep. isto tako ateist je, a po potrebi i katolik i pravoslavac :D mrzi Plenkija i HDZ ali isto će glasovati za njih itd :D
Guest- Guest
i to 2x , jednom u bosni a odmah zatim u maloj bosni na jadranuPinochet wrote:po potrebi je sve :Dvuksadinare wrote:Koji liberal ovaj epikur...
kada je njegov džep u pitanju onda je neoliberalni kapitalist ako mu odgovara.. ako mu odgovara , par minuta kasnije je socijalist.. ako mu odgovara da puni svoj džep. isto tako ateist je, a po potrebi i katolik i pravoslavac :D mrzi Plenkija i HDZ ali isto će glasovati za njih itd :D
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a ovih par HDZovaca što sam pričao sa njima ili ih iman za frendove.. svi mrze Plenkija.. gadi im se - jer je Liberal, jer je Anemičan, Dezerter, jer im uvodi nove poreze - ali zanimljivo svi opet kada je "dan D" stanu na branik partije i uredno zaokruže HDZ i onoga na listi kojeg ti partija naredi da glasaš.debotoijusto wrote:i to 2x , jednom u bosni a odmah zatim u maloj bosni na jadranuPinochet wrote:po potrebi je sve :Dvuksadinare wrote:Koji liberal ovaj epikur...
I ironično, provjerava ih se jesu li glasovali. Pričala mi osoba ,doslovno , HDZ ima za svaki kvart u Rh , "svoga čovjeka" koji onda kontrolira svoje birače, jesu li izašli, glasovali, itd. nema tu mrdanja
Guest- Guest
Pinochet wrote:a ovih par HDZovaca što sam pričao sa njima ili ih iman za frendove.. svi mrze Plenkija.. gadi im se - jer je Liberal, jer je Anemičan, Dezerter, jer im uvodi nove poreze - ali zanimljivo svi opet kada je "dan D" stanu na branik partije i uredno zaokruže HDZ i onoga na listi kojeg ti partija naredi da glasaš.debotoijusto wrote:i to 2x , jednom u bosni a odmah zatim u maloj bosni na jadranuPinochet wrote:po potrebi je sve :Dvuksadinare wrote:Koji liberal ovaj epikur...
I ironično, provjerava ih se jesu li glasovali. Pričala mi osoba ,doslovno , HDZ ima za svaki kvart u Rh , "svoga čovjeka" koji onda kontrolira svoje birače, jesu li izašli, glasovali, itd. nema tu mrdanja
Founding fathers i to još živući, ništa čudno.
Guest- Guest
Ovo je istina na žalost i jedan od razloga zašto mi se istinski gadi ta nakupina parazita i snishodljivaca...Pinochet wrote:a ovih par HDZovaca što sam pričao sa njima ili ih iman za frendove.. svi mrze Plenkija.. gadi im se - jer je Liberal, jer je Anemičan, Dezerter, jer im uvodi nove poreze - ali zanimljivo svi opet kada je "dan D" stanu na branik partije i uredno zaokruže HDZ i onoga na listi kojeg ti partija naredi da glasaš.debotoijusto wrote:i to 2x , jednom u bosni a odmah zatim u maloj bosni na jadranuPinochet wrote:po potrebi je sve :Dvuksadinare wrote:Koji liberal ovaj epikur...
darth_vader-
2014-04-17
ima to i sdp samo njihovi nisu tako disciplinirani/kalup
i nije @epi problem , drzi se svojih korijena a prihvatio zivot na moru i voli ga
problem je moj radni kolega bosanac koji popizdi kad ga nazoves bosancom jer baca papir kroz prozor pored ispravne pepeljare u prometalu
i nije @epi problem , drzi se svojih korijena a prihvatio zivot na moru i voli ga
problem je moj radni kolega bosanac koji popizdi kad ga nazoves bosancom jer baca papir kroz prozor pored ispravne pepeljare u prometalu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Što je tu čudno? Tko bi glasoval kontra HDZ-a, nema što tražiti u HDZ-u. Ili očekuješ da HNS-ovac glasuje za HSLS?Pinochet wrote:a ovih par HDZovaca što sam pričao sa njima ili ih iman za frendove.. svi mrze Plenkija.. gadi im se - jer je Liberal, jer je Anemičan, Dezerter, jer im uvodi nove poreze - ali zanimljivo svi opet kada je "dan D" stanu na branik partije i uredno zaokruže HDZ i onoga na listi kojeg ti partija naredi da glasaš.debotoijusto wrote:i to 2x , jednom u bosni a odmah zatim u maloj bosni na jadranuPinochet wrote:po potrebi je sve :Dvuksadinare wrote:Koji liberal ovaj epikur...
nisi skužio, ili još gore ne želiš skužiti. ti što su u HDZu, nisu u stranci radi ideologije HDZa, dapače ideologija Plenkovića im se gadi(to je liberalna ideologija, ideologija pljačkanja, lopovluka, uhljebljivanja, ideologija kačenja sa rusima, podrške islamistima, ideologija novih poreza, idelogija Anemije i dezertiranja) , nego su u HDZu i glasuju za HDZ čisto iz materijalno interesnih(sebičnih) razloga(na štetu ostalih Hrvata). Kroz stranku se ne probijaju idejama i radom, nego laktaranjem i uvlačenjem u šupak, i cinkavanjem(ono staljinistička šema napredovanja).Regoč wrote:Što je tu čudno? Tko bi glasoval kontra HDZ-a, nema što tražiti u HDZ-u. Ili očekuješ da HNS-ovac glasuje za HSLS?Pinochet wrote:a ovih par HDZovaca što sam pričao sa njima ili ih iman za frendove.. svi mrze Plenkija.. gadi im se - jer je Liberal, jer je Anemičan, Dezerter, jer im uvodi nove poreze - ali zanimljivo svi opet kada je "dan D" stanu na branik partije i uredno zaokruže HDZ i onoga na listi kojeg ti partija naredi da glasaš.debotoijusto wrote:i to 2x , jednom u bosni a odmah zatim u maloj bosni na jadranuPinochet wrote:po potrebi je sve :Dvuksadinare wrote:Koji liberal ovaj epikur...
Guest- Guest
A, to! Pa jasna stvar da je tako. Ni jedna stranka ne zastupa ideale, sve se bore za vlast i smještaj svojih ljudih.Pinochet wrote:nisi skužio, ili još gore ne želiš skužiti. ti što su u HDZu, nisu u stranci radi ideologije HDZa, dapače ideologija Plenkovića im se gadi(to je liberalna ideologija, ideologija pljačkanja, lopovluka, uhljebljivanja, ideologija kačenja sa rusima, podrške islamistima, ideologija novih poreza, idelogija Anemije i dezertiranja) , nego su u HDZu i glasuju za HDZ čisto iz materijalno interesnih(sebičnih) razloga(na štetu ostalih Hrvata). Kroz stranku se ne probijaju idejama i radom, nego laktaranjem i uvlačenjem u šupak, i cinkavanjem(ono staljinistička šema napredovanja).Regoč wrote:Što je tu čudno? Tko bi glasoval kontra HDZ-a, nema što tražiti u HDZ-u. Ili očekuješ da HNS-ovac glasuje za HSLS?Pinochet wrote:a ovih par HDZovaca što sam pričao sa njima ili ih iman za frendove.. svi mrze Plenkija.. gadi im se - jer je Liberal, jer je Anemičan, Dezerter, jer im uvodi nove poreze - ali zanimljivo svi opet kada je "dan D" stanu na branik partije i uredno zaokruže HDZ i onoga na listi kojeg ti partija naredi da glasaš.debotoijusto wrote:i to 2x , jednom u bosni a odmah zatim u maloj bosni na jadranuPinochet wrote:
po potrebi je sve :D
Ima SDP dio svojih discipliniranih uhljeba, ali ... em ih je puno manje nego domoljuba, em ono uhljeba što imaju, nemaju disciplinranu kontrolu nad njima kao HDz nad svojima.debotoijusto wrote:ima to i sdp samo njihovi nisu tako disciplinirani/kalup
S obzirm na to, ljudi su za SDP glasovali , zanimljivo puno manje iz materijalnih interesa nego za HDZ, nego više kao za neku opoziciju.. još dodaj malo yugoslovena i liberala i eto SDPa par puta na vlasti..
naravno SDP nije napravio kurca, pokazao se isti kao HDZ (samo malo manje uhljebljivanja i neposobnost da ukradu išta skuplje od koje dnevnice) , i 0 reformi, i kao takvi će prdnuti u fenjer doskora, kao što po cijeloj Europi, SDPove sestrinske socijal demokratske stranke, bivaju uništene.. već padaju svugdje na svijetu, sa prvog izbora, na daleko drugo mjesto, ili čak na treće (evo u Austriji su treći , u Francuskoj postali četvrti , u Njemačkoj daleko drugi itd)
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Narod ne odlucuje
» Srbi su lud narod...
» Narod će reći svoje
» Palestinci: izmišljeni narod
» Srpski narod i ja smo već pobedili
» Srbi su lud narod...
» Narod će reći svoje
» Palestinci: izmišljeni narod
» Srpski narod i ja smo već pobedili