Tomac:Prijete nam vanjske ugroze,a hrvatski političari kao krvni neprijatelji
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Tomac:Prijete nam vanjske ugroze,a hrvatski političari kao krvni neprijatelji
http://www.direktno.hr/direkt/tomac-za-direktno-prijete-nam-vanjske-ugroze-a-hrvatski-politicari-kao-krvni-neprijatelji-102762/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomac:Prijete nam vanjske ugroze,a hrvatski političari kao krvni neprijatelji
E Tomac, Tomac...
Za vrijeme vlade deomkratskog jedinstva je na čelu tadašnje ljevice u Hrvatskoj bio ipak smireni Račan, makar je imao u stranci čudo jedno od jugokomunjara, a on je svejedno imao političku viziju demokratske Hrvatske. Njemu je do domokracije u Hrvatskoj bilo puno više stalo nego do vlasti.
Danas je stranka prepuna karijerista kojima je jedino stalo do vlastite guzice, a na čelu joj je verbalno hiperagresivni diletant bez političke vizije kojemu je jedino stalo do izgradnje nekog svojeg borbenog macho imidža u javnosti kako bi ga već jednom novinari prestali smatrati mlakonjom, a kolege iz stranke nesposobnjakovićem koji nije u stanju dobiti izbore niti u vlastitom kvartu, a moguće niti u vlastitom domu.
Taj bi rado izazvao i žestoke sukobe na ulici, samo da dođe na vlast usprkos ugozama izvana.
Samo ima problem u tome da se Hrvati uvijek teže složiti kada dođu stani pani situacije i vanjska ugroza bi ih zapravo ujedinila i time otklonila svaku mogućnost upravo Berinog dolaska na vlast..
Za vrijeme vlade deomkratskog jedinstva je na čelu tadašnje ljevice u Hrvatskoj bio ipak smireni Račan, makar je imao u stranci čudo jedno od jugokomunjara, a on je svejedno imao političku viziju demokratske Hrvatske. Njemu je do domokracije u Hrvatskoj bilo puno više stalo nego do vlasti.
Danas je stranka prepuna karijerista kojima je jedino stalo do vlastite guzice, a na čelu joj je verbalno hiperagresivni diletant bez političke vizije kojemu je jedino stalo do izgradnje nekog svojeg borbenog macho imidža u javnosti kako bi ga već jednom novinari prestali smatrati mlakonjom, a kolege iz stranke nesposobnjakovićem koji nije u stanju dobiti izbore niti u vlastitom kvartu, a moguće niti u vlastitom domu.
Taj bi rado izazvao i žestoke sukobe na ulici, samo da dođe na vlast usprkos ugozama izvana.
Samo ima problem u tome da se Hrvati uvijek teže složiti kada dođu stani pani situacije i vanjska ugroza bi ih zapravo ujedinila i time otklonila svaku mogućnost upravo Berinog dolaska na vlast..
Guest- Guest
Re: Tomac:Prijete nam vanjske ugroze,a hrvatski političari kao krvni neprijatelji
razborito tomac...svakako da se ne treba podcjenjivati vanjske ugroze...napose iz komsiluka..ko te jednom ugrize i na hladno puses..
2015-09-08
..inace problem sdp-a je nedostatak iskusnih politicara...zoki je dolaskom na valst odstrjelio mnoge zbog sefovskih ambicija je'l lakse s enametnuti mlađima i neiskusnijima nego iskusnim liscima...a kad u kavezu imas puno mlađarije tim je agresija za pozicije zesca i ratobornija i ne biraju se sredstva...
2015-09-08
vuksadinare wrote:..inace problem sdp-a je nedostatak iskusnih politicara...zoki je dolaskom na valst odstrjelio mnoge zbog sefovskih ambicija je'l lakse s enametnuti mlađima i neiskusnijima nego iskusnim liscima...a kad u kavezu imas puno mlađarije tim je agresija za pozicije zesca i ratobornija i ne biraju se sredstva...
Milanović je u stranci odradio pravu pravcatu bartolomejsku noć i sad se vide posljedice. Ovo što govoriš za mlađariju je točno.
Guest- Guest
koja budala od ovoga Tomca. Do 1990 bio žestoki boljševik i komunist i profitirao na tome, a onda od 1990 katolik i domoljub i desničar i profitira na tome.
Kako je do 1990 govorio da mu "yugu" ugrožavaju vanjski neprijatelj, dok se "dobri komunisti međusobno svađaju", a istina je bila, da su Yugu najviše ugrožavali i razjebali iz unutra, njihovi "domoljubni komunisti" i nitko drugi.
Isti kurac je i 2017, ovaj govori o vanjskoj ugrozi, a najveći neprijatelj Hrvatske, su domoljubni desničari katolici, to su najveći neprijatelji Hrvatske, a ne nikakvi vanjski..
naravno u oba slučaja, Tomac je realni neprijatelj Hrvatske, prvo kao komunist do 1990, a onda kao domoljub kasnije, - a ironično fanatazira o nekoj vanjskoj ugrozi, dok u isto vrijeme domoljubi iselili stotine tisuća mladih , i recimo amerima će pokloniti milijarde vaših kuna..
a budale puše propagandu.
Kako je do 1990 govorio da mu "yugu" ugrožavaju vanjski neprijatelj, dok se "dobri komunisti međusobno svađaju", a istina je bila, da su Yugu najviše ugrožavali i razjebali iz unutra, njihovi "domoljubni komunisti" i nitko drugi.
Isti kurac je i 2017, ovaj govori o vanjskoj ugrozi, a najveći neprijatelj Hrvatske, su domoljubni desničari katolici, to su najveći neprijatelji Hrvatske, a ne nikakvi vanjski..
naravno u oba slučaja, Tomac je realni neprijatelj Hrvatske, prvo kao komunist do 1990, a onda kao domoljub kasnije, - a ironično fanatazira o nekoj vanjskoj ugrozi, dok u isto vrijeme domoljubi iselili stotine tisuća mladih , i recimo amerima će pokloniti milijarde vaših kuna..
a budale puše propagandu.
Guest- Guest
zar ta lesina jos nije crkla
2015-09-08
tomca poznam osobno jos od prije i znam da je nula od coeka,vuksadinare wrote:zasto je lesina?..jedini iz sdp-a koji ej imao otvoreno muda da uđe u prolejce 1991 u vladu nacionalnog jedinstva..a mogao ej reci..'meni to ne treba..'Leviathan2 wrote:zar ta lesina jos nije crkla
2015-08-06
epikur37 wrote:Dok srbi pripremaju novi pohod mi se svadjamo a oni samo sto nisu izbili preko granice...
dooobar :Dmutava baštarda wrote:ne znam u kojem je to trenutku sdp imao više komunjara od hdz-aslidingdoorsoperator wrote:E Tomac, Tomac...
...nesto te zajeb'oLeviathan2 wrote:tomca poznam osobno jos od prije i znam da je nula od coeka,vuksadinare wrote:zasto je lesina?..jedini iz sdp-a koji ej imao otvoreno muda da uđe u prolejce 1991 u vladu nacionalnog jedinstva..a mogao ej reci..'meni to ne treba..'Leviathan2 wrote:zar ta lesina jos nije crkla
2015-09-08
ne fali im puno..stalno vrse vojne vjezbe nedaleko granice sa hrepikur37 wrote:Dok srbi pripremaju novi pohod mi se svadjamo a oni samo sto nisu izbili preko granice...
2015-09-08
ne, da je zajebo nebi se danas spominjaovuksadinare wrote:...nesto te zajeb'oLeviathan2 wrote:tomca poznam osobno jos od prije i znam da je nula od coeka,vuksadinare wrote:zasto je lesina?..jedini iz sdp-a koji ej imao otvoreno muda da uđe u prolejce 1991 u vladu nacionalnog jedinstva..a mogao ej reci..'meni to ne treba..'Leviathan2 wrote:zar ta lesina jos nije crkla
znam ga jer sam bio s odredjenom grupom ljudi koja j e kontaktirala tomca itd, osobno smo se susreli jedno 10ak puta, uglavnom na vecerama
bio sam u prilici iz blizine da ga procjenjujem
i?Leviathan2 wrote:ne, da je zajebo nebi se danas spominjaovuksadinare wrote:...nesto te zajeb'oLeviathan2 wrote:tomca poznam osobno jos od prije i znam da je nula od coeka,vuksadinare wrote:zasto je lesina?..jedini iz sdp-a koji ej imao otvoreno muda da uđe u prolejce 1991 u vladu nacionalnog jedinstva..a mogao ej reci..'meni to ne treba..'Leviathan2 wrote:zar ta lesina jos nije crkla
znam ga jer sam bio s odredjenom grupom ljudi koja j e kontaktirala tomca itd, osobno smo se susreli jedno 10ak puta, uglavnom na vecerama
2015-09-08
i nisvuksadinare wrote:i?Leviathan2 wrote:ne, da je zajebo nebi se danas spominjaovuksadinare wrote:...nesto te zajeb'oLeviathan2 wrote:tomca poznam osobno jos od prije i znam da je nula od coeka,vuksadinare wrote:
zasto je lesina?..jedini iz sdp-a koji ej imao otvoreno muda da uđe u prolejce 1991 u vladu nacionalnog jedinstva..a mogao ej reci..'meni to ne treba..'
nula
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nikakva karaula...to je za pesadince..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ne fali im puno..stalno vrse vojne vjezbe nedaleko granice sa hrepikur37 wrote:Dok srbi pripremaju novi pohod mi se svadjamo a oni samo sto nisu izbili preko granice...
Sreća pa su tebe na vrijeme povukli u vojni raspored....na karaulu kod Šida i osmatraj :)
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko su najbogatiji hrvatski političari
» kako bi hrvatski političari izgledali kao žene ili muškarci
» Hrvatski političari nas godišnje koštaju 16milijardi kuna
» Hodak:Hrvatski neprijatelji nakon toliko pokusaja,nikako da shvate da rade Sizifov posao
» Karamatic tvrdi da su sve drugi hrvatski politicari kao Milanovic Herceg-Bosna bi bila u EU i NATO-u
» kako bi hrvatski političari izgledali kao žene ili muškarci
» Hrvatski političari nas godišnje koštaju 16milijardi kuna
» Hodak:Hrvatski neprijatelji nakon toliko pokusaja,nikako da shvate da rade Sizifov posao
» Karamatic tvrdi da su sve drugi hrvatski politicari kao Milanovic Herceg-Bosna bi bila u EU i NATO-u
Page 1 of 3