Mostar dobio pa izgubio Trg Katalonije
Page 1 of 1
Mostar dobio pa izgubio Trg Katalonije
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/mostar-dobio-pa-izgubio-trg-republike-katalonije-foto-20171030
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mostar dobio pa izgubio Trg Katalonije
E moji herceg bosanci madrid nece zaboraviti tko je cimao i navijao za kataloniju...jebote ovi krace trajali nego oluja...a ove budaletine u mostaru jos proglasili trg katalonije...jebote sad ce madrid samo tako drukat za sarajevo i centralizam..a brisel ce im drzat vodu ko i ameri ...
2015-09-08
EU će i bez toga kao i SAD držati stranu Sarajevu i Prištini.vuksadinare wrote:E moji herceg bosanci madrid nece zaboraviti tko je cimao i navijao za kataloniju...jebote ovi krace trajali nego oluja...a ove budaletine u mostaru jos proglasili trg katalonije...jebote sad ce madrid samo tako drukat za sarajevo i centralizam..a brisel ce im drzat vodu ko i ameri ...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Svejedno ovi ludici nasi u mostaru po n-ti put istrcali pred rudo bez mnogo pameti..kad su svi bili oprezni sa katalonijom cak i sipci koji slave sve..ovi mostarski i covicevski dibiduzi zasrali mak na konac...i jos to razglasili...sad kad ce ih karat svi a budes vidio kako ce se neki distancirat od covketa i ekipe i to one ns koje se najmanje za sad sumnjajastreb wrote:EU će i bez toga kao i SAD držati stranu Sarajevu i Prištini.vuksadinare wrote:E moji herceg bosanci madrid nece zaboraviti tko je cimao i navijao za kataloniju...jebote ovi krace trajali nego oluja...a ove budaletine u mostaru jos proglasili trg katalonije...jebote sad ce madrid samo tako drukat za sarajevo i centralizam..a brisel ce im drzat vodu ko i ameri ...
2015-09-08
...i onda se pitaju zasto nije nastala herceg bosna..nikad politicke pameti a dovoljno budala
2015-09-08
vuksadinare wrote:Svejedno ovi ludici nasi u mostaru po n-ti put istrcali pred rudo bez mnogo pameti..kad su svi bili oprezni sa katalonijom cak i sipci koji slave sve..ovi mostarski i covicevski dibiduzi zasrali mak na konac...i jos to razglasili...sad kad ce ih karat svi a budes vidio kako ce se neki distancirat od covketa i ekipe i to one ns koje se najmanje za sad sumnjajastreb wrote:EU će i bez toga kao i SAD držati stranu Sarajevu i Prištini.vuksadinare wrote:E moji herceg bosanci madrid nece zaboraviti tko je cimao i navijao za kataloniju...jebote ovi krace trajali nego oluja...a ove budaletine u mostaru jos proglasili trg katalonije...jebote sad ce madrid samo tako drukat za sarajevo i centralizam..a brisel ce im drzat vodu ko i ameri ...
isu ... e ... ka' paničariš? ubaci u manju ....!! pomalo!
VISCA LA REPUBLICA CATALANA mamu im jebem kastiljansku!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Trajala dva dana manje nego oluja..a cije vodstvo katalonije zbrisalo na prvu prijetnju madrida..sto da su tudjman i ekipa tako zbrisali na prvu prijetnju beograda i jna..ipak ima jedan feler kod njih...ljevicari su pa bje'zKavran wrote:vuksadinare wrote:Svejedno ovi ludici nasi u mostaru po n-ti put istrcali pred rudo bez mnogo pameti..kad su svi bili oprezni sa katalonijom cak i sipci koji slave sve..ovi mostarski i covicevski dibiduzi zasrali mak na konac...i jos to razglasili...sad kad ce ih karat svi a budes vidio kako ce se neki distancirat od covketa i ekipe i to one ns koje se najmanje za sad sumnjajastreb wrote:EU će i bez toga kao i SAD držati stranu Sarajevu i Prištini.vuksadinare wrote:E moji herceg bosanci madrid nece zaboraviti tko je cimao i navijao za kataloniju...jebote ovi krace trajali nego oluja...a ove budaletine u mostaru jos proglasili trg katalonije...jebote sad ce madrid samo tako drukat za sarajevo i centralizam..a brisel ce im drzat vodu ko i ameri ...
2015-09-08
...e moji hercegovci...nikad od vas politicara trgovci da...ali politicari ne...
2015-09-08
A jebga
Ko nase ustase prema bleiburgu
Mozda su i oni ljevicari
Mozda su i oni ljevicari
vuksadinare wrote:Trajala dva dana manje nego oluja..a cije vodstvo katalonije zbrisalo na prvu prijetnju madrida..sto da su tudjman i ekipa tako zbrisali na prvu prijetnju beograda i jna..ipak ima jedan feler kod njih...ljevicari su pa bje'zKavran wrote:vuksadinare wrote:Svejedno ovi ludici nasi u mostaru po n-ti put istrcali pred rudo bez mnogo pameti..kad su svi bili oprezni sa katalonijom cak i sipci koji slave sve..ovi mostarski i covicevski dibiduzi zasrali mak na konac...i jos to razglasili...sad kad ce ih karat svi a budes vidio kako ce se neki distancirat od covketa i ekipe i to one ns koje se najmanje za sad sumnjajastreb wrote:EU će i bez toga kao i SAD držati stranu Sarajevu i Prištini.vuksadinare wrote:E moji herceg bosanci madrid nece zaboraviti tko je cimao i navijao za kataloniju...jebote ovi krace trajali nego oluja...a ove budaletine u mostaru jos proglasili trg katalonije...jebote sad ce madrid samo tako drukat za sarajevo i centralizam..a brisel ce im drzat vodu ko i ameri ...
gle .... katalonci, ako je po pravici imaju pravo na vlastitu nacionalnu državu. i tu im dajem potporu. ali to kako će ju ostvariti de iure i de facto je njihov problem.
a sada lijevo ili desno ..... na njima je.
iskreno, bez hrvatske ljevice ili čak hrvatskih komunista ne bi bilo današnje RH. što bi bilo, to ne znam. ali definitivno ne bi bilo RH.
oni su napokon formirali državno-pravni (fdh/nrh/srh) okvir koji se više nije mogao poništiti da ga jebeš!
jebi ga. fakti.
2017-10-12
Sora wrote:A jebga
Mozda su i oni ljevicari
znači priznaš da su ustaše bili tvoji??
pa ka' sereš onda u ''svojem potpisu''??
baba naroljana!
2017-10-12
Kavran wrote:Sora wrote:A jebga
Mozda su i oni ljevicari
baba naroljana!
Naravno da su moji
Mama te rodila naroljana
Sora wrote:Kavran wrote:Sora wrote:A jebga
Mozda su i oni ljevicari
baba naroljana!
Naravno da su moji
Mama te rodila naroljana
he, he ... ''pi*ka ti materina ustaška'' ....
2017-10-12
Te sada je treba stavit, ako već nije.vuksadinare wrote:https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/mostar-dobio-pa-izgubio-trg-republike-katalonije-foto-20171030
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
vuksadinare wrote:E moji herceg bosanci madrid nece zaboraviti tko je cimao i navijao za kataloniju...jebote ovi krace trajali nego oluja...a ove budaletine u mostaru jos proglasili trg katalonije...jebote sad ce madrid samo tako drukat za sarajevo i centralizam..a brisel ce im drzat vodu ko i ameri ...
Jebali vas Madrid i Bruxelles...ili se ima muda ili ne...kalkulanti nigdje ne prolaze...dabogda vam Rusi svima pravdu krojili...koja nakupina supaka su Hrvati postali, to nisu istine...
darth_vader-
2014-04-17
ujeba te kavran :DSora wrote:Kavran wrote:Sora wrote:A jebga
Mozda su i oni ljevicari
baba naroljana!
Naravno da su moji
Mama te rodila naroljana
al nema veze, svi su nasi, i ustase i cetnici i partizani i ajduci i uskoci iiiii..... , ma sve
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» EU podržava Madrid protiv Katalonije
» Lider Katalonije: Proglasićemo nezavisnost za koji dan
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» EU podržava Madrid protiv Katalonije
» Lider Katalonije: Proglasićemo nezavisnost za koji dan
Page 1 of 1