EU podržava Madrid protiv Katalonije
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
EU podržava Madrid protiv Katalonije
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/09/29/europe-supporting-spain-like-zombie-says-catalonias-leader-carles/?WT.mc_id=tmgoff_fb_tmgnews
Kermit-
2014-04-17
Re: EU podržava Madrid protiv Katalonije
Naravno da podržava Madrid, Madrid je službeni partner. No, čim se Katalonci osamostale, priča će se promieniti.
Ne ne stvar je dublja jer je Španjolska u euro zoni a Katalonija najbogatijs pokrsjina u zemlji koja je u teškoj krizi...ovo može biti Brexit na 3.
Kermit-
2014-04-17
EU-u je samo bitna bilanca, ne zele potrese u ekonomiji, inace im puca sve zivo i za Barcelonu i za Madrid..
Ma sve stoji, nije im u interesu, jasna stvar. No, želju Katalonaca za neovisnošću, ako postoji, neće moći nadvladati na dugi rok i pomirit će se s nastankom nove države. A s obzirom na privrjednu važnost te pokrajine, ubrzat će njezin pristup Euniji ili ju čak automatski primiti.asilovski wrote:Ne ne stvar je dublja jer je Španjolska u euro zoni a Katalonija najbogatijs pokrsjina u zemlji koja je u teškoj krizi...ovo može biti Brexit na 3.
Pa to sam i naveokic wrote:
EU-u je samo bitna bilanca, ne zele potrese u ekonomiji, inace im puca sve zivo i za Barcelonu i za Madrid..
Kermit-
2014-04-17
Očito im nije jasno da ne živi čovjek samo o kruhu.kic wrote:
Imao si danas u odvratnomGuardianu dobar članak o tome jednostavno ovo je lav8na koja će odnjeti sve u 3pmRegoč wrote:Ma sve stoji, nije im u interesu, jasna stvar. No, želju Katalonaca za neovisnošću, ako postoji, neće moći nadvladati na dugi rok i pomirit će se s nastankom nove države. A s obzirom na privrjednu važnost te pokrajine, ubrzat će njezin pristup Euniji ili ju čak automatski primiti.asilovski wrote:Ne ne stvar je dublja jer je Španjolska u euro zoni a Katalonija najbogatijs pokrsjina u zemlji koja je u teškoj krizi...ovo može biti Brexit na 3.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pa to sam i naveokic wrote:
nisam ni vidio sta pises, zdrava logika samo..
evo sta Njemci pisu, odmah znas koliko je sati:
https://www.welt.de/wirtschaft/article169156980/Der-Kampf-der-Katalanen-ist-ein-Risiko-fuer-die-ganze-EU.html?wtrid=socialmedia.sociaflow.n24...facebook
Ako bude pameti, sve će biti dobro.asilovski wrote:Imao si danas u odvratnomGuardianu dobar članak o tome jednostavno ovo je lav8na koja će odnjeti sve u 3pmRegoč wrote:Ma sve stoji, nije im u interesu, jasna stvar. No, želju Katalonaca za neovisnošću, ako postoji, neće moći nadvladati na dugi rok i pomirit će se s nastankom nove države. A s obzirom na privrjednu važnost te pokrajine, ubrzat će njezin pristup Euniji ili ju čak automatski primiti.asilovski wrote:Ne ne stvar je dublja jer je Španjolska u euro zoni a Katalonija najbogatijs pokrsjina u zemlji koja je u teškoj krizi...ovo može biti Brexit na 3.
Švabe brine bilanca hehe nije niti čudo što su dva puta izgubili ratkic wrote:asilovski wrote:Pa to sam i naveokic wrote:
nisam ni vidio sta pises, zdrava logika samo..
evo sta Njemci pisu, odmah znas koliko je sati:
https://www.welt.de/wirtschaft/article169156980/Der-Kampf-der-Katalanen-ist-ein-Risiko-fuer-die-ganze-EU.html?wtrid=socialmedia.sociaflow.n24...facebook
Kermit-
2014-04-17
normalno tako i treba, koja se nato drzava raspala ??
da je ona nasa volina hteo da sprovede ono sto mu je receno,
ono cega je i sam bio svestan, i yuga bi prezivela, svakako
ne na tekovinama noba.
spanija, nece moci yebivetri da je rastakaju.
ne na tekovinama noba.
Guest- Guest
Raspast će se sigurno ako nastave silom protiv referenduma.pizzon wrote:normalno tako i treba, koja se nato drzava raspala ??
ne na tekovinama noba.
Katalonci su tu podijeljeni.
40-45% ih je za neovisnost, 40-45% protiv, a 10-20% im se živo jebe.
Kad je takva podijeljenost neovisnost je nerealna čak i kad bi bio referendum.
Ne znam zašto se Madrid toliko boji referenduma kad je većina za ostanak u Španjolskoj ili neutralna.
40-45% ih je za neovisnost, 40-45% protiv, a 10-20% im se živo jebe.
Kad je takva podijeljenost neovisnost je nerealna čak i kad bi bio referendum.
Ne znam zašto se Madrid toliko boji referenduma kad je većina za ostanak u Španjolskoj ili neutralna.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kic wrote:
ne znam otkud tebi podaci o 40%
kojih 40%?
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Madrid suspendovao vladu Katalonije, autonomija ostala
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Merkelica podržava Erdogana u ratu protiv demokracije
» Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
» EUFORIJA NA ULICAMA BARSELONE Hiljade ljudi slavi proglašenje nezavisnosti Katalonije! (VIDEO)
» 78% Švaba podržava da Njemačka kontrolu granice.. 16% protiv.. 55% smatra da će to biti efikasno protiv seobe naroda itd itd..
» Merkelica podržava Erdogana u ratu protiv demokracije
» Miletić najavio da IDS neće poduprijeti ni Most ni HDZ: Most je desniji i od HDZ-a - zagovara Markićku, podržava aktiviste protiv pobačaja i odbio je doći u Jasenovac!
» EUFORIJA NA ULICAMA BARSELONE Hiljade ljudi slavi proglašenje nezavisnosti Katalonije! (VIDEO)
Page 1 of 9