Glumac Kevin Spacey silovao 14-godišnjeg homoseksualca, priznao da je oduvijek peder
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Glumac Kevin Spacey silovao 14-godišnjeg homoseksualca, priznao da je oduvijek peder
heheh, ženska intuicija...maggie13 wrote:Zenska intuicija ;-)
Za Kevina sam uvijek znala...steta..
tako su i za rock hudsona pričale
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Glumac Kevin Spacey silovao 14-godišnjeg homoseksualca, priznao da je oduvijek peder
Kad ću konačno čuti spasonosnu vijest da je Meryl Streep godinama seksualno zlostavljala kućne pomoćnice?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
derpe nije al pacino, marlon brando. nemre mafijaš biti derpe, ali batmen koji ima uz sebe dječaka robina, eeeee to je već moguće.
zamisli clinta, a derpe
zamisli clinta, a derpe
2014-12-30
Ne znam ja kaj ti imaŠ PROTIV PEDERA,ALI POŠAST SE ŠIRI BRŽE OD NARODNJAKA.veber wrote:islam se može širiti do maksimalnog broja stanovnika, pederastija je oko 3-11% u islamskom svijetu i tu je kraj.jastreb wrote:Homoseksualizam je danas jedini(uz islamizam) respektabilni pokret,koji se širi u nesulućenim razmjerima.
Što bi rekao Raos"Ti miša,šteta kaj nisam peder!"
samo izlaze iz ormara i to je to. protiv pedera nemam nikaj protiv ali ne mogu smisliti "tetkice" to bi zatukao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma jebes pedere..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:heheh, ženska intuicija...maggie13 wrote:Zenska intuicija ;-)
Za Kevina sam uvijek znala...steta..
tako su i za rock hudsona pričale
na njega sam već zaboravila .... jel onaj sidaš ?
orion- Posts : 2287
2017-06-06
jep!orion wrote:
na njega sam već zaboravila .... jel onaj sidaš ?
prvi od mnogih. da se boleština nije pojavila u holivudu nitko ne bi fermal ni pet posto.
ovako je "krema" donirala pa je aids postao kronična, a ne smrtonosna bolest.
2014-12-30
orion wrote:Ne bih se štela mešati u biološke postavke nikoga, al mislim da je klima sveopće dekadencije dobrano pripomogla da i oni koji su bili granični, da ih je prebacilo na tamnu stranu ....
Neki biolozi tvrde da je svaki čovjek potencijalni homoseksualac.
neki profesori seksologije tvrde da je svaki odrasli čovjek potencijalni pedofil i da je pedofilija normalna. Oni su jasno pedofili i to baš i ne skrivaju....
veber wrote:najmanji postotak je kod nomadski naroda na konjima. avari, tatari i recimo kod germana i normana.orion wrote:teško mijenjati navike kad je tak kod njih od stoljeća sedmog .....
/da se nebi neko našo iznenadjen i uvredjen Muhamed je živio u stoljeću sedmom /
u antičkoj grčkoj je bio sport. pogotovo s dječacima.
u rimu se mijenja percepcija i nije osuđujuć, ali ako si takno dijete najebao bi.
.... ovi nomadi .... tko će ih znati- oni su mobilni -sad su vamo, pa su tamo, pa se utope u statistikama
a grci i rimljani u vrijeme zlatnog doba ... tamo gdje u dijelu populacije vlada ili je vladalo blagostanje ..... tamo i besposlen pop jariće krsti.
2017-06-06
gle, znam dosta forumaša i forumašica.orion wrote:.... ovi nomadi .... tko će ih znati- oni su mobilni -sad su vamo, pa su tamo, pa se utope u statistikama
a grci i rimljani u vrijeme zlatnog doba ... tamo gdje u dijelu populacije vlada ili je vladalo blagostanje ..... tamo i besposlen pop jariće krsti.
ono, nekako me forumašice privlače. s forumašima cugam i roštiljam.
jedino je dijagram derpe pa pije samo kavu.
ali dobro, frendovi smo si
2014-12-30
marcellus wrote:orion wrote:Ne bih se štela mešati u biološke postavke nikoga, al mislim da je klima sveopće dekadencije dobrano pripomogla da i oni koji su bili granični, da ih je prebacilo na tamnu stranu ....
neki profesori seksologije tvrde da je svaki odrasli čovjek potencijalni pedofil i da je pedofilija normalna. Oni su jasno pedofili i to baš i ne skrivaju....
Da, oko pedofilije - ako izuzmemo bolesne slučajeve sasvim male djece- se lome koplja. Zrelost i odraslost je društveno-socijalna kategorija, iako široko prihvaćena i u područjima koja baš nisu sklona smatrati da je odrasla osoba kad navrši 18 godina, već da je odrasla kad je spolno zrela, zbog pozitivnih propisa i kontrolnih mehanizama više-manje funkcionira.
Last edited by orion on 30/10/2017, 21:20; edited 1 time in total
2017-06-06
pedofilija je socijalni konstrukt...u srednjem vijeku je sasvim normalno bilo udavati djevojčice čim dobiju prve stvari... kako odrediti granicu bez idologije, a na temelju biologije.marcellus wrote:orion wrote:Ne bih se štela mešati u biološke postavke nikoga, al mislim da je klima sveopće dekadencije dobrano pripomogla da i oni koji su bili granični, da ih je prebacilo na tamnu stranu ....
Guest- Guest
Pa sve je socijalni konstrukt...
U srednjem vijeku je bilo normalno ženu spalit na lomači, a danas je to kd ubojstva...
U srednjem vijeku je bilo normalno ženu spalit na lomači, a danas je to kd ubojstva...
nije ni tad bilo nornalno sad..
kic wrote:
nije ni tad bilo nornalno sad..
Što? Pedofilija ili razlozna te legitimna borba protiv emancipacije...
Last edited by jasambrend on 30/10/2017, 21:30; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
jebes ih ti, :Dvuksadinare wrote:Ma jebes pedere..
Longi je to najbolje objasnio u čemu je stvar...
darth_vader-
2014-04-17
pederska posla, ajzdrao
2014-12-30
je. ima prekidač u vugla, pa malo mrzi žene, a malo prima u pakšu.jasambrend wrote:Longi je to najbolje objasnio u čemu je stvar...
ali nije derpe.
on je pukovnik galaksijske vojske i član sajentologa.
2014-12-30
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» 35 g. u sretnom braku sterilan s 9-ero "vlastite" djece
» U HDZ-u sam oduvijek
» Knin je oduvijek bio Zvezdin grad
» 64 dana godišnjeg odmora plus dodatak za terenski rad
» Šesnaestogodišnji Hrvat ubio 14-godišnjeg Arapina u Beču
» U HDZ-u sam oduvijek
» Knin je oduvijek bio Zvezdin grad
» 64 dana godišnjeg odmora plus dodatak za terenski rad
» Šesnaestogodišnji Hrvat ubio 14-godišnjeg Arapina u Beču