otjerala lopova
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: otjerala lopova
pismejker wrote:zanimljivo..taj model 530 je jebeno tesko naci benzinca
525 onda 540 je skup
veber- Posts : 53509
2014-12-30
puno vise,puno...daj link,bem ti te plemenske oglase..Leviathan2 wrote:kod mene po oglasima nis ispod 15 tauzenki
Guest- Guest
veber wrote:Roy_Bean wrote:veberu...daj se nauci citirati
Konju, jebe meAndroid
i novi mob i ovaj forum
i opet si uspio ubaciti se u njegovo, ahahah
cek,do koje bi sume isao,i da li samo bas taj model?veber wrote:pismejker wrote:zanimljivo..taj model 530 je jebeno tesko naci benzinca
525 onda 540 je skup
Guest- Guest
https://www.subito.it/auto/bmw-530-d-touring-futura-auto-torino-215040076.htmpismejker wrote:puno vise,puno...daj link,bem ti te plemenske oglase..Leviathan2 wrote:kod mene po oglasima nis ispod 15 tauzenki
Ja sam bacio oko na X6 polovni naravno..35000 ojrova..prrrrihvatljivo no porez i osiguranje se dizu u nebesa..
Guest- Guest
meni je ok auto sa 200 000pismejker wrote:Pogledaj koju opaku kilometrazu imaju,i svi su dizeli..kako se penje prema normalnoj kilometrazi,postaju i skuplji..
cak do 250 000
ne jebe me kilometraza, ja napravim jos toliko u kratkom roku
kupio sam jednog audija prije par godina, sa 305 000, 4 godine star, za 3 godine ja ga navukao na pola miliona i prodao jednom sverceru, lik skinuo kilometre i prodao dalje
platio ga 3000 eura, vozio 3 godine i prodao za 3500, jedino sam ulje pakne i gume mjenjao
e ovo mene zanima..nekad zajebancija,postaje stvarnost...Leviathan2 wrote:meni je ok auto sa 200 000pismejker wrote:Pogledaj koju opaku kilometrazu imaju,i svi su dizeli..kako se penje prema normalnoj kilometrazi,postaju i skuplji..
cak do 250 000
kupio sam jednog audija prije par godina, sa 305 000, 4 godine star, za 3 godine ja ga navukao na pola miliona i prodao jednom sverceru, lik skinuo kilometre i prodao dalje
platio ga 3000 eura, vozio 3 godine i prodao za 3500, jedino sam ulje pakne i gume mjenjao
koliko je presao i govori,koliko je motor i mehanika pohabana..ovaj je presao samo 70 000 km..vozi ga neki bogatun,ono,lagano po gradu i okolini,rjetko po abanu,znaci dobro ga je razradio,a nije poderao...izasla je nova linija,pa ovog prodaje..
Guest- Guest
nebih hvala, meni je drzai a6 ili a8pismejker wrote:e ovo mene zanima..nekad zajebancija,postaje stvarnost...Leviathan2 wrote:meni je ok auto sa 200 000pismejker wrote:Pogledaj koju opaku kilometrazu imaju,i svi su dizeli..kako se penje prema normalnoj kilometrazi,postaju i skuplji..
cak do 250 000
koliko je presao i govori,koliko je motor i mehanika pohabana..ovaj je presao samo 70 000 km..vozi ga neki bogatun,ono,lagano po gradu i okolini,rjetko po abanu,znaci dobro ga je razradio,a nije poderao...izasla je nova linija,pa ovog prodaje..
kad penzionisem yugo onda kupujem neki od tih do 3000 eura
Leviathan2 wrote:nebih hvala, meni je drzai a6 ili a8pismejker wrote:e ovo mene zanima..nekad zajebancija,postaje stvarnost...Leviathan2 wrote:meni je ok auto sa 200 000pismejker wrote:Pogledaj koju opaku kilometrazu imaju,i svi su dizeli..kako se penje prema normalnoj kilometrazi,postaju i skuplji..
cak do 250 000
kad penzionisem yugo onda kupujem neki od tih do 30000 eura
Pa 30 000 Ojrova je pristojna cijena..
Guest- Guest
ne prepravljaj, :Dpismejker wrote:Leviathan2 wrote:nebih hvala, meni je drzai a6 ili a8pismejker wrote:e ovo mene zanima..nekad zajebancija,postaje stvarnost...Leviathan2 wrote:meni je ok auto sa 200 000pismejker wrote:Pogledaj koju opaku kilometrazu imaju,i svi su dizeli..kako se penje prema normalnoj kilometrazi,postaju i skuplji..
cak do 250 000
kad penzionisem yugo onda kupujem neki od tih do 30000 eura
Pa 30 000 Ojrova je pristojna cijena..
nebih dao 30 tauzenki za auti ni da mi pushi tokom voznje, za gomilu lima dat te novce, jesi lud, kupim do 3 soma auto , vucen 3 godine i bacim
jbte, na 30 tauzenki za 3 godine spusim barem 10
u biti može i model 520 ali s jačim motorom. to bi rain bolje znao koja je tvornička oznaka Ei neki broj. sada sam za laptopom pa možemo citirati normalno.
2014-12-30
yebote,jedva nadjoh 4 komada..
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?cn=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&maxFirstRegistrationDate=2014-12-31&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&minPowerAsArray=KW&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&usage=USED
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?cn=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=PETROL&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=22&maxFirstRegistrationDate=2014-12-31&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&minPowerAsArray=KW&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&usage=USED
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
ufffff..ludnica je ova nova CLA klasa,jebate,neki jebeni retro-future izgled,izvana iznutra...jednostavno ovo su zadnje napravili bogovski odlicno..
jednostavno savrseno..
jednostavno savrseno..
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
phuuu...opako...nema greske kod Mečke.pogotovo ovi noviji,2016 i nadalje..
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Turska otjerala Grke sa dva otoka
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera
» Velika Srbija otjerala maršala zločinca iz Užica
» Policija u Neumu žene u burkiniju otjerala s plaže
» anemični sociopata viče drž'te lopova
» Britanija: Obitelj mrtvog razbojnika otjerala penzionera
» Velika Srbija otjerala maršala zločinca iz Užica
» Policija u Neumu žene u burkiniju otjerala s plaže
» anemični sociopata viče drž'te lopova