Policija u Neumu žene u burkiniju otjerala s plaže
Page 1 of 1
Policija u Neumu žene u burkiniju otjerala s plaže
Policija u Neumu žene u burkiniju otjerala s plaže?!
kolovoz 7, 2018 admin Uncategorized 0
Policija u Neumu je danas sa plaže otjerala tri žene iz Sarajeva, koje su boravile na odmoru u ovom bh. gradu, jer su bile obučene u burkinije?!
Kako nam je u telefonskom razgovoru ispričala jedna od akterki ovog nemilog događaja, sve se odigralo na plaži u blizini punkta Granične policije u Neumu.
– Ja sam sa dvije kćerke sišla na plažu. Kupale smo se oko sat vremena, kada su se pojavila dvojica policajaca. Dok sam razgovarala sa jednom ženom iz Brčkog, pozvala me je kćerka do koje su prvo došli. Prišla sam i rekla: “Izvolite, o čemu se radi?”, da bi mi odgovorili sa: “Vi morate napustiti plažu”. Pitala sam zbog čega, šta je problem, da bih dobila odgovor kako “ne možemo biti tako odjevene, jer uznemiravamo ostali narod” – u šoku nam priča ova Sarajka, koja ne želi da joj bude objavljen identitet.
“Ma, kakva Bosna i Hercegovina!”
Kako tvrdi naša sagovornica, upitala je policajce “Zar ovo nije Bosna i Hercegovina, zar ovdje ne vlada demokratija i zar nemamo pravo svi da radimo i oblačino šta želimo?”, da bi joj policajac vrlo grubo i prijetećim tonom odgovorio kako “ih je upozorio i kako moraju napustiti plažu odmah”.
– Tražila sam im da mi daju neki nalog, na osnovu čega traže da izađemo. Rekli su da “nema nikakvog naloga i odmah moramo napustiti” – kaže ova Sarajka.
https://faktor.ba/vijest/policija-u-neumu-ene-u-burkiniju-otjerala-s-plae-303837
kolovoz 7, 2018 admin Uncategorized 0
Policija u Neumu je danas sa plaže otjerala tri žene iz Sarajeva, koje su boravile na odmoru u ovom bh. gradu, jer su bile obučene u burkinije?!
Kako nam je u telefonskom razgovoru ispričala jedna od akterki ovog nemilog događaja, sve se odigralo na plaži u blizini punkta Granične policije u Neumu.
– Ja sam sa dvije kćerke sišla na plažu. Kupale smo se oko sat vremena, kada su se pojavila dvojica policajaca. Dok sam razgovarala sa jednom ženom iz Brčkog, pozvala me je kćerka do koje su prvo došli. Prišla sam i rekla: “Izvolite, o čemu se radi?”, da bi mi odgovorili sa: “Vi morate napustiti plažu”. Pitala sam zbog čega, šta je problem, da bih dobila odgovor kako “ne možemo biti tako odjevene, jer uznemiravamo ostali narod” – u šoku nam priča ova Sarajka, koja ne želi da joj bude objavljen identitet.
“Ma, kakva Bosna i Hercegovina!”
Kako tvrdi naša sagovornica, upitala je policajce “Zar ovo nije Bosna i Hercegovina, zar ovdje ne vlada demokratija i zar nemamo pravo svi da radimo i oblačino šta želimo?”, da bi joj policajac vrlo grubo i prijetećim tonom odgovorio kako “ih je upozorio i kako moraju napustiti plažu odmah”.
– Tražila sam im da mi daju neki nalog, na osnovu čega traže da izađemo. Rekli su da “nema nikakvog naloga i odmah moramo napustiti” – kaže ova Sarajka.
https://faktor.ba/vijest/policija-u-neumu-ene-u-burkiniju-otjerala-s-plae-303837
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Policija u Neumu žene u burkiniju otjerala s plaže
Možda probati u francuskoj, španjolskoj i gdjegdje gdje su burkinifrendli.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ovo su ciste provokacije
2014-04-16
U Francuskoj neće jer koliko znam nošenje burke u javnosti tamo je zabranjenoepikur37 wrote:Možda probati u francuskoj, španjolskoj i gdjegdje gdje su burkinifrendli.
Nema burke, aj zdravo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A jbte, gluposti. Pusti ženu ak će se kupat u bundi il skijaškom skafanderu, kog boli dupe.
Glupani bosanski.
Glupani bosanski.
Dobro postupanje..da ne dobije upalu mjehura ili jajnika, ne daj Boze.
2014-04-12
Sto je u redu. Uznemirava svijet. Ni mi se ne možemo kupati u tangama Saudijskoj Arabiji jer bi ih uznemirilo.
Recimo danas sam vidjela jednu s pokrivenom glavom, osim oci.
Neugodan prizor i uznemirujući. Plaši ljude. Na to policija mora reagirati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro dosla na tamnu stranukaja wrote:Sto je u redu. Uznemirava svijet. Ni mi se ne možemo kupati u tangama Saudijskoj Arabiji jer bi ih uznemirilo.
Nisam na tamnoj strani. Jednostavno me uznemiri. Bez zeze.Leviathan2 wrote:dobro dosla na tamnu stranukaja wrote:Sto je u redu. Uznemirava svijet. Ni mi se ne možemo kupati u tangama Saudijskoj Arabiji jer bi ih uznemirilo.
Svi u haljinama, kratkim hlačama i onda prizor “ oci” i ništa.
I to neke crne . Ko da sam vješticu vidjela .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jesi jesi, dosla si na tamnu stranu inace nebi primjetila i uznemirila se,kaja wrote:Nisam na tamnoj strani. Jednostavno me uznemiri. Bez zeze.Leviathan2 wrote:dobro dosla na tamnu stranukaja wrote:Sto je u redu. Uznemirava svijet. Ni mi se ne možemo kupati u tangama Saudijskoj Arabiji jer bi ih uznemirilo.
Svi u haljinama, kratkim hlačama i onda prizor “ oci” i ništa.
I to neke crne . Ko da sam vješticu vidjela .
nisi jos svjesna, al shvatices jednom sto govorim
jos da pocnes izvrdavat drzavu bila bi totalno na pravoj , ovaj tamnoj strani :)
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» Turska policija gumenim mecima rastjerala žene
» Koji luzeri!SDP na prosvjedu 'Ne kradite nam plaze',uzeo sliku plaze koja je ogradjena za njihovog mandata.
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Boji li se HDZ u Neumu Komšića proglasiti nepoželjnim?!
» otjerala lopova
» Koji luzeri!SDP na prosvjedu 'Ne kradite nam plaze',uzeo sliku plaze koja je ogradjena za njihovog mandata.
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Boji li se HDZ u Neumu Komšića proglasiti nepoželjnim?!
» otjerala lopova
Page 1 of 1