Jeftina radna snaga, pardon skupa socijala
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jeftina radna snaga, pardon skupa socijala
tre911 wrote:bem ti kišobran, da to kažeš baš ti koji si opterećen srbijom i stvaranjem velike od iste :Sepikur37 wrote:U biti te vaše hrvatsko-srpske opsesije su izvan europskog fokusa, ove promjene će biti daleko iznad vaših sitnih balkanskih trzavica :p
Pripojenje Srpske Srbiji je normalna stavr, ovo sad je nenormalno, to će podržati svatko razuman.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...jebe se mujama oni stizu na cilj dok se mi u europi svađamo i prepucavamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kaže Zoki da nije uredu što Kolinda optužuje Merkelicu za trpačinu.:Depikur37 wrote:trpaaaaj!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Iz Sirije dolazi 30% nepismenih, a po u UN samo 50% ima osnovnu školu. Ako se uzme u obzir da danas sa osnovnom ne možeš niti dupe obrisati, ispada da nama dolazi 80% neobrazovanih. S druge pak strane EU je puna mladih sa srednjom, višom i visokom naobrazbom koji bi se lako prekvalificirali i integrirali jer dolaze iz istog socijalno - ideološkog kruga tj. Europe.
2015-07-23
..pa ni mi nismo puno bolje pismeni od sirijaca..tu smo negdje s njima a jos smo u eu..sto je doista sramota....a evo podatak jos porazniji po nas...cak vise sirijaca govori engleski ili neki drugi strani jezik nego ljudi u hrvatskojgargamel0101 wrote:Iz Sirije dolazi 30% nepismenih, a po u UN samo 50% ima osnovnu školu. Ako se uzme u obzir da danas sa osnovnom ne možeš niti dupe obrisati, ispada da nama dolazi 80% neobrazovanih. S druge pak strane EU je puna mladih sa srednjom, višom i visokom naobrazbom koji bi se lako prekvalificirali i integrirali jer dolaze iz istog socijalno - ideološkog kruga tj. Europe.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro, al kad se uzmu u obzir i svi ostali, afganci,pakistanci i koji sve ne slika je ipak malo drukcija,.... nesto gora nego je prikazano:)gargamel0101 wrote:Iz Sirije dolazi 30% nepismenih, a po u UN samo 50% ima osnovnu školu. Ako se uzme u obzir da danas sa osnovnom ne možeš niti dupe obrisati, ispada da nama dolazi 80% neobrazovanih. S druge pak strane EU je puna mladih sa srednjom, višom i visokom naobrazbom koji bi se lako prekvalificirali i integrirali jer dolaze iz istog socijalno - ideološkog kruga tj. Europe.
dijagram-
2015-08-09
Samo trpaj! Kmečat je trebalo prije 30-35 godina u zemljama zapadno od zavjese, a ne danas. Sad je kasno. Hrvati ne kmeče jer se nisu toliko emancipirali, liberalizirali, pederizirali... Čak i ova rupa od recesije i birokratskog monstruma nekog qrca donosi u ovim situacijama.epikur37 wrote:tre911 wrote:Kako ih brzo možeš riješiti ako ti uđu u sustav?epikur37 wrote:tre911 wrote:I što kad to srušiš? Muje će sami otići kako su i došli ili će nam jebati majku kršćansku uzduž i popreko?epikur37 wrote:žtre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RH vikati ćeš nemoj mene, ja sam bio uz vas i sl. sranja.epikur37 wrote:trpaaaaj!
Njemačku a i Europu općenito, treba srušiti liberalni poredak i odjebati ameriku....nek se talasa...trpaj.
Brzo se riješe muje, veći problem Europi je američki patronat i liberalni totalitarizam nego muje.
Deportacija, kao Sarkozy Rome. Policija, u avione i pravac arabija, bliski istok. oš neš.
Nego ova vaša liberalno-američka žgadija se uvukla u sustav i odgojila par generacija...to je problem riješiti ...al nek se talasa...riješit će ulica.
Guest- Guest
Dobar.dijagram wrote:Dobro, al kad se uzmu u obzir i svi ostali, afganci,pakistanci i koji sve ne slika je ipak malo drukcija,.... nesto gora nego je prikazano:)gargamel0101 wrote:Iz Sirije dolazi 30% nepismenih, a po u UN samo 50% ima osnovnu školu. Ako se uzme u obzir da danas sa osnovnom ne možeš niti dupe obrisati, ispada da nama dolazi 80% neobrazovanih. S druge pak strane EU je puna mladih sa srednjom, višom i visokom naobrazbom koji bi se lako prekvalificirali i integrirali jer dolaze iz istog socijalno - ideološkog kruga tj. Europe.
2015-07-23
Sve sam stomatolog, svi osposobljeni, svatko fura geđet i tipka, i mlado i staro.
Guest- Guest
U Grazu okupirali park, kazu ljudi bore se Ceceni I Afganistanci za prevlast na istim kao lokacijom za dilanje droge.kofein wrote:Sve sam stomatolog, svi osposobljeni, svatko fura geđet i tipka, i mlado i staro.
Bas ih fino vidjeti u zelenilu, njemacki uredan stih , a glave iz ovih pripizdina.
Nesto ko vidjet manekenke u brazilskim slamovima.
dijagram-
2015-08-09
Igračke valjaju biti prikladne.dijagram wrote:U Grazu okupirali park, kazu ljudi bore se Ceceni I Afganistanci za prevlast na istim kao lokacijom za dilanje droge.kofein wrote:Sve sam stomatolog, svi osposobljeni, svatko fura geđet i tipka, i mlado i staro.
Bas ih fino vidjeti u zelenilu, njemacki uredan stih , a glave iz ovih pripizdina.
Nesto ko vidjet manekenke u brazilskim slamovima.
Guest- Guest
Epi ti si čista naiva.epikur37 wrote:tre911 wrote:Kako ih brzo možeš riješiti ako ti uđu u sustav?epikur37 wrote:tre911 wrote:I što kad to srušiš? Muje će sami otići kako su i došli ili će nam jebati majku kršćansku uzduž i popreko?epikur37 wrote:žtre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RH vikati ćeš nemoj mene, ja sam bio uz vas i sl. sranja.epikur37 wrote:trpaaaaj!
Njemačku a i Europu općenito, treba srušiti liberalni poredak i odjebati ameriku....nek se talasa...trpaj.
Brzo se riješe muje, veći problem Europi je američki patronat i liberalni totalitarizam nego muje.
Deportacija, kao Sarkozy Rome. Policija, u avione i pravac arabija, bliski istok. oš neš.
Nego ova vaša liberalno-američka žgadija se uvukla u sustav i odgojila par generacija...to je problem riješiti ...al nek se talasa...riješit će ulica.
Guest- Guest
A led te hebo, koji je razum pustiti velikosrbe na puškomet zagrebu???epikur37 wrote:tre911 wrote:bem ti kišobran, da to kažeš baš ti koji si opterećen srbijom i stvaranjem velike od iste :Sepikur37 wrote:U biti te vaše hrvatsko-srpske opsesije su izvan europskog fokusa, ove promjene će biti daleko iznad vaših sitnih balkanskih trzavica :p
Pripojenje Srpske Srbiji je normalna stavr, ovo sad je nenormalno, to će podržati svatko razuman.
Guest- Guest
Odličan tekst Marc aj stavi ga u onu grupu :)
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jeftina radna snaga
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Jeftina radna snaga ukrala kombi u Vrgorcu
» Hrvati su 1980. bili dvostruko jači i od Iraca, a danas smo im tek jeftina radna snaga
» Stiže nova jeftina radna snaga : Rusi najavili humanitarne koridore u Halepu
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Jeftina radna snaga ukrala kombi u Vrgorcu
» Hrvati su 1980. bili dvostruko jači i od Iraca, a danas smo im tek jeftina radna snaga
» Stiže nova jeftina radna snaga : Rusi najavili humanitarne koridore u Halepu
Page 2 of 2