Jeftina radna snaga, pardon skupa socijala
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Jeftina radna snaga, pardon skupa socijala
Porazna statistika: I nakon 5 godina samo jedan od deset imigranata ima stalan posao s punim radnim vremenom, 83% na socijali! | Dnevno.hr
Guest- Guest
Re: Jeftina radna snaga, pardon skupa socijala
Pa Merkelica traži od Zokija da u RH napravi hotspot. To u praksi znači da bi u Hrvatskoj bilo trajno cca 200 000 imigranata a onda bi Njemačka prema potrebi uzela nekog obrazovanog a šljam bi ostajao ovdje.
Prema vladinom izvješću, koje je 2011. prenijela većina australskih i britanskih medija, 83% imigrantskih domaćinstava u tom je trenutku zavisilo od socijale. Najveća nezaposlenost je zabilježena među novopridošlima iz Iraka i Afganistana, gdje manje od jednog od desetorice ima stalan posao s punim radnim vremenom – a 93.7% njhiovih domaćinstava prima socijalnu pomoć preko “Centrelinka”.
Guest- Guest
Jebiga njima 200 k muja nije toliko problem kao što bi to nama bio a sve njih boli kiki za to, samo što dalje od njihovih leđa a humanost će glumiti kao i uvijek.dawson wrote:Pa Merkelica traži od Zokija da u RH napravi hotspot. To u praksi znači da bi u Hrvatskoj bilo trajno cca 200 000 imigranata a onda bi Njemačka prema potrebi uzela nekog obrazovanog a šljam bi ostajao ovdje.
Guest- Guest
Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RH vikati ćeš nemoj mene, ja sam bio uz vas i sl. sranja.epikur37 wrote:trpaaaaj!
Guest- Guest
tre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RHepikur37 wrote:trpaaaaj!
Treba natrpati Europu do točke kada će se stvoriti kritična masa da će se ljudi opametiti i kada će izbiti tolike pizdarije da će kontitent biti u krvi do kolina ali jebiga do onda ko živ ko mrtav. Ne dvoumim da će Zoki zbrisati u USA.
catabbath-
2015-08-22
žtre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RH vikati ćeš nemoj mene, ja sam bio uz vas i sl. sranja.epikur37 wrote:trpaaaaj!
Njemačku a i Europu općenito, treba srušiti liberalni poredak i odjebati ameriku....nek se talasa...trpaj.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epi će u rusiju:) Inače ljudi ne žele vidjeti što se događa sa mujama kada se potkože, ne žele vidjeti da sami sebi kopaju grob u kojega će ga mujo šutnuti nogom nakon što ga skrati za glavu ili ga raznese zato što ga je vidio sa ženom bez burke.dawson wrote:tre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RHepikur37 wrote:trpaaaaj!
Treba natrpati Europu do točke kada će se stvoriti kritična masa da će se ljudi opametiti i kada će izbiti tolike pizdarije da će kontitent biti u krvi do kolina ali jebiga do onda ko živ ko mrtav. Ne dvoumim da će Zoki zbrisati u USA.
Guest- Guest
I što kad to srušiš? Muje će sami otići kako su i došli ili će nam jebati majku kršćansku uzduž i popreko?epikur37 wrote:žtre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RH vikati ćeš nemoj mene, ja sam bio uz vas i sl. sranja.epikur37 wrote:trpaaaaj!
Njemačku a i Europu općenito, treba srušiti liberalni poredak i odjebati ameriku....nek se talasa...trpaj.
Guest- Guest
Aj, aj...vi pravaši i hadezenjare ste prijonuli uz američku politiku a i muje vam nisu loše ;)
2015-08-06
A gle, pruzili smo ruku srbima, a oni umjesto zajednickog programa opet spletkare.tre911 wrote:Epi će u rusiju:) Inače ljudi ne žele vidjeti što se događa sa mujama kada se potkože, ne žele vidjeti da sami sebi kopaju grob u kojega će ga mujo šutnuti nogom nakon što ga skrati za glavu ili ga raznese zato što ga je vidio sa ženom bez burke.dawson wrote:tre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RHepikur37 wrote:trpaaaaj!
Uzalud ih Ivo islinavio sve po redu,od partijaca do vojvoda, rezultat nula bodova:)
dijagram-
2015-08-09
tre911 wrote:I što kad to srušiš? Muje će sami otići kako su i došli ili će nam jebati majku kršćansku uzduž i popreko?epikur37 wrote:žtre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RH vikati ćeš nemoj mene, ja sam bio uz vas i sl. sranja.epikur37 wrote:trpaaaaj!
Brzo se riješe muje, veći problem Europi je američki patronat i liberalni totalitarizam nego muje.
2015-08-06
U biti te vaše hrvatsko-srpske opsesije su izvan europskog fokusa, ove promjene će biti daleko iznad vaših sitnih balkanskih trzavica :p
2015-08-06
A je ti odgovor u pm :DDD, jel si završio kurs za skretničara možda :DDepikur37 wrote:Aj, aj...vi pravaši i hadezenjare ste prijonuli uz američku politiku a i muje vam nisu loše ;)
Guest- Guest
Dobro ivo im se malo više guzio nego ih slinio ali to je to :))dijagram wrote:A gle, pruzili smo ruku srbima, a oni umjesto zajednickog programa opet spletkare.tre911 wrote:Epi će u rusiju:) Inače ljudi ne žele vidjeti što se događa sa mujama kada se potkože, ne žele vidjeti da sami sebi kopaju grob u kojega će ga mujo šutnuti nogom nakon što ga skrati za glavu ili ga raznese zato što ga je vidio sa ženom bez burke.dawson wrote:tre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RHepikur37 wrote:trpaaaaj!
Uzalud ih Ivo islinavio sve po redu,od partijaca do vojvoda, rezultat nula bodova:)
Guest- Guest
Kako ih brzo možeš riješiti ako ti uđu u sustav?epikur37 wrote:tre911 wrote:I što kad to srušiš? Muje će sami otići kako su i došli ili će nam jebati majku kršćansku uzduž i popreko?epikur37 wrote:žtre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RH vikati ćeš nemoj mene, ja sam bio uz vas i sl. sranja.epikur37 wrote:trpaaaaj!
Brzo se riješe muje, veći problem Europi je američki patronat i liberalni totalitarizam nego muje.
Guest- Guest
bem ti kišobran, da to kažeš baš ti koji si opterećen srbijom i stvaranjem velike od iste :Sepikur37 wrote:U biti te vaše hrvatsko-srpske opsesije su izvan europskog fokusa, ove promjene će biti daleko iznad vaših sitnih balkanskih trzavica :p
Guest- Guest
tre911 wrote:Kako ih brzo možeš riješiti ako ti uđu u sustav?epikur37 wrote:tre911 wrote:I što kad to srušiš? Muje će sami otići kako su i došli ili će nam jebati majku kršćansku uzduž i popreko?epikur37 wrote:žtre911 wrote:Koga? kad ove iz evrope počnu raspoređivati po RH vikati ćeš nemoj mene, ja sam bio uz vas i sl. sranja.epikur37 wrote:trpaaaaj!
Deportacija, kao Sarkozy Rome. Policija, u avione i pravac arabija, bliski istok. oš neš.
Nego ova vaša liberalno-američka žgadija se uvukla u sustav i odgojila par generacija...to je problem riješiti ...al nek se talasa...riješit će ulica.
2015-08-06
tre911 wrote:bem ti kišobran, da to kažeš baš ti koji si opterećen srbijom i stvaranjem velike od iste :Sepikur37 wrote:U biti te vaše hrvatsko-srpske opsesije su izvan europskog fokusa, ove promjene će biti daleko iznad vaših sitnih balkanskih trzavica :p
Pripojenje Srpske Srbiji je normalna stavr, ovo sad je nenormalno, to će podržati svatko razuman.
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jeftina radna snaga
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Jeftina radna snaga ukrala kombi u Vrgorcu
» Hrvati su 1980. bili dvostruko jači i od Iraca, a danas smo im tek jeftina radna snaga
» Stiže nova jeftina radna snaga : Rusi najavili humanitarne koridore u Halepu
» Jeftina radna snaga u Srbiji i Hrvatskoj
» Jeftina radna snaga ukrala kombi u Vrgorcu
» Hrvati su 1980. bili dvostruko jači i od Iraca, a danas smo im tek jeftina radna snaga
» Stiže nova jeftina radna snaga : Rusi najavili humanitarne koridore u Halepu
Page 1 of 2