Glupi Tvrtko Jakovina tvrdi da je Hrvatskoj Juga bila prva Europa
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Glupi Tvrtko Jakovina tvrdi da je Hrvatskoj Juga bila prva Europa
Ne pozivate se jer ste bili turske kurve, nitko se na to ne bi pozival.dzango wrote:Srbija je bila evopska država i pre Jugoslavije i ne poziva se na ropstvo kao svetao deo svoje istorije.Regoč wrote:Bolje bečki konjušari nego turske kurve. Ako ćemo već na toj razini.dzango wrote:I nije. Tamo ste bili konjušari. Nije Evropa štala.vuksadinare wrote:...a ne austro ugarska..toliko o debilu povjesnicaru nazovi..koje kretene mater radja...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Zapravo, kao prototip da za EU...EU je prototip za nešto puno veće...
red wolf-
2016-02-10
Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se sa Turcima bar jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. I sad vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:Ne pozivate se jer ste bili turske kurve, nitko se na to ne bi pozival.dzango wrote:Srbija je bila evopska država i pre Jugoslavije i ne poziva se na ropstvo kao svetao deo svoje istorije.Regoč wrote:Bolje bečki konjušari nego turske kurve. Ako ćemo već na toj razini.dzango wrote:I nije. Tamo ste bili konjušari. Nije Evropa štala.vuksadinare wrote:...a ne austro ugarska..toliko o debilu povjesnicaru nazovi..koje kretene mater radja...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
500 godinah su vam majke jebavali, dok smo mi branili Europu.dzango wrote:Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se sa Turcima bar jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. I sad vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:Ne pozivate se jer ste bili turske kurve, nitko se na to ne bi pozival.dzango wrote:Srbija je bila evopska država i pre Jugoslavije i ne poziva se na ropstvo kao svetao deo svoje istorije.Regoč wrote:Bolje bečki konjušari nego turske kurve. Ako ćemo već na toj razini.dzango wrote:
I nije. Tamo ste bili konjušari. Nije Evropa štala.
Jebavali su i vama ali vama to ne smeta da vam budu stariji brat i saveznik. Šta ste vi branili? Sa kojim kraljem i kojom državom? To što vas neko upregne kao volove u svoj amove, nije baš za pohvalu.Regoč wrote:500 godinah su vam majke jebavali, dok smo mi branili Europu.dzango wrote:Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se sa Turcima bar jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. I sad vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:Ne pozivate se jer ste bili turske kurve, nitko se na to ne bi pozival.dzango wrote:Srbija je bila evopska država i pre Jugoslavije i ne poziva se na ropstvo kao svetao deo svoje istorije.Regoč wrote:
Bolje bečki konjušari nego turske kurve. Ako ćemo već na toj razini.
2014-04-19
Kako si glup pobogudzango wrote:Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se s Turcima barom jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. Sad sam vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:Ne pozivam se jer ste bili turski kurve, nitko se na to ne bi pozival.dzango wrote:Srbija je bila evopska država i prije Jugoslavije i ne poziva se na ropstvo kao sveti dio svoje istorije.Regoč wrote:Bolji bečki konjušari nego turski kurve. Ako ćemo već na tom nivou.dzango wrote:
Nisam. Tamo ste bili bili konjušari. Nije Evropa štala.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vuk otkrio veliki font.vuksadinare wrote:Kako si glup pobogudzango wrote:Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se s Turcima barom jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. Sad sam vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:Ne pozivam se jer ste bili turski kurve, nitko se na to ne bi pozival.dzango wrote:Srbija je bila evopska država i prije Jugoslavije i ne poziva se na ropstvo kao sveti dio svoje istorije.Regoč wrote:
Bolji bečki konjušari nego turski kurve. Ako ćemo već na tom nivou.
2014-04-19
Procjena trenutka da nam treba šira zajednica za obranu od Turakah. U konačnici sve su hrvatske zemlje oslobođene, a sljedeći je korak trebalo biti njihovo ujedinjenje.dzango wrote:Jebavali su i vama ali vama to ne smeta da vam budu stariji brat i saveznik. Šta ste vi branili? Sa kojim kraljem i kojom državom? To što vas neko upregne kao volove u svoj amove, nije baš za pohvalu.Regoč wrote:500 godinah su vam majke jebavali, dok smo mi branili Europu.dzango wrote:Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se sa Turcima bar jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. I sad vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:Ne pozivate se jer ste bili turske kurve, nitko se na to ne bi pozival.dzango wrote:
Srbija je bila evopska država i pre Jugoslavije i ne poziva se na ropstvo kao svetao deo svoje istorije.
Sad je i tebe nečemu naučil.dzango wrote:Vuk otkrio veliki font.vuksadinare wrote:Kako si glup pobogudzango wrote:Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se s Turcima barom jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. Sad sam vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:Ne pozivam se jer ste bili turski kurve, nitko se na to ne bi pozival.dzango wrote:
Srbija je bila evopska država i prije Jugoslavije i ne poziva se na ropstvo kao sveti dio svoje istorije.
Procena da je bolje am od vlastite državnosti. Stvar mentalteta.Regoč wrote:Procjena trenutka da nam treba šira zajednica za obranu od Turakah. U konačnici sve su hrvatske zemlje oslobođene, a sljedeći je korak trebalo biti njihovo ujedinjenje.dzango wrote:Jebavali su i vama ali vama to ne smeta da vam budu stariji brat i saveznik. Šta ste vi branili? Sa kojim kraljem i kojom državom? To što vas neko upregne kao volove u svoj amove, nije baš za pohvalu.Regoč wrote:500 godinah su vam majke jebavali, dok smo mi branili Europu.dzango wrote:Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se sa Turcima bar jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. I sad vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:
Ne pozivate se jer ste bili turske kurve, nitko se na to ne bi pozival.
2014-04-19
Jeste. Da i Hrvat na kraju ukapira.Regoč wrote:Sad je i tebe nečemu naučil.dzango wrote:Vuk otkrio veliki font.vuksadinare wrote:Kako si glup pobogudzango wrote:Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se s Turcima barom jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. Sad sam vam je sužanjstvo životni ideal.Regoč wrote:
Ne pozivam se jer ste bili turski kurve, nitko se na to ne bi pozival.
2014-04-19
Brže od Srbina, jasno.dzango wrote:Jeste. Da i Hrvat na kraju ukapira.Regoč wrote:Sad je i tebe nečemu naučil.dzango wrote:Vuk otkrio veliki font.vuksadinare wrote:Kako si glup pobogudzango wrote:
Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se s Turcima barom jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. Sad sam vam je sužanjstvo životni ideal.
Jebi ga, znam, zato ste vi imali državu nad državama nakon 1459.dzango wrote:Procena da je bolje am od vlastite državnosti. Stvar mentalteta.Regoč wrote:Procjena trenutka da nam treba šira zajednica za obranu od Turakah. U konačnici sve su hrvatske zemlje oslobođene, a sljedeći je korak trebalo biti njihovo ujedinjenje.dzango wrote:Jebavali su i vama ali vama to ne smeta da vam budu stariji brat i saveznik. Šta ste vi branili? Sa kojim kraljem i kojom državom? To što vas neko upregne kao volove u svoj amove, nije baš za pohvalu.Regoč wrote:500 godinah su vam majke jebavali, dok smo mi branili Europu.dzango wrote:
Vi ste bečki konjušari ostali i danas. Mentalno u svakom slučaju. Mi smo se sa Turcima bar jataganima i sabljama dohtvatali. Vi ništa. I sad vam je sužanjstvo životni ideal.
Jasno. Nije mu trebalo ni 10 godina na forumu.Regoč wrote:Brže od Srbi.dzango wrote:Jeste. Da i Hrvat na kraju ukapira.Regoč wrote:Sad je i tebe nečemu naučil.dzango wrote:Vuk otkrio veliki font.vuksadinare wrote:
Kako si glup pobogu
2014-04-19
Bar nismo čekali druge da nas oslobode i daju nam državu.Regoč wrote:Jebi ga, znam, zato ste vi imali državu nad državama nakon 1459.dzango wrote:Procena da je bolje am od vlastite državnosti. Stvar mentalteta.Regoč wrote:Procjena trenutka da nam treba šira zajednica za obranu od Turakah. U konačnici sve su hrvatske zemlje oslobođene, a sljedeći je korak trebalo biti njihovo ujedinjenje.dzango wrote:Jebavali su i vama ali vama to ne smeta da vam budu stariji brat i saveznik. Šta ste vi branili? Sa kojim kraljem i kojom državom? To što vas neko upregne kao volove u svoj amove, nije baš za pohvalu.Regoč wrote:
500 godinah su vam majke jebavali, dok smo mi branili Europu.
2014-04-19
Regoč wrote:Šta ti laprdaš? Kakve sveze ima Srbija s Hrvati u Habsburškoj monarhiji?pizzon wrote:Regoč wrote:Znaš li ti uopće što je cjelovita društvena struktura i tko su bili kmetovi?pizzon wrote:Regoč wrote:
Ajde, turski faćuku, ti ćeš mi objašnjavati što smo imali.
hehehe,
nema šta da se tu objasnjava,
duplo golo, to ste bili i imali
ja i turska hehehehehehe
A veza s Turskom ti je onaj aga koji ti je pretkinje jebavo.
molim te ne glumi,
vec prihvati cinjicu da su srpski ustanici jos tokom I ustanka od 1804
imali ministarstvo spoljnih poslova, same se ne secam kako se tacno
zvalo, bio je stari vokabular, ali razumljiv, i tebi i meni !
kad vec insistiras
jebo je tebi pretkinje i aga i baron
Guest- Guest
Hrvatska je imala posve drukčije poviesno iskustvo kao i državnost kroz cielu svoju poviest. Vami je samo išlo na ruku što se disfunkcionalna Turska počela raspadati pa vas više nije mogla uspješno držati u robstvu. Ipak smo mi bili diel jake i uređene države koje je nositeljica civilizacije pa se nismo ni žurili iz nje.dzango wrote:Bar nismo čekali druge da nas oslobode i daju nam državu.Regoč wrote:Jebi ga, znam, zato ste vi imali državu nad državama nakon 1459.dzango wrote:Procena da je bolje am od vlastite državnosti. Stvar mentalteta.Regoč wrote:Procjena trenutka da nam treba šira zajednica za obranu od Turakah. U konačnici sve su hrvatske zemlje oslobođene, a sljedeći je korak trebalo biti njihovo ujedinjenje.dzango wrote:
Jebavali su i vama ali vama to ne smeta da vam budu stariji brat i saveznik. Šta ste vi branili? Sa kojim kraljem i kojom državom? To što vas neko upregne kao volove u svoj amove, nije baš za pohvalu.
Nije, mi smo graničari.pizzon wrote:Regoč wrote:Šta ti laprdaš? Kakve sveze ima Srbija s Hrvati u Habsburškoj monarhiji?pizzon wrote:Regoč wrote:Znaš li ti uopće što je cjelovita društvena struktura i tko su bili kmetovi?pizzon wrote:
hehehe,
nema šta da se tu objasnjava,
duplo golo, to ste bili i imali
ja i turska hehehehehehe
A veza s Turskom ti je onaj aga koji ti je pretkinje jebavo.
molim te ne glumi,
vec prihvati cinjicu da su srpski ustanici jos tokom I ustanka od 1804
imali ministarstvo spoljnih poslova, same se ne secam kako se tacno
zvalo, bio je stari vokabular, ali razumljiv, i tebi i meni !
kad vec insistiras
jebo je tebi pretkinje i aga i baron
Imala je drugačiji mentalitet a ne istorisko iskustvo. AU je bila na umoru i Srbija ju je dokrajčila. Isto kao i Tursku kroz bune i ustanke.Regoč wrote:Hrvatska je imala posve drukčije poviesno iskustvo kao i državnost kroz cielu svoju poviest. Vami je samo išlo na ruku što se disfunkcionalna Turska počela raspadati pa vas više nije mogla uspješno držati u robstvu. Ipak smo mi bili diel jake i uređene države koje je nositeljica civilizacije pa se nismo ni žurili iz nje.dzango wrote:Bar nismo čekali druge da nas oslobode i daju nam državu.Regoč wrote:Jebi ga, znam, zato ste vi imali državu nad državama nakon 1459.dzango wrote:Procena da je bolje am od vlastite državnosti. Stvar mentalteta.Regoč wrote:
Procjena trenutka da nam treba šira zajednica za obranu od Turakah. U konačnici sve su hrvatske zemlje oslobođene, a sljedeći je korak trebalo biti njihovo ujedinjenje.
2014-04-19
Austro-Ugarska je bila jaka i funkcionalna država, a dokrajčile su ju, kao i Tursku, druge velike sile.dzango wrote:Imala je drugačiji mentalitet a ne istorisko iskustvo. AU je bila na umoru i Srbija ju je dokrajčila. Isto kao i Tursku kroz bune i ustanke.Regoč wrote:Hrvatska je imala posve drukčije poviesno iskustvo kao i državnost kroz cielu svoju poviest. Vami je samo išlo na ruku što se disfunkcionalna Turska počela raspadati pa vas više nije mogla uspješno držati u robstvu. Ipak smo mi bili diel jake i uređene države koje je nositeljica civilizacije pa se nismo ni žurili iz nje.dzango wrote:Bar nismo čekali druge da nas oslobode i daju nam državu.Regoč wrote:Jebi ga, znam, zato ste vi imali državu nad državama nakon 1459.dzango wrote:
Procena da je bolje am od vlastite državnosti. Stvar mentalteta.
Nije. AU je bila bolesnik na umoru i tražila je izlaz. Milsila je da će lakim gaženjem Srbije da povrati raniji zamah, otvori nove mogućnosti i preživi. Ali zajebala se, Ugare su čak naterali da dođu u Beograd i potpišu kapitulaciju. Čisto da se zna ko je ko.Regoč wrote:Austro-Ugarska je bila jaka i funkcionalna država, a dokrajčile su ju, kao i Tursku, druge velike sile.dzango wrote:Imala je drugačiji mentalitet a ne istorisko iskustvo. AU je bila na umoru i Srbija ju je dokrajčila. Isto kao i Tursku kroz bune i ustanke.Regoč wrote:Hrvatska je imala posve drukčije poviesno iskustvo kao i državnost kroz cielu svoju poviest. Vami je samo išlo na ruku što se disfunkcionalna Turska počela raspadati pa vas više nije mogla uspješno držati u robstvu. Ipak smo mi bili diel jake i uređene države koje je nositeljica civilizacije pa se nismo ni žurili iz nje.dzango wrote:Bar nismo čekali druge da nas oslobode i daju nam državu.Regoč wrote:
Jebi ga, znam, zato ste vi imali državu nad državama nakon 1459.
2014-04-19
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tvrtko Jakovina na udaru desnicara
» Tvrtko Jakovina protiv Trumpa XVIII dio
» Prijavljen Tvrtko Jakovina zbog niza kleveti i laži
» Ona je prva bila ovdje!
» Glupi Dacic odgovorio Plenkovicu:Srbija nije bila uz Hitlera i provodila holokaust
» Tvrtko Jakovina protiv Trumpa XVIII dio
» Prijavljen Tvrtko Jakovina zbog niza kleveti i laži
» Ona je prva bila ovdje!
» Glupi Dacic odgovorio Plenkovicu:Srbija nije bila uz Hitlera i provodila holokaust
Page 3 of 4