Krsticevic:'Pregovaramo sa SAD o nabavci dva blackhawk helikoptera'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Krsticevic:'Pregovaramo sa SAD o nabavci dva blackhawk helikoptera'
https://direktno.hr/domovina/ministar-krsticevic-otkrio-pregovaramo-sa-sad-om-o-nabavci-dva-black-hawk-helikoptera-102285/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Krsticevic:'Pregovaramo sa SAD o nabavci dva blackhawk helikoptera'
...vi nama agrokor mi vama oruzje...
2015-09-08
...nekako mi sve to vodi prema onom usluga za uslugu..ne bi se nasi razbahatili ovako sa oruzjem da se nekakav dil iza ne krije...no petrov je rekao a sto ce nama oruzje mi smo u natou..i taj bi na celo drzave..ma odmah bi pobjegao na juzni pol
2015-09-08
vuksadinare wrote:no petrov je rekao a sto ce nama oruzje mi smo u natou..i taj bi na celo drzave..ma odmah bi pobjegao na juzni pol
Mislim da je on dovoljno lud ili makar samo poremećen (mesijanski sindrom) da ne bi. No, njegove prikrivene samoubilačke sklonosti nikoga drugog ne obavezuju na isto ili slično ponašanje.
Guest- Guest
Inače bilo bi dobro da vojsci prvo nabave tonera papira olovaka i uredskog repromaterijala da dočasnuci i časnici sami to ne kupuju...ako već uzimaju blek hovk down
Kermit-
2014-04-17
Inače je ovo naoružavanje ilitiga modernizaciju naoružanja HV-a pokrenuo Kotromanović u vrijeme kada od krize u Agrokoru nije bilo niti a, tako da mislim kako pretjeruješ sa takvim špekulacijama.
Ali dobro, ti stalno nešto špekuliraš, nebitno što si se u tom sportu pokazao krajnje neuspješnim zbog pretjerane ovisnosti o vlastitim pravaškim ideološkim preferencijama.
A ja sam odavno govorio kako su Amerikanci konačno shvatili da je RH i naravno HV jedini iole ozbiljan vojno kompetentan saveznik na kojega na ovom području mogu računati.
To čak još nisu bili shvatili 1995. ali im je kasnije ipak došlo iz dupeta u glavu.
Najviše drže do Kosova, ali su oni potpuno vojno nemoćni. Na Sloveniju, Crnu Goru i Makedoniju ne treba trošiti riječi, a bosanski muslimani su jako nepouzdani saveznici koji također nisu dovoljno vojno kompetentni.
Srbija im svakako ali i ne samo zbog akcije NATO saveza iz 1999. ne može biti pouzdan saveznik pa makar dubili na glavi. Kada bi se privremeno i našli u takvoj situaciji, gledali bi kako će im prvom prilikom zabosti nož u leđa.
Ali dobro, ti stalno nešto špekuliraš, nebitno što si se u tom sportu pokazao krajnje neuspješnim zbog pretjerane ovisnosti o vlastitim pravaškim ideološkim preferencijama.
A ja sam odavno govorio kako su Amerikanci konačno shvatili da je RH i naravno HV jedini iole ozbiljan vojno kompetentan saveznik na kojega na ovom području mogu računati.
To čak još nisu bili shvatili 1995. ali im je kasnije ipak došlo iz dupeta u glavu.
Najviše drže do Kosova, ali su oni potpuno vojno nemoćni. Na Sloveniju, Crnu Goru i Makedoniju ne treba trošiti riječi, a bosanski muslimani su jako nepouzdani saveznici koji također nisu dovoljno vojno kompetentni.
Srbija im svakako ali i ne samo zbog akcije NATO saveza iz 1999. ne može biti pouzdan saveznik pa makar dubili na glavi. Kada bi se privremeno i našli u takvoj situaciji, gledali bi kako će im prvom prilikom zabosti nož u leđa.
Guest- Guest
asilovski wrote:Inače bilo bi dobro da vojsci prvo nabave tonera papira olovaka i uredskog repromaterijala da dočasnuci i časnici sami to ne kupuju...ako već uzimaju blek hovk down
Ništa od toga nismo imali ni 1991. pa znamo kako je i ta priča završila. Rat se ipak ne dobiva tonerima i papirima, wc ili onim za printanje, nego nekim drugim sredstvima odnosno kvalitetama.
Guest- Guest
Kakav rat? Pa upravo smo prodali pola države lešinarskom fonduslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Inače bilo bi dobro da vojsci prvo nabave tonera papira olovaka i uredskog repromaterijala da dočasnuci i časnici sami to ne kupuju...ako već uzimaju blek hovk down
Ništa od toga nismo imali ni 1991. pa znamo kako je i ta priča završila. Rat se ipak ne dobiva tonerima i papirima, wc ili onim za printanje, nego nekim drugim sredstvima odnosno kvalitetama.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
Kakav rat? Pa upravo smo prodali pola države lešinarskom fondu
Neće biti nikakvog rata, a? Mesiću, jes' to ti? :)
Guest- Guest
Newsflash for your eyes only, u prošlom stoljeću, a o onim ranijim da se i ne govori, nije bilo niti jedne generacije koja nije iskusila nekakav rat. :)
Krajnje je naivno, najblaže rečeno, misliti kako će se stvari po tom pitanju bitno promijeniti baš kod ove i slijedećih. :)
Ratova će biti dok je i ljudi, samo je pitanje kakvih po intenzitetu, materijalnoj šteti, broju žrtava itd.
Krajnje je naivno, najblaže rečeno, misliti kako će se stvari po tom pitanju bitno promijeniti baš kod ove i slijedećih. :)
Ratova će biti dok je i ljudi, samo je pitanje kakvih po intenzitetu, materijalnoj šteti, broju žrtava itd.
Guest- Guest
a tko kaze da ovo nije dil bas za oruzje?asilovski wrote:Kakav rat? Pa upravo smo prodali pola države lešinarskom fonduslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Inače bilo bi dobro da vojsci prvo nabave tonera papira olovaka i uredskog repromaterijala da dočasnuci i časnici sami to ne kupuju...ako već uzimaju blek hovk down
2015-09-08
Nije od jučer da se to planira nabavit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jbg-a onda ćeš ratovati za založnog vjerovnika iz Hong Kongaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
i njega znas...asilovski wrote:Jbg-a onda ćeš ratovati za založnog vjerovnika iz Hong Kongaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
2015-09-08
Njega nitko ne zna, ali lepo piše u gruntovnicivuksadinare wrote:i njega znas...asilovski wrote:Jbg-a onda ćeš ratovati za založnog vjerovnika iz Hong Kongaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
asila zasto mrzis svoju domovinu
2015-09-08
vuksadinare wrote:asila zasto mrzis svoju domovinu
Odakle ti pomisao da on Hrvatsku osjeća kao svoju domovinu? :)
Guest- Guest
evo,
tresu mi se gace
jos pre nego poleti
nabijem ga na Q
tresu mi se gace
jos pre nego poleti
nabijem ga na Q
Guest- Guest
asilovski wrote:
Jbg-a onda ćeš ratovati za založnog vjerovnika iz Hong Konga
Ja ti samo kažem da nije bilo i neće biti niti jedne generacije koja nema iskustvo rata, a ti gledaš što ćeš i kako ćeš. :)
Guest- Guest
pa jebote isto laje od 1990...fakat i ja bzv pitam.. ..a jel istina da mu je hanuma trica...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:asila zasto mrzis svoju domovinu
Odakle ti pomisao da on Hrvatsku osjeća kao svoju domovinu? :)
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbija pregovara o nabavci 12 " Tajfuna "
» Njemačka započela pregovore o nabavci ruskog cjepiva
» Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama
» Dodik: Narod RS obradovao se vesti o nabavci aviona “mig-29” u Srbiji
» '' MOST NAKON PREKIDA SJEDNICE SABORA IMA IDEJU 'Zovemo HDZ i SDP na sastanak. Tko ne dođe, s njim više ne pregovaramo' ''
» Njemačka započela pregovore o nabavci ruskog cjepiva
» Rimac o "ludnici" u Ženevi: Tek smo sada došli k sebi, pregovaramo s velikim automobilskim firmama
» Dodik: Narod RS obradovao se vesti o nabavci aviona “mig-29” u Srbiji
» '' MOST NAKON PREKIDA SJEDNICE SABORA IMA IDEJU 'Zovemo HDZ i SDP na sastanak. Tko ne dođe, s njim više ne pregovaramo' ''
Page 1 of 2