Ljeto gospodnje 1983 u Srbiji:'Ko mrzi Siptare neka povuce crtu'!'Jesi ponjela pasos u Zagreb'!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ljeto gospodnje 1983 u Srbiji:'Ko mrzi Siptare neka povuce crtu'!'Jesi ponjela pasos u Zagreb'!
http://www.rent.ie/houses-to-let/renting_dublin/dublin-city-centre/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Ljeto gospodnje 1983 u Srbiji:'Ko mrzi Siptare neka povuce crtu'!'Jesi ponjela pasos u Zagreb'!
jednosobni stanovi 1250-2500 mjesečno, dvosobni 2-3,5 somova mjesečno...
marcellus wrote:i uostalom cijeli život sam u hrvatskoj i znam ja njih i oni mene, ljudi smo dogovorimo se, ovdje se može razmjerno dobro živjet bez da imaš nešto puno para.
Problem nastaje kada se ode u mirovinu, a znamo kakve su mirovine u Hrvatskoj. I to je jedan od razloga zašto ljudi idu van. Zarade mirovinu vani i onda penzionerske dane provode u Hrvatskoj, jer je ovdje život ipak puno ugodniji, jeftiniji, a i vrijeme je puno ljepše nego u Irskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, a posebno Švedskoj.
Guest- Guest
marcellus wrote:jednosobni stanovi 1250-2500 mjesečno, dvosobni 2-3,5 somova mjesečno...
Samo što u tim stanovima rijetko žive obitelji iz Hrvatske, nego u poravilu nekoliko radnika. 5-6, pa čak do 10. To je jedini način za običnog radnika da se troškovi stanovanja smanje na podnošljivu razinu. Problem je što tako nemaš praktički nikakvu privatnost i takav način života je prihvatljiv jedino profesionalnim luftiguzima poput Ivana Pernara.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:i uostalom cijeli život sam u hrvatskoj i znam ja njih i oni mene, ljudi smo dogovorimo se, ovdje se može razmjerno dobro živjet bez da imaš nešto puno para.
Problem nastaje kada se ode u mirovinu, a znamo kakve su mirovine u Hrvatskoj. I to je jedan od razloga zašto ljudi idu van. Zarade mirovinu vani i onda penzionerske dane provode u Hrvatskoj, jer je ovdje život ipak puno ugodniji, jeftiniji, a i vrijeme je puno ljepše nego u Irskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, a posebno Švedskoj.
vrijeme je tamo takvo da jednostavno moraš otić u petak van i ubit se s alkoholom. Depra.
marcellus wrote:
vrijeme je tamo takvo da jednostavno moraš otić u petak van i ubit se s alkoholom. Depra.
Tako riješiš depru i onda kasnije umreš od ciroze ili raka na jetri. Life sucks.
Guest- Guest
ja sam kupio stan u zurichu keshomvuksadinare wrote:vani sigurno kupujes kesom stan... ..i sigurno je jeftin aj u kurac krasni stara mi 40 godina vani bila podstanarkaja wrote:stavi temu o mladima koji se moraju uvaliti od kredit od 200 000 eura da kupe stan od 50 kvadrata koji će otplaćivati do kraja života sa kamatom od 6%, stavi i to da su svi zbrisali u irsku, možeš i to da miljon i pol blokiranih (sa familijama) pa se divi..Hrvatskoj.vuksadinare wrote:daj marcelo komentiraj ovu temu uvijek ti nabijaju na nos kako zelis omalovazavati jugu koja je bila super..joj a da stavim tek teme o najskupljem gorivu na svijetu(1980)...o skupoci..(1982)...o nezaposlenosti(1985)
i kucu u frauenfeldu
jel problem
na kredu kupuju oni koji nemaju ili su nestrpljivi
i roditelji mi nisu pomogli ni centa a ni pleme
samo strpljivost i predanost
problem je sto ljude jebe mentalna zabokrecina, sve bi htjeli odmah i sada
poslije kukaju koliko to kosta
zas maldi kupuju stanove na kredu u zg, zas ne odu negdje van zg i ne rade kucu, strpljenja 5-6 godina i moze se uselit, kad se useli onda ide malo lakse jer nema podstanarstva ako je podstanar
» I mrzi sve, mrzi ljude, mrzi crnce Njih nema, mrze sve, mrzi pse, mrzi sunce
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» Prolupali Vučić:"Razmeštaću policiju po Srbiji da ih nerviram,a EU neka kaže ako lažem"
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
» I mrzi sve, mrzi ljude, mrzi crnce Njih nema, mrze sve, mrzi pse, mrzi sunce
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» Prolupali Vučić:"Razmeštaću policiju po Srbiji da ih nerviram,a EU neka kaže ako lažem"
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
Page 3 of 3