ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljeto gospodnje 1983 u Srbiji:'Ko mrzi Siptare neka povuce crtu'!'Jesi ponjela pasos u Zagreb'!

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Ljeto gospodnje 1983 u Srbiji:'Ko mrzi Siptare neka povuce crtu'!'Jesi ponjela pasos u Zagreb'! - Page 3 Empty Re: Ljeto gospodnje 1983 u Srbiji:'Ko mrzi Siptare neka povuce crtu'!'Jesi ponjela pasos u Zagreb'!

Post by marcellus 27/10/2017, 09:03

http://www.rent.ie/houses-to-let/renting_dublin/dublin-city-centre/

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Ljeto gospodnje 1983 u Srbiji:'Ko mrzi Siptare neka povuce crtu'!'Jesi ponjela pasos u Zagreb'! - Page 3 Empty Re: Ljeto gospodnje 1983 u Srbiji:'Ko mrzi Siptare neka povuce crtu'!'Jesi ponjela pasos u Zagreb'!

Post by marcellus 27/10/2017, 09:04

jednosobni stanovi 1250-2500 mjesečno, dvosobni 2-3,5 somova mjesečno...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2017, 09:24

marcellus wrote:i uostalom cijeli život sam u hrvatskoj i znam ja njih i oni mene, ljudi smo dogovorimo se, ovdje se može razmjerno dobro živjet bez da imaš nešto puno para.

Problem nastaje kada se ode u mirovinu, a znamo kakve su mirovine u Hrvatskoj. I to je jedan od razloga zašto ljudi idu van. Zarade mirovinu vani i onda penzionerske dane provode u Hrvatskoj, jer je ovdje život ipak puno ugodniji, jeftiniji, a i vrijeme je puno ljepše nego u Irskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, a posebno Švedskoj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2017, 09:29

marcellus wrote:jednosobni stanovi 1250-2500 mjesečno, dvosobni 2-3,5 somova mjesečno...

Samo što u tim stanovima rijetko žive obitelji iz Hrvatske, nego u poravilu nekoliko radnika. 5-6, pa čak do 10. To je jedini način za običnog radnika da se troškovi stanovanja smanje na podnošljivu razinu. Problem je što tako nemaš praktički nikakvu privatnost i takav način života je prihvatljiv jedino profesionalnim luftiguzima poput Ivana Pernara.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 27/10/2017, 09:35

slidingdoorsoperator wrote:
marcellus wrote:i uostalom cijeli život sam u hrvatskoj i znam ja njih i oni mene, ljudi smo dogovorimo se, ovdje se može razmjerno dobro živjet bez da imaš nešto puno para.

Problem nastaje kada se ode u mirovinu, a znamo kakve su mirovine u Hrvatskoj. I to je jedan od razloga zašto ljudi idu van. Zarade mirovinu vani i onda penzionerske dane provode u Hrvatskoj, jer je ovdje život ipak puno ugodniji, jeftiniji, a i vrijeme je puno ljepše nego u Irskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, a posebno Švedskoj.

vrijeme je tamo takvo da jednostavno moraš otić u petak van i ubit se s alkoholom. Depra.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 27/10/2017, 10:01

marcellus wrote:
vrijeme je tamo takvo da jednostavno moraš otić u petak van i ubit se s alkoholom. Depra.

Tako riješiš depru i onda kasnije umreš od ciroze ili raka na jetri. Life sucks.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 27/10/2017, 10:08

vuksadinare wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:daj marcelo komentiraj ovu temu uvijek ti nabijaju na nos kako zelis omalovazavati jugu koja je bila super..joj a da stavim tek teme o najskupljem gorivu na svijetu(1980)...o skupoci..(1982)...o nezaposlenosti(1985) :)
stavi temu o mladima koji se moraju uvaliti od kredit od 200 000 eura da kupe stan od 50 kvadrata koji će otplaćivati do kraja života sa kamatom od 6%, stavi i to da su svi zbrisali u irsku, možeš i to da miljon i pol blokiranih (sa familijama) pa se divi..Hrvatskoj.
vani sigurno kupujes kesom stan... :) ..i sigurno je jeftin aj u kurac krasni stara mi 40 godina vani bila podstanar
ja sam kupio stan u zurichu keshom
i kucu u frauenfeldu
jel problem
na kredu kupuju oni koji nemaju ili su nestrpljivi
i roditelji mi nisu pomogli ni centa a ni pleme
samo strpljivost i predanost
problem je sto ljude jebe mentalna zabokrecina, sve bi htjeli odmah i sada
poslije kukaju koliko to kosta
zas maldi kupuju stanove na kredu u zg, zas ne odu negdje van zg i ne rade kucu, strpljenja 5-6 godina i moze se uselit, kad se useli onda ide malo lakse jer nema podstanarstva ako je podstanar

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics