Prolupali Vučić:"Razmeštaću policiju po Srbiji da ih nerviram,a EU neka kaže ako lažem"
Page 1 of 1
Prolupali Vučić:"Razmeštaću policiju po Srbiji da ih nerviram,a EU neka kaže ako lažem"
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/631272/Razmestacu-policiju-po-Srbiji-da-ih-nerviram-a-EU-nek-kaze-ako-lazem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prolupali Vučić:"Razmeštaću policiju po Srbiji da ih nerviram,a EU neka kaže ako lažem"
ovaj pravo ko ucviljeno dijete...sto si ti mislio da ce ti brisel i trump reci..'evo vucko dajemo ti kosovo na tanjuru..bojimo te se jer si nabavio sest migova i buk'
2015-09-08
Re: Prolupali Vučić:"Razmeštaću policiju po Srbiji da ih nerviram,a EU neka kaže ako lažem"
i da ce sipci odmah da se predadu..
2015-09-08
Vucic siba liberale...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Čini mi se da tebe brine da će se Srbi možda prije zaratiti sa Šiptarima nego s nama
Mislio sam na Vuka.
Da,to mu ne da mira. Ni Šipci ni Bošnjaci ne daju mu spavati.dawson wrote:Čini mi se da tebe brine da će se Srbi možda prije zaratiti sa Šiptarima nego s nama
Kako Srbi mogu imati neprijatelje koji su im važniji od Hrvata?
Zašto Srbi više ne žele Knin i Benkovac? A tek Otišić i zaselak Beare?
Ajmeeee!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A đe je vlak ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..e jbg..a ja se vec pripremio..bas sam budala opet sam nasjeo na njihovu neustasivu 'hrabrost'..sipci im zaprijetili i ovi odmah prdnuli u cabar i kme..kme...kao sto sam nekidan rekao..badava vam svi migovi,bukovi treba imati srce u junaka...nista sad opet moram se razoruzati..samo mi posla daju..dawson wrote:Čini mi se da tebe brine da će se Srbi možda prije zaratiti sa Šiptarima nego s nama
2015-09-08
Kad Toma kaže: Kosovo je srpsko, oni...
Kako je rekao, tok razgovora se u Briselu uglavnom "vrti ukrug".- Ponavljaju kao papagaji, na svakih pet minuta. Toma onda kaže da je Kosovo Srbija, oni da je Kosovo nezavisno, mi posle kažemo da je Kosovo Srbija... Razgovor se ticao mosta i njihove panike, iako je sve bilo dogovoreno 8. decembra. Nasilnici iz Prištine žele na silu da učine nešto - naveo je Vučić.
a nista..opet 'heljp putin' kad nece tvamp
2015-09-08
..jos vidim kako ih svaki dan terorišu migranti..otimaju im djecu,pale 'vozove..samaraju..a nikakve reakcije..e onda u picki na takvim 'komsijama' sa kojim se ne mos posteno ni potuc...daj vamo janeze
2015-09-08
E sa Janezima nas neće zavadit ni Piranski zaljev ni Slaven Letica.vuksadinare wrote:..jos vidim kako ih svaki dan terorišu migranti..otimaju im djecu,pale 'vozove..samaraju..a nikakve reakcije..e onda u picki na takvim 'komsijama' sa kojim se ne mos posteno ni potuc...daj vamo janeze
Ako se ti i još par desnohrvata kanite tuć sa janezima samo izvolite.
Niste jedanput iz Slovenije izašli popišanih gaća.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Srbija nepriznaje neovisno Kosovo ....o čemu oni uopce imaju razgovarat jedni s drugima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Samo traže razlog
Takođe, Vučić je rekao da nije istina da niko nije pretio severu Kosova i da je to radio Kadri Veselji.- Neću da prihvatim da su svi isti. Umesto što mi drže pridike, recite da li je sve ovo tačno ili nije. Da li želimo mir? Čime smo ga mi ugrozili? Posle lažnih priča o vozu, koji nisu ni videli, samo su tražili razlog za upad na sever rekao je Vučić.
Nisu, što jes jes...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Srbija ima legitimne interese na Kosovu, da ne kazem vjerojatno na cijelo Kosovo. Samo naprijed, Siptari razumiju samo jedan jezik :)
Guest- Guest
Vučić kaže a su jučer razgovarali s američkim, ruskim i kineskim ambasadorima.
Vučić je još rekao i "da će sada namerno da premešta policijske snage po Srbiji, samo da bi se neki strani ambasadori nervirali".
Američki ambasador kaže da nema pojma o čemu priča Vučić Zašto bi se nervirao kineski ambasador?
Jednadžba s jednom nepoznatom.
Vučić je još rekao i "da će sada namerno da premešta policijske snage po Srbiji, samo da bi se neki strani ambasadori nervirali".
Američki ambasador kaže da nema pojma o čemu priča Vučić Zašto bi se nervirao kineski ambasador?
Jednadžba s jednom nepoznatom.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Similar topics
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» Markusevcani:'Neka nam Tomasevic kaze kad ce poslati bagere'
» ''Američki grad iz kojeg je sve krenulo: 'Ukidamo policiju, neka građani odluče kako dalje'''
» ''Jandroković: Neka Milanović kaže tko su mu bili poslovni partneri''
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» Markusevcani:'Neka nam Tomasevic kaze kad ce poslati bagere'
» ''Američki grad iz kojeg je sve krenulo: 'Ukidamo policiju, neka građani odluče kako dalje'''
» ''Jandroković: Neka Milanović kaže tko su mu bili poslovni partneri''
Page 1 of 1