''ISTRA ŽELI VEĆU AUTONOMIJU Jakovčić: "Hoćemo referendum kao onaj u Veneciji"''
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''ISTRA ŽELI VEĆU AUTONOMIJU Jakovčić: "Hoćemo referendum kao onaj u Veneciji"''
pa ti si na socijali u njemackoj jebote kurac ti radis..uhljebpismejker wrote:vuksadinare wrote:price....malo im je i 7000 kuna...oce za pola godine vani vozit mercedes...ko nekad kad su se masovno otvarali kafici pa mislili za mjesec dana obogatiti se...mitomanija i mentalitet..ako hoces zdravo drustvo naoci se prvo skromnosti...nizozemci danas su skromni kao i prije pedeset godina kad nisu bili medju najrazvijenijim gospodarstvimaPinochet wrote:pa ja sam dvi godine pa i tri godine radio za 3000-4000kn.. jedanput sam imao taj mjesec mislim 240 radnih sati, a kao u ugovoru piše 160(40 sati po tjednu), pitam gazdu zašto 3800kn, zar nije bilo 20kn sat, a kaže ovaj "a neman pojma, pitat ću šeficu smjene" i takve priče.. naravno kada je sila da se radi i za takve stvari, ali ovo iseljavanje 300 000 mladih u EU, iako će nam skratiti vjek trajanja drže na max 20ak godina, mene i druge koji smo ostali je spasilo.. sada je svaka budala koja je imala dvi ruke i dvi noge mogla radit.. iako recimo prošle godine sam radio sezonski za 3000kn , i hrpa njih je radila za 3000kn.. aj barem je taj gazda bio dobar, ali gotovo svi su pričali da im je zadnja sezona za 3000-3500kn.. ili idu vanka ili imaju neku drugu opcijuTotenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
A slavonci su jadni pa idu u njemačku...
Pa koji ku*ac slavonci ne rade u dalmaciji za 3500 kn?
Odgovor je jednostavan, za 3500 kn se ne isplati raditi 8 sati na dan, 6-7 dana u tjednu...
Ni dalmatincu ni slavoncu, nikome...
a zasto ne,Fuk??? ..Poanta kapitalismusa i jeste vjecito ucenje,napredovanje i uzdizanje na vise platne razrede,a sto manje rada ekstremitetima a vise glavom..
a dokle skromnost??Prvo u Jugi,pa sad u novokomponovanom "kapitalizmu",koji nema prakticno nis sa kapitalizmom,vise sa feudalizmom,gdje su zakoni tako postavljeni,i pravosudje,da covjek doslovno moze samo prezivljavati..
Druga stvar je ako ti ja ćaća u amanet ostavio restoran,konobu,uhodanu firmu,ili si jednostavno naprosto stranacki Čardak-Uhljeb,i laktao si se zadnjih 20jest godina,a sad pobires vrhnje...
E pa posto nisam niti jedan o takvih,a ne trpim reket lokalnih i malo manje lokalnih serifa,ne trpim gledati jad i bijedu oko sebe,ošah ja u Svabiju i vidio da ..vidi cuda,dRZAVA ipak svojim zakonima, omogucava covjeku da u pola godine zaradi Mercedes..nesto potpuno normalno..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ''ISTRA ŽELI VEĆU AUTONOMIJU Jakovčić: "Hoćemo referendum kao onaj u Veneciji"''
Kavran wrote:
lmao xD
no...sad..nisam..to ja uzimam posteno lovu ntrag koju sam preko poreza masnih uplatio drzavi..i drago mi je,jer sam zasluzio...svoje natrag...vuksadinare wrote:pa ti si na socijali u njemackoj jebote kurac ti radis..uhljebpismejker wrote:vuksadinare wrote:price....malo im je i 7000 kuna...oce za pola godine vani vozit mercedes...ko nekad kad su se masovno otvarali kafici pa mislili za mjesec dana obogatiti se...mitomanija i mentalitet..ako hoces zdravo drustvo naoci se prvo skromnosti...nizozemci danas su skromni kao i prije pedeset godina kad nisu bili medju najrazvijenijim gospodarstvimaPinochet wrote:pa ja sam dvi godine pa i tri godine radio za 3000-4000kn.. jedanput sam imao taj mjesec mislim 240 radnih sati, a kao u ugovoru piše 160(40 sati po tjednu), pitam gazdu zašto 3800kn, zar nije bilo 20kn sat, a kaže ovaj "a neman pojma, pitat ću šeficu smjene" i takve priče.. naravno kada je sila da se radi i za takve stvari, ali ovo iseljavanje 300 000 mladih u EU, iako će nam skratiti vjek trajanja drže na max 20ak godina, mene i druge koji smo ostali je spasilo.. sada je svaka budala koja je imala dvi ruke i dvi noge mogla radit.. iako recimo prošle godine sam radio sezonski za 3000kn , i hrpa njih je radila za 3000kn.. aj barem je taj gazda bio dobar, ali gotovo svi su pričali da im je zadnja sezona za 3000-3500kn.. ili idu vanka ili imaju neku drugu opcijuTotenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
Odgovor je jednostavan, za 3500 kn se ne isplati raditi 8 sati na dan, 6-7 dana u tjednu...
a zasto ne,Fuk??? ..Poanta kapitalismusa i jeste vjecito ucenje,napredovanje i uzdizanje na vise platne razrede,a sto manje rada ekstremitetima a vise glavom..
a dokle skromnost??Prvo u Jugi,pa sad u novokomponovanom "kapitalizmu",koji nema prakticno nis sa kapitalizmom,vise sa feudalizmom,gdje su zakoni tako postavljeni,i pravosudje,da covjek doslovno moze samo prezivljavati..
Druga stvar je ako ti ja ćaća u amanet ostavio restoran,konobu,uhodanu firmu,ili si jednostavno naprosto stranacki Čardak-Uhljeb,i laktao si se zadnjih 20jest godina,a sad pobires vrhnje...
E pa posto nisam niti jedan o takvih,a ne trpim reket lokalnih i malo manje lokalnih serifa,ne trpim gledati jad i bijedu oko sebe,ošah ja u Svabiju i vidio da ..vidi cuda,dRZAVA ipak svojim zakonima, omogucava covjeku da u pola godine zaradi Mercedes..nesto potpuno normalno..
usput obilno koristim i druge drzavne usluge a i privatna zdravstvena osiguranja...dobro sam ja to filovao..sad ne mi bar dio vrate..
Guest- Guest
Cura mu je kraljica noći na glavnoj aveniji, masno zarađuje, njemu skuva jedan ručak dnevno i kaj ga briga. On joj zauzvrat samo izmasira stopala i to mu je sav životni naporvuksadinare wrote:pa ti si na socijali u njemackoj jebote kurac ti radis..uhljebpismejker wrote:vuksadinare wrote:price....malo im je i 7000 kuna...oce za pola godine vani vozit mercedes...ko nekad kad su se masovno otvarali kafici pa mislili za mjesec dana obogatiti se...mitomanija i mentalitet..ako hoces zdravo drustvo naoci se prvo skromnosti...nizozemci danas su skromni kao i prije pedeset godina kad nisu bili medju najrazvijenijim gospodarstvimaPinochet wrote:pa ja sam dvi godine pa i tri godine radio za 3000-4000kn.. jedanput sam imao taj mjesec mislim 240 radnih sati, a kao u ugovoru piše 160(40 sati po tjednu), pitam gazdu zašto 3800kn, zar nije bilo 20kn sat, a kaže ovaj "a neman pojma, pitat ću šeficu smjene" i takve priče.. naravno kada je sila da se radi i za takve stvari, ali ovo iseljavanje 300 000 mladih u EU, iako će nam skratiti vjek trajanja drže na max 20ak godina, mene i druge koji smo ostali je spasilo.. sada je svaka budala koja je imala dvi ruke i dvi noge mogla radit.. iako recimo prošle godine sam radio sezonski za 3000kn , i hrpa njih je radila za 3000kn.. aj barem je taj gazda bio dobar, ali gotovo svi su pričali da im je zadnja sezona za 3000-3500kn.. ili idu vanka ili imaju neku drugu opcijuTotenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
AlfaOmega wrote:Cura mu je kraljica noći na glavnoj aveniji, masno zarađuje, njemu skuva jedan ručak dnevno i kaj ga briga. On joj zauzvrat samo izmasira stopala i to mu je sav životni naporvuksadinare wrote:pa ti si na socijali u njemackoj jebote kurac ti radis..uhljebpismejker wrote:vuksadinare wrote:price....malo im je i 7000 kuna...oce za pola godine vani vozit mercedes...ko nekad kad su se masovno otvarali kafici pa mislili za mjesec dana obogatiti se...mitomanija i mentalitet..ako hoces zdravo drustvo naoci se prvo skromnosti...nizozemci danas su skromni kao i prije pedeset godina kad nisu bili medju najrazvijenijim gospodarstvimaPinochet wrote:
pa ja sam dvi godine pa i tri godine radio za 3000-4000kn.. jedanput sam imao taj mjesec mislim 240 radnih sati, a kao u ugovoru piše 160(40 sati po tjednu), pitam gazdu zašto 3800kn, zar nije bilo 20kn sat, a kaže ovaj "a neman pojma, pitat ću šeficu smjene" i takve priče.. naravno kada je sila da se radi i za takve stvari, ali ovo iseljavanje 300 000 mladih u EU, iako će nam skratiti vjek trajanja drže na max 20ak godina, mene i druge koji smo ostali je spasilo.. sada je svaka budala koja je imala dvi ruke i dvi noge mogla radit.. iako recimo prošle godine sam radio sezonski za 3000kn , i hrpa njih je radila za 3000kn.. aj barem je taj gazda bio dobar, ali gotovo svi su pričali da im je zadnja sezona za 3000-3500kn.. ili idu vanka ili imaju neku drugu opciju
svakako ne vise od tvoje Mama-štrace,pastimaterpoharo... ..da ne kazem yebo...
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» UDARAC ZA BRITANIJU Premijerka Škotske najavila: Idemo na referendum, hoćemo nezavisnost!
» Čanak želi referendum u Vojvodini
» ''Hoćemo li do 2030. išta posjedovati? Nestaje li koncept ‘vlasništva’? Hoćemo li sve unajmljivati? ''
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» UDARAC ZA BRITANIJU Premijerka Škotske najavila: Idemo na referendum, hoćemo nezavisnost!
» Čanak želi referendum u Vojvodini
» ''Hoćemo li do 2030. išta posjedovati? Nestaje li koncept ‘vlasništva’? Hoćemo li sve unajmljivati? ''
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
Page 3 of 3