''ISTRA ŽELI VEĆU AUTONOMIJU Jakovčić: "Hoćemo referendum kao onaj u Veneciji"''
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ''ISTRA ŽELI VEĆU AUTONOMIJU Jakovčić: "Hoćemo referendum kao onaj u Veneciji"''
dodji pa vidi...Pinochet wrote:je industrija u zagrebu sa razlikom uvoza i izvoza preko 50milijardi kuna minusa :D šta to proizvode, pečate i ovrhe?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ''ISTRA ŽELI VEĆU AUTONOMIJU Jakovčić: "Hoćemo referendum kao onaj u Veneciji"''
a šta ću gledat, kada iman državni zavod za statistiku (lociran u ZGu nedaj bože slučajno u Osijeku ili Rijeci ilI Yugoslovenskoj istri)
Guest- Guest
u dalmaciji spanjolac oce otvorit tvornicu za preradu ribe nudi placu 3500 do 4000 kuna placen prkovremeni rad i daje bozicnicu trazi 200 ljudi..prijavilo se 80...svabo zeli otvoriti firmu kod trogira trazi 80 ljudi prijavilo se cigli 24...placa 5000 kn i placa se prekovremeni..o cem govorimo?...ljenstini
2015-09-08
Ne.metilda wrote:red wolf wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/istra-zeli-vecu-autonomiju-jakovcic-hocemo-referendum-kao-onaj-u-veneciji/1003024.aspx
Nakon njih i Primorsko-goranska županija...
hoćeš reć da je tito zapravo okupirao istru i da je Poglavnik imao pravo...
red wolf-
2016-02-10
haha. pa bili ti radio u smrdljivoj tvornici ribe za 3500kn. ja sam odjeba sve te poslove za 3500kn. ovo lito sam , nekada u danu znao dobiti 1200kn na ruke za taj radni dan, a sada da radim za 3500kn u smrdljivoj tvornici .. kako da ne, i još hraniti uhljebe i lupače pečatavuksadinare wrote:u dalmaciji spanjolac oce otvorit tvornicu za preradu ribe nudi placu 3500 do 4000 kuna placen prkovremeni rad i daje bozicnicu trazi 200 ljudi..prijavilo se 80...svabo zeli otvoriti firmu kod trogira trazi 80 ljudi prijavilo se cigli 24...placa 5000 kn i placa se prekovremeni..o cem govorimo?...ljenstini
Guest- Guest
Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
A slavonci su jadni pa idu u njemačku...
Pa koji ku*ac slavonci ne rade u dalmaciji za 3500 kn?
Odgovor je jednostavan, za 3500 kn se ne isplati raditi 8 sati na dan, 6-7 dana u tjednu...
Ni dalmatincu ni slavoncu, nikome...
Odgovor je jednostavan, za 3500 kn se ne isplati raditi 8 sati na dan, 6-7 dana u tjednu...
Last edited by Totenkopf on 24/10/2017, 20:16; edited 1 time in total
T.- Posts : 17557
2014-04-14
naravno da bi radio ako ti je sila...ocito nije sila onda narod dobro doli zivi cemu lazna kuknjava onda...pinoce ja znam dobro ljude..moja mater kaze da dobije cireve kad doli vidi ljude sa dva mobitela na kavama a svi kao kukaju nema se.. i ima pravo 100%...ako je kriza onda ne birasPinochet wrote:haha. pa bili ti radio u smrdljivoj tvornici ribe za 3500kn. ja sam odjeba sve te poslove za 3500kn. ovo lito sam , nekada u danu znao dobiti 1200kn na ruke za taj radni dan, a sada da radim za 3500kn u smrdljivoj tvornici .. kako da ne, i još hraniti uhljebe i lupače pečatavuksadinare wrote:u dalmaciji spanjolac oce otvorit tvornicu za preradu ribe nudi placu 3500 do 4000 kuna placen prkovremeni rad i daje bozicnicu trazi 200 ljudi..prijavilo se 80...svabo zeli otvoriti firmu kod trogira trazi 80 ljudi prijavilo se cigli 24...placa 5000 kn i placa se prekovremeni..o cem govorimo?...ljenstini
2015-09-08
ne zele ni za pet tisuca...dok mama i tata financiraju preko apartmana a oni cohaju guzice i voze vespe...Totenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
2015-09-08
pa ja sam dvi godine pa i tri godine radio za 3000-4000kn.. jedanput sam imao taj mjesec mislim 240 radnih sati, a kao u ugovoru piše 160(40 sati po tjednu), pitam gazdu zašto 3800kn, zar nije bilo 20kn sat, a kaže ovaj "a neman pojma, pitat ću šeficu smjene" i takve priče.. naravno kada je sila da se radi i za takve stvari, ali ovo iseljavanje 300 000 mladih u EU, iako će nam skratiti vjek trajanja drže na max 20ak godina, mene i druge koji smo ostali je spasilo.. sada je svaka budala koja je imala dvi ruke i dvi noge mogla radit.. iako recimo prošle godine sam radio sezonski za 3000kn , i hrpa njih je radila za 3000kn.. aj barem je taj gazda bio dobar, ali gotovo svi su pričali da im je zadnja sezona za 3000-3500kn.. ili idu vanka ili imaju neku drugu opcijuTotenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
Guest- Guest
apartmane ti ima svega 7% ljudi u dalmaciji.. eventualno boduli tako se ponašaju, .. eto iman jednog frenda, koji ima apartmane, koji nema niti 1dan radnog staža van tih apartmana.. ima 29godina i upisao neki privatni fakultet i tako :D pa se sprdamo sa njime u društvu.., takvih u cilom splitu imaš možda 50ak , to je više izuzetak nego pravilovuksadinare wrote:ne zele ni za pet tisuca...dok mama i tata financiraju preko apartmana a oni cohaju guzice i voze vespe...Totenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
Guest- Guest
price....malo im je i 7000 kuna...oce za pola godine vani vozit mercedes...ko nekad kad su se masovno otvarali kafici pa mislili za mjesec dana obogatiti se...mitomanija i mentalitet..ako hoces zdravo drustvo naoci se prvo skromnosti...nizozemci danas su skromni kao i prije pedeset godina kad nisu bili medju najrazvijenijim gospodarstvimaPinochet wrote:pa ja sam dvi godine pa i tri godine radio za 3000-4000kn.. jedanput sam imao taj mjesec mislim 240 radnih sati, a kao u ugovoru piše 160(40 sati po tjednu), pitam gazdu zašto 3800kn, zar nije bilo 20kn sat, a kaže ovaj "a neman pojma, pitat ću šeficu smjene" i takve priče.. naravno kada je sila da se radi i za takve stvari, ali ovo iseljavanje 300 000 mladih u EU, iako će nam skratiti vjek trajanja drže na max 20ak godina, mene i druge koji smo ostali je spasilo.. sada je svaka budala koja je imala dvi ruke i dvi noge mogla radit.. iako recimo prošle godine sam radio sezonski za 3000kn , i hrpa njih je radila za 3000kn.. aj barem je taj gazda bio dobar, ali gotovo svi su pričali da im je zadnja sezona za 3000-3500kn.. ili idu vanka ili imaju neku drugu opcijuTotenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
2015-09-08
ma u dalmaciji najvise vlada materijalizam..tamo te picok nece pogledati ako nisi u najmanju ruku inzinjer...a ruganje je tradicija...tako je oduvijek bilo...i bice..prvo materijalizam i tracanje..pa a sve drugoPinochet wrote:apartmane ti ima svega 7% ljudi u dalmaciji.. eventualno boduli tako se ponašaju, .. eto iman jednog frenda, koji ima apartmane, koji nema niti 1dan radnog staža van tih apartmana.. ima 29godina i upisao neki privatni fakultet i tako :D pa se sprdamo sa njime u društvu.., takvih u cilom splitu imaš možda 50ak , to je više izuzetak nego pravilovuksadinare wrote:ne zele ni za pet tisuca...dok mama i tata financiraju preko apartmana a oni cohaju guzice i voze vespe...Totenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
2015-09-08
...i nek me netko demantira da nije tako..cast iznimkama ali debela manjina
2015-09-08
pa istina, materijalizam ti je svugdje.. neće nigdje jebat nad prosječnu pičku, ako si ti prosječnog izgleda i prosječnog materijalnog statusa.. jebat ćeš prosjek
Guest- Guest
ma joj ali u dalmaciji najvise..ne daj boze da se kcer zeli udati za obicnog radnika...drame nastanu...oduvijek...jebote moj pok.stari kad je rekao mojoj babi materi od matere da je obicni radnik baba skoro u nesvist pala...'samo radnik'..nije vazno bilo jesi covik ili nisi ono sljaker ubilo ko metakPinochet wrote:pa istina, materijalizam ti je svugdje.. neće nigdje jebat nad prosječnu pičku, ako si ti prosječnog izgleda i prosječnog materijalnog statusa.. jebat ćeš prosjek
2015-09-08
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ti si slabo karo u životuPinochet wrote:pa istina, materijalizam ti je svugdje.. neće nigdje jebat nad prosječnu pičku, ako si ti prosječnog izgleda i prosječnog materijalnog statusa.. jebat ćeš prosjek
izvini ali ti jako slabo poznaš
žene
intelekt si izostavio
nasmijati devojku je pola posla odrađeno
onaj ko priča o politici i skoroj propasti i
ekonomiji taj retko jebe
onaj koji se zna uvući pod kožu
znaće i u gaće
ovo je istinačardak efendija wrote:ti si slabo karo u životuPinochet wrote:pa istina, materijalizam ti je svugdje.. neće nigdje jebat nad prosječnu pičku, ako si ti prosječnog izgleda i prosječnog materijalnog statusa.. jebat ćeš prosjek
žene
intelekt si izostavio
ekonomiji taj retko jebe
znaće i u gaće
2015-09-08
vuksadinare wrote:price....malo im je i 7000 kuna...oce za pola godine vani vozit mercedes...ko nekad kad su se masovno otvarali kafici pa mislili za mjesec dana obogatiti se...mitomanija i mentalitet..ako hoces zdravo drustvo naoci se prvo skromnosti...nizozemci danas su skromni kao i prije pedeset godina kad nisu bili medju najrazvijenijim gospodarstvimaPinochet wrote:pa ja sam dvi godine pa i tri godine radio za 3000-4000kn.. jedanput sam imao taj mjesec mislim 240 radnih sati, a kao u ugovoru piše 160(40 sati po tjednu), pitam gazdu zašto 3800kn, zar nije bilo 20kn sat, a kaže ovaj "a neman pojma, pitat ću šeficu smjene" i takve priče.. naravno kada je sila da se radi i za takve stvari, ali ovo iseljavanje 300 000 mladih u EU, iako će nam skratiti vjek trajanja drže na max 20ak godina, mene i druge koji smo ostali je spasilo.. sada je svaka budala koja je imala dvi ruke i dvi noge mogla radit.. iako recimo prošle godine sam radio sezonski za 3000kn , i hrpa njih je radila za 3000kn.. aj barem je taj gazda bio dobar, ali gotovo svi su pričali da im je zadnja sezona za 3000-3500kn.. ili idu vanka ili imaju neku drugu opcijuTotenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
a zasto ne,Fuk??? ..Poanta kapitalismusa i jeste vjecito ucenje,napredovanje i uzdizanje na vise platne razrede,a sto manje rada ekstremitetima a vise glavom..
a dokle skromnost??Prvo u Jugi,pa sad u novokomponovanom "kapitalizmu",koji nema prakticno nis sa kapitalizmom,vise sa feudalizmom,gdje su zakoni tako postavljeni,i pravosudje,da covjek doslovno moze samo prezivljavati..
Druga stvar je ako ti ja ćaća u amanet ostavio restoran,konobu,uhodanu firmu,ili si jednostavno naprosto stranacki Čardak-Uhljeb,i laktao si se zadnjih 20jest godina,a sad pobires vrhnje...
E pa posto nisam niti jedan o takvih,a ne trpim reket lokalnih i malo manje lokalnih serifa,ne trpim gledati jad i bijedu oko sebe,ošah ja u Svabiju i vidio da ..vidi cuda,dRZAVA ipak svojim zakonima, omogucava covjeku da u pola godine zaradi Mercedes..nesto potpuno normalno..
Guest- Guest
uffff..!!! zato je Yoda cesto punih i bolnih jaja..vuksadinare wrote:ovo je istinačardak efendija wrote:ti si slabo karo u životuPinochet wrote:pa istina, materijalizam ti je svugdje.. neće nigdje jebat nad prosječnu pičku, ako si ti prosječnog izgleda i prosječnog materijalnog statusa.. jebat ćeš prosjek
žene
intelekt si izostavio
ekonomiji taj retko jebe
znaće i u gaće
Guest- Guest
pa ti si na socijali u njemackoj jebote kurac ti radis..uhljebpismejker wrote:vuksadinare wrote:price....malo im je i 7000 kuna...oce za pola godine vani vozit mercedes...ko nekad kad su se masovno otvarali kafici pa mislili za mjesec dana obogatiti se...mitomanija i mentalitet..ako hoces zdravo drustvo naoci se prvo skromnosti...nizozemci danas su skromni kao i prije pedeset godina kad nisu bili medju najrazvijenijim gospodarstvimaPinochet wrote:pa ja sam dvi godine pa i tri godine radio za 3000-4000kn.. jedanput sam imao taj mjesec mislim 240 radnih sati, a kao u ugovoru piše 160(40 sati po tjednu), pitam gazdu zašto 3800kn, zar nije bilo 20kn sat, a kaže ovaj "a neman pojma, pitat ću šeficu smjene" i takve priče.. naravno kada je sila da se radi i za takve stvari, ali ovo iseljavanje 300 000 mladih u EU, iako će nam skratiti vjek trajanja drže na max 20ak godina, mene i druge koji smo ostali je spasilo.. sada je svaka budala koja je imala dvi ruke i dvi noge mogla radit.. iako recimo prošle godine sam radio sezonski za 3000kn , i hrpa njih je radila za 3000kn.. aj barem je taj gazda bio dobar, ali gotovo svi su pričali da im je zadnja sezona za 3000-3500kn.. ili idu vanka ili imaju neku drugu opcijuTotenkopf wrote:Da, dalmatinci su lijeni jer ne žele raditi za crkavicu...
a zasto ne,Fuk??? ..Poanta kapitalismusa i jeste vjecito ucenje,napredovanje i uzdizanje na vise platne razrede,a sto manje rada ekstremitetima a vise glavom..
a dokle skromnost??Prvo u Jugi,pa sad u novokomponovanom "kapitalizmu",koji nema prakticno nis sa kapitalizmom,vise sa feudalizmom,gdje su zakoni tako postavljeni,i pravosudje,da covjek doslovno moze samo prezivljavati..
Druga stvar je ako ti ja ćaća u amanet ostavio restoran,konobu,uhodanu firmu,ili si jednostavno naprosto stranacki Čardak-Uhljeb,i laktao si se zadnjih 20jest godina,a sad pobires vrhnje...
E pa posto nisam niti jedan o takvih,a ne trpim reket lokalnih i malo manje lokalnih serifa,ne trpim gledati jad i bijedu oko sebe,ošah ja u Svabiju i vidio da ..vidi cuda,dRZAVA ipak svojim zakonima, omogucava covjeku da u pola godine zaradi Mercedes..nesto potpuno normalno..
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uskoro referendum o autonomiji Istre, prošao referendum u Veneciji
» UDARAC ZA BRITANIJU Premijerka Škotske najavila: Idemo na referendum, hoćemo nezavisnost!
» Čanak želi referendum u Vojvodini
» ''Hoćemo li do 2030. išta posjedovati? Nestaje li koncept ‘vlasništva’? Hoćemo li sve unajmljivati? ''
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
» UDARAC ZA BRITANIJU Premijerka Škotske najavila: Idemo na referendum, hoćemo nezavisnost!
» Čanak želi referendum u Vojvodini
» ''Hoćemo li do 2030. išta posjedovati? Nestaje li koncept ‘vlasništva’? Hoćemo li sve unajmljivati? ''
» Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
Page 2 of 3