Dobio sam poziv za pricuvu jeste li vi?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dobio sam poziv za pricuvu jeste li vi?
ne zanima mene rusija mene zanima samo ono do dunava i ukrine..Ringo10 wrote:Ode Vučina u vojnike. Na Rusiju Vučina, na Rusiju, stazama svoga djeda.
Staljingrad čeka Vučinu. Mada nešto sumnjam da će ovaj put dosegnuti do Staljingrada pardon Volgograda.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pinochet wrote:točno to. budale i ovce. IQ 90. Za Ramljaka, Dalićku, Don Anemija, i Snikopu, i Todorića i Mamića
Baš tako. Stoka sitnog zuba i topovsko meso čuvaju anemične i sinkopične domoljube.
catabbath-
2015-08-22
Neces ti ici gdje ti hoces nego gdje te posalju.vuksadinare wrote:ne zanima mene rusija mene zanima samo ono do dunava i ukrine..Ringo10 wrote:Ode Vučina u vojnike. Na Rusiju Vučina, na Rusiju, stazama svoga djeda.
Staljingrad čeka Vučinu. Mada nešto sumnjam da će ovaj put dosegnuti do Staljingrada pardon Volgograda.
A Drina nista ....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
to vama sarajlijama crnolegijasima ostavljam..Ringo10 wrote:Neces ti ici gdje ti hoces nego gdje te posalju.vuksadinare wrote:ne zanima mene rusija mene zanima samo ono do dunava i ukrine..Ringo10 wrote:Ode Vučina u vojnike. Na Rusiju Vučina, na Rusiju, stazama svoga djeda.
A Drina nista ....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vidi šupaka kako su se uzbunili. ne berite brigu. takve i da prisilno mobiliziraju ne bih htio pored sebe. samo šteta od vas. zato se svi pozovite na priziv savjesti i držite se što dalje. je l' u redu? naravno da jest.
ajte sad babama pod skute cviliti. mir s vama.
ajte sad babama pod skute cviliti. mir s vama.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
veber-
2014-12-30
veber wrote:Vuk se uzbudio, da ne mora domari.
ka' je to?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nogometaš koji je gađao džamiju u Kiseljaku dobio poziv u reprezentaciju Austrije
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Što se uistinu krije iza poziva za pričuvu?
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Što se uistinu krije iza poziva za pričuvu?
Page 5 of 5