Dobio sam poziv za pricuvu jeste li vi?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Dobio sam poziv za pricuvu jeste li vi?
pozdravljam maminog sinamamin sin wrote:nek zovu emancipirane ratoborne žene
ja bih radije igrao igrice, bio sniper assassin level 53, nego ležao u blatnom jarku i puzao po kamnenju
sendvič si mogu i sam napraviti u kuhinji
podržavam tvoju volju o igricama i sendviću
kad su sve zabrljali neka se sami i vade...mladi su najmanje krivi za sva s.... i nije u redu da plaćaju svojim životima
stariji neka se vade iz situacije kako znaju ionako su vam već udesili puno toga
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
ma laze vucko
2014-04-19
KOd nas se u vojsku ide o Đurđevdanu a vraća o Mitrovdanu. A Mitrovdan je za koji dan. Ko još ide u šumu po ovom kijametu?Leviathan2 wrote:aj dzangoo pa i stanojkonekako u vojsku , al pizon, ebate, pa nije vojska gey parada :Dvuksadinare wrote:jbg..zao mi pizzona,stanojka,dzanga nadali se ko ljeto da ce ih pozvati u rezervu u srpsku vojsku..no nece ni vojska svakog pa makar bila i srpska...vili40 wrote:Vuce,drago mi zbog tebe.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
LOL samo za lepog vremena a :Ddzango wrote:KOd nas se u vojsku ide o Đurđevdanu a vraća o Mitrovdanu. A Mitrovdan je za koji dan. Ko još ide u šumu po ovom kijametu?Leviathan2 wrote:aj dzangoo pa i stanojkonekako u vojsku , al pizon, ebate, pa nije vojska gey parada :Dvuksadinare wrote:jbg..zao mi pizzona,stanojka,dzanga nadali se ko ljeto da ce ih pozvati u rezervu u srpsku vojsku..no nece ni vojska svakog pa makar bila i srpska...vili40 wrote:Vuce,drago mi zbog tebe.
Ko će po snegu i zimi u šumu? Jebote, tada ni medvedi ne izlaze iz jazbine.Leviathan2 wrote:LOL samo za lepog vremena a :Ddzango wrote:KOd nas se u vojsku ide o Đurđevdanu a vraća o Mitrovdanu. A Mitrovdan je za koji dan. Ko još ide u šumu po ovom kijametu?Leviathan2 wrote:aj dzangoo pa i stanojkonekako u vojsku , al pizon, ebate, pa nije vojska gey parada :Dvuksadinare wrote:jbg..zao mi pizzona,stanojka,dzanga nadali se ko ljeto da ce ih pozvati u rezervu u srpsku vojsku..no nece ni vojska svakog pa makar bila i srpska...vili40 wrote:Vuce,drago mi zbog tebe.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
evo lazem... ...sto je prpaprckov wrote:ma laze vucko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace srbi ratuju od 1.5....do 1.6.....onda vec pocinju kise,blato...caj,brlja u toplo i suho...pa dogodine nastavak...dzango wrote:Ko će po snegu i zimi u šumu? Jebote, tada ni medvedi ne izlaze iz jazbine.Leviathan2 wrote:LOL samo za lepog vremena a :Ddzango wrote:KOd nas se u vojsku ide o Đurđevdanu a vraća o Mitrovdanu. A Mitrovdan je za koji dan. Ko još ide u šumu po ovom kijametu?Leviathan2 wrote:aj dzangoo pa i stanojkonekako u vojsku , al pizon, ebate, pa nije vojska gey parada :Dvuksadinare wrote:
jbg..zao mi pizzona,stanojka,dzanga nadali se ko ljeto da ce ih pozvati u rezervu u srpsku vojsku..no nece ni vojska svakog pa makar bila i srpska...
2015-09-08
inace 150 kuna se dobije po danu...deset dana 1500 kuna..nije zabadava...inace ja ne bi davao lovu...da se mene pita..
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:inace 150 kuna se dobije po danu...deset dana 1500 kuna..nije zabadava...inace ja ne bi davao lovu...da se mene pita..
nek jedu zemlju da
prckov wrote:ma laze vucko
Moguće za forumske potrebe a obzirom da je bio u DR možda je i dobio stvarno.
Ako jeste nek mu je sa srećom, da mu duša konačno nađe mir u izgubljenom ratnom okruženju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne mozda nego da....meni vise radi druzenja nego samih vjezbi...priroda,sator,logorska vatra i raznjici od slanine,brlja i tako toepikur37 wrote:prckov wrote:ma laze vucko
Moguće za forumske potrebe da je s obzirom da je bio u DR možda je i dobio stvarno.
Ako jeste nek mu je s srećom, da mu duša konačno pronađe mir u izgubljenom ratnom okruženju.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ne mozda nego da....meni vise radi druzenja nego samih vjezbi...priroda,sator,logorska vatra i raznjici od slanine,brlja i tako toepikur37 wrote:prckov wrote:ma laze vucko
Moguće za forumske potrebe da je s obzirom da je bio u DR možda je i dobio stvarno.
Ako jeste nek mu je s srećom, da mu duša konačno pronađe mir u izgubljenom ratnom okruženju.
Tebi je to trebalo prodati kao paket aranžaman za 500 eura a ne još ti plaćati :)
2015-08-06
Jebiga...snadji se druze..neko bi placao za to a meni ce bit placeno i jos spojim ugodno s korisnim..he,heepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ne mozda nego da ... meni vise radi druzenja nego samih vježba ... priroda, sator, logorska vatra i raznjici od slanine, brlja i takoepikur37 wrote:prckov wrote:ma laze vucko
Ako jeste neka mu je srećom, da mu duša konačno pronađe mir u izgubljenom ratnom okruženju.
Tebi je trebalo prodati kao paket aranžmana za 500 eura a ne još ti plaćati :)
2015-09-08
koliko dana traje taj izlet?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
vuksadinare wrote:Jebiga...snadji se druze..neko bi placao za to a meni ce bit placeno i jos spojim ugodno s korisnim..he,heepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ne mozda nego da ... meni vise radi druzenja nego samih vježba ... priroda, sator, logorska vatra i raznjici od slanine, brlja i takoepikur37 wrote:prckov wrote:ma laze vucko
Ako jeste neka mu je srećom, da mu duša konačno pronađe mir u izgubljenom ratnom okruženju.
U svakom slučaju dobar provod želim.
Nikad ne znaš možda završiš u avionu za Vijetnam ili Galiciju možda Ukrajinu:
2015-08-06
Deset radnih dana iliti dva tjednabora-corba wrote:koliko dana traje taj izlet?
2015-09-08
vuksadinare wrote:Deset radnih dana iliti dva tjednabora-corba wrote:koliko dana traje taj izlet?
Odaziv je visok 70 %
https://www.vecernji.hr/vijesti/sto-pricuvni-vojnik-mora-znati-1203203
2015-08-06
Je'l ti ono jednom zborio ako tebe pozovu pod uniformu da pakiras kofere?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:[size=38]Jebiga...snadji se druze..neko bi placao za to a meni ce bit placeno i jos spojim ugodno s korisnim..he,he[/size]epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ne mozda nego da ... meni vise radi druzenja nego samih vježba ... priroda, sator, logorska vatra i raznjici od slanine, brlja i takoepikur37 wrote:
U svakom slučaju dobar provod želim.
Nikad ne znaš možda završiš u avionu za Vijetnam ili Galiciju možda Ukrajinu:
2015-09-08
Ne, iskreno ti malo i zavidim.
Toliko sam do guše u obvezama i nemam vremena ni za što. Ovaj spot sam ubacio jer mi na um palo a i da tebe malo cimnem.
Pokazuje se da su Hrvati uvijek bolji za vojskiu i rat nego za politiku.
Toliko sam do guše u obvezama i nemam vremena ni za što. Ovaj spot sam ubacio jer mi na um palo a i da tebe malo cimnem.
Pokazuje se da su Hrvati uvijek bolji za vojskiu i rat nego za politiku.
2015-08-06
puste li dva tri dana prije kući? Ono da se čovek malo odmori i pošteno istušira ne odma na poso?vuksadinare wrote:Deset radnih dana iliti dva tjednabora-corba wrote:koliko dana traje taj izlet?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Nogometaš koji je gađao džamiju u Kiseljaku dobio poziv u reprezentaciju Austrije
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Što se uistinu krije iza poziva za pričuvu?
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Kako je Srbin dobio zbog političke korektnosti dobio nogu u guzicu ni kriv ni dužan
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Što se uistinu krije iza poziva za pričuvu?
Page 3 of 5