Sto nam to oprastaju pravoslavna braca?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Sto nam to oprastaju pravoslavna braca?
flumen wrote:hehehe...nema ni jednog rata u kojem bi srbi izasli kao pobjednici da im nisu pomogli veliki igraci. vec ste vise puta u "istoriji" bili pred potpunim istrebljenjem - sto se tice vasih vojnih sposobnosti. samo vas je vase kmecanje spasilo - tu ste velemajstori. kmeee...pizzon wrote:teško da ce ameri opet da vas uhvate za ruku i vode i setnjumichaellcmacha wrote:vi možete bit sretni što je u hrvatskj došlo do smjene generacija i da ove koje danas dominiraju hrvatskim društvom nisu ni voljne ni sposobne, ali ako se jednom ponovo poklopi i posloži niš se ne sekirajte... hrvati vas budu nasikirali... ;)pizzon wrote:vuksadinare wrote:bice novog rata neizbjezno
mozda, ako vi napadnete srpsku,
srbiju, ne verujem, dovoljno je srpsku
ako ti je toliko do rata
koliko znam niko nam nije pomagao u odbrani od a.ugarske
sve pocorekove ofanzive su propale
necu da racunam balkanske ratove, jer smo bili sa bugarima i grcima
a i rusi su ganjali turke na istoku
tek, nakon prodora, nemaca, augarske i bugarske,
udruznih zlocinaca u zlocinackom poduhvatu
( kako je ovo poznato)
otvara se solunski front, dolaze saveznici, gde je ipak srbija prva na bojistu
Guest- Guest
koliko znam ti zivis u srpkoj ili ti je na pragugovinda wrote:Ako se ja dobro sjecam vas je Amerikanac uzeo za ruku 1995. i doveo do Srbije...pizzon wrote:teško da ce ameri opet da vas uhvate za ruku i vode u setnjumichaellcmacha wrote:vi možete bit sretni što je u hrvatskj došlo do smjene generacija i da ove koje danas dominiraju hrvatskim društvom nisu ni voljne ni sposobne, ali ako se jednom ponovo poklopi i posloži niš se ne sekirajte... hrvati vas budu nasikirali... ;)pizzon wrote:vuksadinare wrote:bice novog rata neizbjezno
ako ti je toliko do rata
Guest- Guest
otvara se solunski frontpizzon wrote:flumen wrote:hehehe...nema ni jednog rata u kojem bi srbi izasli kao pobjednici da im nisu pomogli veliki igraci. vec ste vise puta u "istoriji" bili pred potpunim istrebljenjem - sto se tice vasih vojnih sposobnosti. samo vas je vase kmecanje spasilo - tu ste velemajstori. kmeee...pizzon wrote:teško da ce ameri opet da vas uhvate za ruku i vode i setnjumichaellcmacha wrote:vi možete bit sretni što je u hrvatskj došlo do smjene generacija i da ove koje danas dominiraju hrvatskim društvom nisu ni voljne ni sposobne, ali ako se jednom ponovo poklopi i posloži niš se ne sekirajte... hrvati vas budu nasikirali... ;)pizzon wrote:
ako ti je toliko do rata
koliko znam niko nam nije pomagao u odbrani od a.ugarske
sve pocorekove ofanzive su propale
necu da racunam balkanske ratove, jer smo bili sa bugarima i grcima
a i rusi su ganjali turke na istoku
tek, nakon prodora, nemaca, augarske i bugarske,
udruznih zlocinaca u zlocinackom poduhvatu
( kako je ovo poznato)
otvara se solunski front, dolaze saveznici, gde je ipak srbija prva na bojistu
di ste bili zecevi? da nije ta vasa slavna vojska ostavila narod na cjedilu i pobjegla preko Albanije u krilo englezima i francuzima?
grlice!!!!
samo kenjat znate...de ti je kosmet bre? sveta zemlja? na kojoj pogibe kraljevicu Marko i svetac vam Lazar? i onih 9 jugovica i bogdan jug?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pizzon nije srbijanac tako da njega boli prečanski kurac za kosmet...on je u stvari sretniji od albanaca što se kosovo odcijepilo, jer da kojim slučajem nije on i njegova svojta bi kad tad na kosovu završili...
2015-08-08
ne kenjaj,
normalno da je vojska morala da se povuce
i jeste,
saveznici su nam dali svu opremu i naoruzanje
ali su nasi dedovi jurisali nazad u srbiju
normalno da je vojska morala da se povuce
i jeste,
saveznici su nam dali svu opremu i naoruzanje
ali su nasi dedovi jurisali nazad u srbiju
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pizzon nije srbijanac tako da njega boli prečanski kurac za kosmet...on je u stvari sretniji od albanaca što se kosovo odcijepilo, jer da kojim slučajem nije on i njegova svojta bi kad tad na kosovu završili...
jedino znam da mi je jedan predak solunac,
nosilac albanske spomenice
a drugi poginuo na ceru, slava mu
Guest- Guest
ma jebli te vasilj gaćeša i petar krnjajić i ostali čejenski nakot kojeg si i sam dio...;)pizzon wrote:michaellcmacha wrote:pizzon nije srbijanac tako da njega boli prečanski kurac za kosmet...on je u stvari sretniji od albanaca što se kosovo odcijepilo, jer da kojim slučajem nije on i njegova svojta bi kad tad na kosovu završili...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jel`? samo opremu i naoruzanje?pizzon wrote:ne kenjaj,
normalno da vojska mordala da se povuce
i jeste, saveznici su nam dali svu opremu i naoruzanje
ali su nasi dedovi jursila nazad u srbiju
pizzone...jesi li se ikad potukao u kafani? znas ono, kad ti je jasno da nisi sam, nego da ti je drustvo iza ledja pa ides izazivat? kako si hrabar kad si u coporu, a miran kad si sam? e, to su ti srbi...u coporu, ili kad je milicija bila blizu onda su bili hrabri, a kad bih mu naletio na samo - usro bi se ko grlica.
tako i vi niste nikad ni jedan rat sami dobili. drugi su odradili glavninu posla, a vi biste paradirali kao pobjednici. procitaj malo vise knjiga i mani se mitomanije i lazi pravoslavlja...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
i kad dobiju po picki oni nevjeruju da su dobili..kad ih se sora oni zapravo u tom trenutku misle da soraju onog drugog..flumen wrote:jel`? samo opremu i naoruzanje?pizzon wrote:ne kenjaj,
pizzone...jesi li se ikad potukao u kafani? znas ono, kad ti je jasno da nisi sam, nego da ti je drustvo iza ledja pa ides izazivat? kako si hrabar kad si u coporu, a miran kad si sam? e, to su ti srbi...u coporu, ili kad je milicija bila blizu onda su bili hrabri, a kad bih mu naletio na samo - usro bi se ko grlica.
tako i vi niste nikad ni jedan rat sami dobili. drugi su odradili glavninu posla, a vi biste paradirali kao pobjednici. procitaj malo vise knjiga i mani se mitomanije i lazi pravoslavlja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jebi ti samog sebe i sve tvoje ustase kojima pripadas, nisu te dojebale ustasemichaellcmacha wrote:ma jebli te vasilj gaćeša i petar krnjajić i ostali čejenski nakot kojeg si i sam dio...;)pizzon wrote:michaellcmacha wrote:pizzon nije srbijanac tako da njega boli prečanski kurac za kosmet...on je u stvari sretniji od albanaca što se kosovo odcijepilo, jer da kojim slučajem nije on i njegova svojta bi kad tad na kosovu završili...
Guest- Guest
el si ti normalanflumen wrote:jel`? samo opremu i naoruzanje?pizzon wrote:ne kenjaj,
kako da dobijemo sami rat protiv ondasnje, pa i sadasnje tuske
ili trilnga sastavljenog od nemacke augarske i bugarske
ili nato pakta
vama je bre jedna srbija nepremostiva
a nama kenjate
Guest- Guest
pobili ste ili proterali lokalne srbe 41-45 i 91 -95 i kenajte
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
pizzon wrote:
Za vas je sasvim dovoljna bila i Bugarska sama.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:
kako da ne
zato su izgubili sve sto su trazili od sadasnje makedonije
zato su saveznici stopirali srbe da prekinu napredovanje prema sofiji
sve ok !
Guest- Guest
ja soram srbina a on meni 'nemoj ja sam tvoj'....kako moj more ti ga steram...i volej
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pizzon wrote:slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:
kako da ne
sve ok !
Sa boldanim si sve rekao. :)
Bez saveznika gubite protiv Bugara, sa saveznicima se idete osvećivati.
Sami nikada niste dobili neki rat, jedino sa saveznicima.
Što se tiče Bugara i Makedonije, pa dobili su Pirinsku, a i priča o Vardarskoj je daleko od nekog svog konačnog kraja.
Vi ste tu odavno izgubili svaku šansu, a zadnju ste imali sa onim prijedlogom Miloševića Grcima iz 1992. da podijelite Vardarsku Makedoniju i nakon toga je više nikada nećete ponovo dobiti.
Lako moguće da se Makedonci iz Vardarske Makedonije na kraju odluče pristupiti Bugarskoj, jer ovako nikada neće u euroatlantske integracije, jer ih Grci mogu blokirati dovijeka. Bugarska im tu predstavlja nekakvu prečicu, a Bugari su im jezično i kulturološki ionako najbliži od svih susjeda.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:slidingdoorsoperator wrote:pizzon wrote:
kako da ne
sve ok !
Sa boldanim si sve rekao. :)
Bez saveznika gubite protiv Bugara, sa saveznicima se idete osvećivati.
Sami nikada niste dobili neki rat, jedino sa saveznicima.
Što se tiče Bugara i Makedonije, pa dobili su Pirinsku, a i priča o Vardarskoj je daleko od nekog svog konačnog kraja.
Vi ste tu odavno izgubili svaku šansu, a zadnju ste imali sa onim prijedlogom Miloševića Grcima iz 1992. da podijelite Vardarsku Makedoniju i nakon toga je više nikada nećete ponovo dobiti.
Lako moguće da se Makedonci iz Vardarske Makedonije na kraju odluče pristupiti Bugarskoj, jer ovako nikada neće u euroatlantske integracije, jer ih Grci mogu blokirati dovijeka. Bugarska im tu predstavlja nekakvu prečicu, a Bugari su im jezično i kulturološki ionako najbliži od svih susjeda.
hehehe,
to njih pitajte
moram da priznam
hrabriji ste od bugara u sukobu srba i bugara :)
Guest- Guest
eto vidis...to je razlika izmedju Hrvata i Srba. Nikad Hrvati nisu ni zeljeli vladati prostorima izvan povijesnih granica Hrvatskog naroda. Stoga Hrvate zivo zaboli sta ima s onu stranu drine, drave ili jadrana. U Srbiju nit nam se islo nit smo je htjeli. Jeidni put kad je Hrvatska vojska isla u Srbiju je bilo po zamolbi Srba da ih kralj Tomislav spasi od Bugara. Inace - to sto vi zovete Srbija za nas je Terra Incognita. Kurac od ofce.pizzon wrote:vama je bre jedna srbija nepremostiva
a nama kenjate
Mi nemamo ni pedalj srpske zemlje, dok vi drzite nas Srijem, velike dijelove nase Bosne i Hercegovine i dio naseg primorja oko Boke.
To sto nikad niste u ratu osvojili dobili ste prijevarama u diplomatskim krugovima.
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:eto vidis...to je razlika izmedju Hrvata i Srba. Nikad Hrvati nisu ni zeljeli vladati prostorima izvan povijesnih granica Hrvatskog naroda. Stoga Hrvate zivo zaboli sta ima s onu stranu drine, drave ili jadrana. U Srbiju nit nam se islo nit smo je htjeli. Jeidni put kad je Hrvatska vojska isla u Srbiju je bilo po zamolbi Srba da ih kralj Tomislav spasi od Bugara. Inace - to sto vi zovete Srbija za nas je Terra Incognita. Kurac od ofce.pizzon wrote:vama je bre jedna srbija nepremostiva
a nama kenjate
Mi nemamo ni pedalj srpske zemlje, dok vi drzite nas Srijem, velike dijelove nase Bosne i Hercegovine i dio naseg primorja oko Boke.
To sto nikad niste u ratu osvojili dobili ste prijevarama u diplomatskim krugovima.
Točno. Povijesna je isti da su i Zemun i Beograd dio hrvatskog etničkog prostora, i samo zato smo ih išli osvajati.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin otpilio Fiat ---pravoslavna braca
» SAD se opraštaju od uloge SVETSKOG POLICAJCA
» U centru Sarajeva zapaljena pravoslavna crkva
» Pravoslavna crkva u Daruvaru najavila liturgiju za uskrs
» Grčka pravoslavna crkva: Oduprećemo se ruskim pritiscima
» SAD se opraštaju od uloge SVETSKOG POLICAJCA
» U centru Sarajeva zapaljena pravoslavna crkva
» Pravoslavna crkva u Daruvaru najavila liturgiju za uskrs