Fifa 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Fifa 18
najbolji dio igre....fridrih_niche wrote:Opet ce slomit joystick, ka i zadnji put hahahaha...
:D
End- Posts : 21177
2015-08-25
Stojimo 2:2, stoppage time...End wrote:najbolji dio igre....fridrih_niche wrote:Opet ce slomit joystick, ka i zadnji put hahahaha...
On Manchester, ja Milan...
Slobodnjak za mene...
Ronaldinho u same rašlje Hahahahahahahaha...
Uz Boga i Gospu, joystick završava u podu i lomi se hahahahah...
A ja samo otovorija pobjednički Leffe...
Ahahahahahhahaha...
<3
Guest- Guest
Di je vatrogasac? Vojvoda tvrdi da ga je pribilo ko macku i da mu je odnilo sve prste, a zadnji put viden kako ga na Sucidru krcaju u gepek...osobno ne vjerujem u to, pari mi prije da se skriva po Kozjaku i Mosoru...:D
Nismo mu valjda toliko dopizdili...pa uvijek se nade vremena za gubljenje vremena...:)
Nismo mu valjda toliko dopizdili...pa uvijek se nade vremena za gubljenje vremena...:)
darth_vader-
2014-04-17
Ma ima ga svuda, ne boj se...
Sad je proputova cilu Europu sa Hajdukom, a i bez njega...
Bija mi dosa u posjet prije misec dana...
Pa se dogovorili PES bacit hahaha...
Mislin da mu se ne da pisat po forumu, ne tangira ga vise...
Ka ni Unikata legendu...
Pametni ljudi...
;)
Sad je proputova cilu Europu sa Hajdukom, a i bez njega...
Bija mi dosa u posjet prije misec dana...
Pa se dogovorili PES bacit hahaha...
Mislin da mu se ne da pisat po forumu, ne tangira ga vise...
Ka ni Unikata legendu...
Pametni ljudi...
;)
Guest- Guest
JEDNA je djevojka pobijesnila nakon što je njezin dečko odabrao igrati FIFA-u umjesto da se s njom seksa.
Pa je iz tog razloga na Snapchatu objavila fotku na kojoj se može vidjeti njezine noge u seksi čarapama, ali i momka koji zadubljen u igricu na nju ne reagira. Uz fotografiju je napisala: "FIFA je očito važnija".
Fotka se sa Snapchata brzo proširila Twitterom, gdje je naišla na podršku drugih djevojaka koje su očito barem jednom našle u sličnim situacijama. Također, mladić s fotografije našao se na udaru kritičara koji su redom komentirali da takvo što "nikad ne bi napravio pravi muškarac", piše Mirror.
Pa je iz tog razloga na Snapchatu objavila fotku na kojoj se može vidjeti njezine noge u seksi čarapama, ali i momka koji zadubljen u igricu na nju ne reagira. Uz fotografiju je napisala: "FIFA je očito važnija".
Fotka se sa Snapchata brzo proširila Twitterom, gdje je naišla na podršku drugih djevojaka koje su očito barem jednom našle u sličnim situacijama. Također, mladić s fotografije našao se na udaru kritičara koji su redom komentirali da takvo što "nikad ne bi napravio pravi muškarac", piše Mirror.
ovo mi nije jasno xbox i play novi dođu 500kn ja sam svoj uspio nać za 300 na njuškalu ali svejedno da ga idem bacit samo bi mi pare bile pred očima pa bi zakočiofridrih_niche wrote:Opet ce slomit joystick, ka i zadnji put hahahaha...
drolja jadni joj roditelji za nešto ovako se kod mene odriče preko novinamuckodjubre wrote:JEDNA je djevojka pobijesnila nakon što je njezin dečko odabrao igrati FIFA-u umjesto da se s njom seksa.
Nismo svi isti...bafalo wrote:ovo mi nije jasno xbox i play novi dođu 500kn ja sam svoj uspio nać za 300 na njuškalu ali svejedno da ga idem bacit samo bi mi pare bile pred očima pa bi zakočiofridrih_niche wrote:Opet ce slomit joystick, ka i zadnji put hahahaha...
Kad mene ponese, boli me kurac koliko košta...
Ako je moga IPhone letit o zid, onda moze i joystick...
;)
Guest- Guest
Cat S30... prosječan tenk mu ne može ništa... još ga otplacujem, sad zato lipo tipkam po Vivaxu i jeben mater i sebi, forumu, Tele2, ženi...fridrih_niche wrote:Nismo svi isti...bafalo wrote:ovo mi nije jasno xbox i play novi dođu 500kn ja sam svoj uspio nać za 300 na njuškalu ali svejedno da ga idem bacit samo bi mi pare bile pred očima pa bi zakočiofridrih_niche wrote:Opet ce slomit joystick, ka i zadnji put hahahaha...
Kad mene ponese, boli me kurac koliko košta...
Ako je moga IPhone letit o zid, onda moze i joystick...
;)
Last edited by jasambrend on 24/10/2017, 20:46; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
A jebat ga...
Zna san slomit joystick i onda s prozora s četvrtog Kata ciljat kontejner...
Zna san slomit joystick i onda s prozora s četvrtog Kata ciljat kontejner...
Guest- Guest
Što je najgore cilja sam na nepoderiv mobitel nauštrb performansi, a kad ono... dobro je, zid je preživio...
darth_vader-
2014-04-17
Ako je ric o nekom natjecanju, onda dajen sve od sebe...kic wrote:
a jesi manijak..
Čak i psihotične ispade...
Ne volin gubit, fak it...
Guest- Guest
CAT-ovi su obično neuništivi haha...jasambrend wrote:Što je najgore cilja sam na nepoderiv mobitel nauštrb performansi, a kad ono... dobro je, zid je preživio...
;)
Guest- Guest
Ja sam 3 polomio do sada. Jedan sam gazio dok ga nisam polomio na sitne deove...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» FIFA Club World Cup 2016.
» Izmena pravila FIFA-e
» FIFA BEST TEAM OF THE YEAR
» Fifa men's player of the year
» FIFA rijesila korupciju
» Izmena pravila FIFA-e
» FIFA BEST TEAM OF THE YEAR
» Fifa men's player of the year
» FIFA rijesila korupciju