Alarm odavno zvonio u Srbiji, ukazivano je na katastrofu"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Alarm odavno zvonio u Srbiji, ukazivano je na katastrofu"
Nema ništa od povećanja nataliteta, krahirao
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma živi k., ne sudi po par bolesnika na forumu..Ringo10 wrote:Da, jer Hrvatska živi u prošlosti koje ne može da se oslobodi. I neće se te shizofrenije osloboditi nikada.kaja wrote:Htjela sam napisati aj fala ti boze da si jedan normalan post napisao a bez ustasa al kad pročitam detaljnije vidim da su opet tu, E pa jbg..Ringo10 wrote:Džaba ti je bit očajan. I ja sam nakon gubljenja iluzija bio očajan kad sam shvatio šta su veliki hrvatski domoljubi napravili od Hrvatske, ali onda sam postao potpuno ravnodusan.pizzon wrote:oćajan sam,
Naša takozvana politička elita se uhljebljuje i kod kuće i vani, a naši popovi i Crkva koji bi trebali da se bave i demografijom, bave se obračunavanjem sa mrtvim komunizmom i glorificiranjem još mrtvije endehazije i ustaškog režima, vraćanjem vlasništva nad crkvenim imanjima i zemljama, a za demografiju i narod ih zaboli kitomir.
Zato izumiremo i izumrijet ćemo. I mi i vi a i još neki narodi okolo. Tuga i jad.
Ali ima možda u tome i neke više, božanske pravde.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa zapravo i ne. Narodi su imali svoje uspone i padove ali rijetki su nestali. Neće ni Hrvati nestati ni Hrvatska tako skoro.Ringo10 wrote:Neće nestati!!kaja wrote:I jedna utješna za očajne , neće nitko nestati , nisu nestali ni i ratovima . Al da su političke elite napravile državice za sebe i jedino je njima super je. Žive od guljenja koze puku koji eto bježi vani , međutim nikad neće svi otići .
Do kad to moze trajati ? Na žalost mislim da zauvijek , oni ce uvijek naći način da uzmu jos, jos porez na ovo, na ono, na kuću, na babu, na zrak... da održe upravni aparat i vlast. A rulja ce uvijek imati nešto sto im možes uzeti zbog sebe. Jer nitko neće ležati gladan i bos pa eto - nemam ništa, pa mi ništa ne možes uzeti !
Narodi su se stvarali i nestajali kroz cijelu povijest. Ovaj demografski trend za nekih 30 godina vodi Hrvatsku u nestajanje i povijest.
a di bus ti u tom slucaju?...singapur ili bosnuRingo10 wrote:To o diktaturi su vam utuvili u vaše blesave glave. Ja bih radije živio recimo u singapurskoj dikaturi nego u 90% takozvanih demokracija.vuksadinare wrote:jebiga znam da je diktatura bolja a i tebi draza no zasto ti onda zivis u australiji zemlji demokracije a ne npr.u rusiji,madjarskoj...Ringo10 wrote:Niste jedini, evo i mi Hrvati smo u istoj korpi sa vama.dzango wrote:I ovo što se rodi i poraste, ode napolje. Opstaje samo fukara sa članskom knjižicom SNS-a i diplomom Megableje u džepu. Još malo pa se gase svetla.
Ali jebaji ga, dobili smo demokraciju.
Demokracije poput australske ili skandinavske su moguće zbog visokog standarda a ako se to poremeti, i ta demokracija će otići u materinu jer u krizama i siromaštvu jednostavno ne može funkcionirati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Što manje Srba to bolje, mada su oni daleko od izumiranja.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Više naroda je nestalo asimilacijom, nego doslovce u fizičkom smislu.danni1 wrote:Pa zapravo i ne. Narodi su imali svoje uspone i padove ali rijetki su nestali. Neće ni Hrvati nestati ni Hrvatska tako skoro.Ringo10 wrote:Neće nestati!!kaja wrote:I jedna utješna za očajne , neće nitko nestati , nisu nestali ni i ratovima . Al da su političke elite napravile državice za sebe i jedino je njima super je. Žive od guljenja koze puku koji eto bježi vani , međutim nikad neće svi otići .
Do kad to moze trajati ? Na žalost mislim da zauvijek , oni ce uvijek naći način da uzmu jos, jos porez na ovo, na ono, na kuću, na babu, na zrak... da održe upravni aparat i vlast. A rulja ce uvijek imati nešto sto im možes uzeti zbog sebe. Jer nitko neće ležati gladan i bos pa eto - nemam ništa, pa mi ništa ne možes uzeti !
Narodi su se stvarali i nestajali kroz cijelu povijest. Ovaj demografski trend za nekih 30 godina vodi Hrvatsku u nestajanje i povijest.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Samo nek se nastavi ovakav trend pa da vidis ...Antijunak wrote:Što manje Srba to bolje, mada su oni daleko od izumiranja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nestanu li Srbi nestat će i Hrvati,koji više neće vidjeti smisao postojanja.Antijunak wrote:Što manje Srba to bolje, mada su oni daleko od izumiranja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Inače dva vrlo slična naroda. Sami narodi su glupi i pokvareni i nisam siguran da će opravdati razlog za svoje postojanje. Na kraju će se ispostaviti kao greške i nestati.jastreb wrote:Nestanu li Srbi nestat će i Hrvati,koji više neće vidjeti smisao postojanja.Antijunak wrote:Što manje Srba to bolje, mada su oni daleko od izumiranja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Župnik u Italiji maltretirao ljude, zvonio 200 puta na dan. Stigle mu kazna i zabrana
» Ovih 10 zemalja do kraja veka doživeće KATASTROFU
» Imamo 4 godine da izbjegnemo klimatsku katastrofu, tvrde strucnjaci
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Ovih 10 zemalja do kraja veka doživeće KATASTROFU
» Imamo 4 godine da izbjegnemo klimatsku katastrofu, tvrde strucnjaci
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
Page 2 of 2