Plenkoviću pet pinokija za izjavu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkoviću pet pinokija za izjavu
koji si ti gušter. pa tko je najebao?Eva_ wrote:Ti prek cipela vidiš sise? Da si bar Hienu gledal u muda vidio bi da će te zavaljat za lovu i to ko foku.veber wrote:link 1
on ili ja? tri godine za siću. ali dug i dalje vrijedi. i ide kamata i izašao je va i naći ću gao opet.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
male sise, sitna rastom i jebeno iskompleksirana. 17 je blizu. javi se oko 19Eva_ wrote:Ti prek cipela vidiš sise? Da si bar Hienu gledal u muda vidio bi da će te zavaljat za lovu i to ko foku.veber wrote:link 1
2014-12-30
On, naravno. Ali, za ubuduće, kad već imaš dara, šteta je da to ne koristiš.veber wrote:koji si ti gušter. pa tko je najebao?Eva_ wrote:Ti prek cipela vidiš sise? Da si bar Hienu gledal u muda vidio bi da će te zavaljat za lovu i to ko foku.veber wrote:link 1
on ili ja? tri godine za siću. ali dug i dalje vrijedi. i ide kamata i izašao je va i naći ću gao opet.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nema veze kupit ću si brod, auto i nalijepit platnu listu na forum.veber wrote:male sise, sitna rastom i jebeno iskompleksirana. 17 je blizu. javi se oko 19Eva_ wrote:Ti prek cipela vidiš sise? Da si bar Hienu gledal u muda vidio bi da će te zavaljat za lovu i to ko foku.veber wrote:link 1
2017-03-21
Eva_ wrote:Nema veze kupit ću si brod, auto i nalijepit platnu listu na forum.veber wrote:male sise, sitna rastom i jebeno iskompleksirana. 17 je blizu. javi se oko 19Eva_ wrote:Ti prek cipela vidiš sise? Da si bar Hienu gledal u muda vidio bi da će te zavaljat za lovu i to ko foku.veber wrote:link 1
kupi si sise
A ti pamet.marcellus wrote:Eva_ wrote:Nema veze kupit ću si brod, auto i nalijepit platnu listu na forum.veber wrote:male sise, sitna rastom i jebeno iskompleksirana. 17 je blizu. javi se oko 19Eva_ wrote:Ti prek cipela vidiš sise? Da si bar Hienu gledal u muda vidio bi da će te zavaljat za lovu i to ko foku.veber wrote:link 1
kupi si sise
2017-03-21
lijepo.Eva_ wrote:Nema veze kupit ću si brod, auto i nalijepit platnu listu na forum.
17:02 je
2014-12-30
Lovrinović: Vlada se bavila sama sobom
Ivan Lovrinović (Klub zastupnika Promijenimo Hrvatsku) kazao je da će prva godina rada Vlade biti zapamćena po bavljenju samom sobom, aferama ministrima, spektakularnom predstavom s Agrokorom, ali i stavljanju niz nameta na leđa građana. Poručio je da Vlada treba početi štititi građane od samovolje banaka koje su u prošloj godini ostvarile 5 milijarde čiste dobiti i pozvao Vladu da prestane donositi zakone koie pogoduju određenim interesnim skupinama.
Za hapšenja u Agrokoru kazao je da je predstava za mase. "Kako to da mediji znaju vrijeme hapšenja prije dolazaka policije. Zašto na ispitivanje još nitko nije pozvao današnjeg ministra financija, a bivšeg visokopozicioniranog djelatnika Agrokora (Zdravka Marića)?", upitao je.
Ivan Lovrinović (Klub zastupnika Promijenimo Hrvatsku) kazao je da će prva godina rada Vlade biti zapamćena po bavljenju samom sobom, aferama ministrima, spektakularnom predstavom s Agrokorom, ali i stavljanju niz nameta na leđa građana. Poručio je da Vlada treba početi štititi građane od samovolje banaka koje su u prošloj godini ostvarile 5 milijarde čiste dobiti i pozvao Vladu da prestane donositi zakone koie pogoduju određenim interesnim skupinama.
Za hapšenja u Agrokoru kazao je da je predstava za mase. "Kako to da mediji znaju vrijeme hapšenja prije dolazaka policije. Zašto na ispitivanje još nitko nije pozvao današnjeg ministra financija, a bivšeg visokopozicioniranog djelatnika Agrokora (Zdravka Marića)?", upitao je.
2017-03-21
Dobar je strah.veber wrote:lijepo.Eva_ wrote:Nema veze kupit ću si brod, auto i nalijepit platnu listu na forum.
2017-03-21
je. zato sam kćeri poklonio gun i vježba gađanje. strah je dobar. pogotovu šupku kao što si ti.Eva_ wrote:Dobar je strah.veber wrote:lijepo.Eva_ wrote:Nema veze kupit ću si brod, auto i nalijepit platnu listu na forum.
opet će mi kic zakeljit ban zbog nacionalne razlikosti.
2014-12-30
Bojiš se dojti na forum kad sam ja tu. A takav macan.veber wrote:je. zato sam kćeri poklonio gun i vježba gađanje. strah je dobar. pogotovu šupku kao što si ti.Eva_ wrote:Dobar je strah.veber wrote:lijepo.Eva_ wrote:Nema veze kupit ću si brod, auto i nalijepit platnu listu na forum.
opet će mi kic zakeljit ban zbog nacionalne razlikosti.
2017-03-21
I ne boj se bana. Ja sam gazdarica foruma i imam veto. Kic je samo direktor, na plaći.
2017-03-21
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
baš. za razliku od tebe i ostalih čardaklija i uhljeba ja radim od 8-16. i ne drkam kurac o trošku poslodavca. ti samo u radno vrijeme drkaš po forumu.Eva_ wrote:Bojiš se dojti na forum kad sam ja tu. A takav macan.
2014-12-30
A lako tebi kad nemaš familije. Ja imam veliku obitelj, puno dece, muž hoće sex.veber wrote:baš. za razliku od tebe i ostalih čardaklija i uhljeba ja radim od 8-16. i ne drkam kurac o trošku poslodavca. ti samo u radno vrijeme drkaš po forumu.Eva_ wrote:Bojiš se dojti na forum kad sam ja tu. A takav macan.
2017-03-21
Tak ti žena tepa. Pa malo perverzno, ali o ukusima....marcellus wrote:ti si kurac od ovce jalovice
2017-03-21
Eva_ wrote:A lako tebi kad nemaš familije. Ja imam veliku obitelj, puno dece, muž hoće sex.veber wrote:baš. za razliku od tebe i ostalih čardaklija i uhljeba ja radim od 8-16. i ne drkam kurac o trošku poslodavca. ti samo u radno vrijeme drkaš po forumu.Eva_ wrote:Bojiš se dojti na forum kad sam ja tu. A takav macan.
i di ide po seks?
Veli kod jednog novinara. On stari deda a ima mladu ženu.marcellus wrote:Eva_ wrote:A lako tebi kad nemaš familije. Ja imam veliku obitelj, puno dece, muž hoće sex.veber wrote:baš. za razliku od tebe i ostalih čardaklija i uhljeba ja radim od 8-16. i ne drkam kurac o trošku poslodavca. ti samo u radno vrijeme drkaš po forumu.Eva_ wrote:Bojiš se dojti na forum kad sam ja tu. A takav macan.
i di ide po seks?
2017-03-21
je lako mi je. koliko ono imam djece?Eva_ wrote:A lako tebi kad nemaš familije. Ja imam veliku obitelj, puno dece, muž hoće sex.
muž je očito očajan. neka ode samnom van, bum mu sredio neku od 30ak godina.
polako moram ići jer me bivša zove na jetrica na žaru i žgance. tko će svu tu djecu obići.
2014-12-30
Niti jedno. Imaju tvoje žene.veber wrote:je lako mi je. koliko ono imam djece?Eva_ wrote:A lako tebi kad nemaš familije. Ja imam veliku obitelj, puno dece, muž hoće sex.
muž je očito očajan. neka ode samnom van, bum mu sredio neku od 30ak godina.
polako moram ići jer me bivša zove na jetrica na žaru i žgance. tko će svu tu djecu obići.
2017-03-21
sva djeca su moja, otac nije bitan.Eva_ wrote:Niti jedno. Imaju tvoje žene.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
» Pogledajte kako je Dodik reagovao na ovu izjavu Vučića
» Vidi ovo: "Milanović u 17.30 daje izjavu o Oreškovićevoj objavi na Facebooku"...:)))
» Reisul-ulema odbacio izjavu kardinala Puljića, ocijenio je tendecioznom
» dobile su kroz interpretativnu izjavu jamstvo da će se mehanizam koristiti objektivno i nepristrano.
» Pogledajte kako je Dodik reagovao na ovu izjavu Vučića
» Vidi ovo: "Milanović u 17.30 daje izjavu o Oreškovićevoj objavi na Facebooku"...:)))
» Reisul-ulema odbacio izjavu kardinala Puljića, ocijenio je tendecioznom
» dobile su kroz interpretativnu izjavu jamstvo da će se mehanizam koristiti objektivno i nepristrano.
Page 2 of 3