Plenkoviću pet pinokija za izjavu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Plenkoviću pet pinokija za izjavu
"Što se tiče DORH-a, istina je sljedeća. Moja Vlada i bilo tko iz Vlade ne utječe ni na rad policije, ni na rad DORH-a, a kamoli tek na rad sudstva."
https://www.vecernji.hr/vijesti/odluka-hns-a-je-jedna-od-mudrijih-u-povijesti-a-vi-ste-gori-od-kavanskih-revolucionara-1201892
..plenki je gotov samo on to jos do kraja nije spoznao...jedino sto mu je preostalo da se deblja i dalje..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenkoviću pet pinokija za izjavu
Marčelo ne podnosi Plenkija, a i Vučina, jer ovaj ima veći kurac od njih obojice skupa.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Oporba ga napala
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1001793
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1001793
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eva_ wrote:Marčelo ne podnosi Plenkija, a i Vučina, jer ovaj ima veći kurac od njih obojice skupa.
za plenkija te neću pitat al otkud bi ti znala kolki ja kurac imam, raspitivala si se po forumu?
Tvoja logika Mujo. Ti si se raspitivao po ZG za moje sise?marcellus wrote:Eva_ wrote:Marčelo ne podnosi Plenkija, a i Vučina, jer ovaj ima veći kurac od njih obojice skupa.
za plenkija te neću pitat al otkud bi ti znala kolki ja kurac imam, raspitivala si se po forumu?
2017-03-21
za tvoje sise znamo da su trešnje, ali od kuda ti znaš koliki kurac ima marc, vuk i plenković?Eva_ wrote:Tvoja logika Mujo. Ti si se raspitivao po ZG za moje sise?marcellus wrote:Eva_ wrote:Marčelo ne podnosi Plenkija, a i Vučina, jer ovaj ima veći kurac od njih obojice skupa.
to je pitanje.
2014-12-30
Znaš ti Marčelov kurac. Mene niste vidjeliveber wrote:za tvoje sise znamo da su trešnje, ali od kuda ti znaš koliki kurac ima marc, vuk i plenković?Eva_ wrote:Tvoja logika Mujo. Ti si se raspitivao po ZG za moje sise?marcellus wrote:Eva_ wrote:Marčelo ne podnosi Plenkija, a i Vučina, jer ovaj ima veći kurac od njih obojice skupa.
to je pitanje.
2017-03-21
Mujina logika, vi znate, znam i ja. Neš ti znanja. Forum trpi svašta.veber wrote:za tvoje sise znamo da su trešnje, ali od kuda ti znaš koliki kurac ima marc, vuk i plenković?Eva_ wrote:Tvoja logika Mujo. Ti si se raspitivao po ZG za moje sise?marcellus wrote:Eva_ wrote:Marčelo ne podnosi Plenkija, a i Vučina, jer ovaj ima veći kurac od njih obojice skupa.
to je pitanje.
2017-03-21
znamo da lažeš od 8 do 17. kaj da opet objavim link?Eva_ wrote:Znaš ti Marčelov kurac. Mene niste vidjeliveber wrote:za tvoje sise znamo da su trešnje, ali od kuda ti znaš koliki kurac ima marc, vuk i plenković?Eva_ wrote:Tvoja logika Mujo. Ti si se raspitivao po ZG za moje sise?marcellus wrote:Eva_ wrote:Marčelo ne podnosi Plenkija, a i Vučina, jer ovaj ima veći kurac od njih obojice skupa.
to je pitanje.
ili su fotke tvoje ili lažeš.
a i meni si na pp slala fotke balerinki i nekog texta na kirilici. da i to objavim?
2014-12-30
Eva_ wrote:Znaš ti Marčelov kurac. Mene niste vidjeliveber wrote:za tvoje sise znamo da su trešnje, ali od kuda ti znaš koliki kurac ima marc, vuk i plenković?Eva_ wrote:Tvoja logika Mujo. Ti si se raspitivao po ZG za moje sise?marcellus wrote:Eva_ wrote:Marčelo ne podnosi Plenkija, a i Vučina, jer ovaj ima veći kurac od njih obojice skupa.
to je pitanje.
a zakaj misliš da veber zna moj kurac, nismo pederi
Ma opusti se i ne drhti. Poštapalica za forum. Svi sve znamo, a zapravo kurca znamo.marcellus wrote:Eva_ wrote:Znaš ti Marčelov kurac. Mene niste vidjeliveber wrote:za tvoje sise znamo da su trešnje, ali od kuda ti znaš koliki kurac ima marc, vuk i plenković?Eva_ wrote:Tvoja logika Mujo. Ti si se raspitivao po ZG za moje sise?marcellus wrote:
to je pitanje.
a zakaj misliš da veber zna moj kurac, nismo pederi
2017-03-21
poruku na ćirilici koju si stavila na balerinku sam izbrisao. ali vjerovatno je negdje na mom serveru pa ću naći u backup-u
2014-12-30
Ti prek cipela vidiš sise? Da si bar Hienu gledal u muda vidio bi da će te zavaljat za lovu i to ko foku.veber wrote:link 1
2017-03-21
Sam daj, to nam je krucijalni dokaz za izgled bradavica.veber wrote:poruku na ćirilici koju si stavila na balerinku sam izbrisao. ali vjerovatno je negdje na mom serveru pa ću naći u backup-u
2017-03-21
koji si ti gušter. pa tko je najebao?Eva_ wrote:Ti prek cipela vidiš sise? Da si bar Hienu gledal u muda vidio bi da će te zavaljat za lovu i to ko foku.veber wrote:link 1
on ili ja? tri godine za siću. ali dug i dalje vrijedi. i ide kamata i izašao je va i naći ću gao opet.
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pop na HRT-u promovira ustaštvo: Ne mogu oprostiti Kolindi jer je izjavila da je NDH zločinačka
» Pogledajte kako je Dodik reagovao na ovu izjavu Vučića
» Vidi ovo: "Milanović u 17.30 daje izjavu o Oreškovićevoj objavi na Facebooku"...:)))
» Reisul-ulema odbacio izjavu kardinala Puljića, ocijenio je tendecioznom
» dobile su kroz interpretativnu izjavu jamstvo da će se mehanizam koristiti objektivno i nepristrano.
» Pogledajte kako je Dodik reagovao na ovu izjavu Vučića
» Vidi ovo: "Milanović u 17.30 daje izjavu o Oreškovićevoj objavi na Facebooku"...:)))
» Reisul-ulema odbacio izjavu kardinala Puljića, ocijenio je tendecioznom
» dobile su kroz interpretativnu izjavu jamstvo da će se mehanizam koristiti objektivno i nepristrano.
Page 1 of 3