Putin srdačno dočekao Koli
Page 3 of 16
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Putin srdačno dočekao Koli
nego kad dođe putin bio bi red ali doista da se pozove epi na veceru...visegodinji fan putina sakupljac slicica sa njegovim likom...'bem ti onda sve ako epi ne bude pozvan...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva_ wrote:Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.vuksadinare wrote:ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..Eva_ wrote:Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.vuksadinare wrote:...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
ne seri. sanjaš blowjob vladimiru. samo ... ne zadovoljavaš. jebi ga.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama ....
Wannabe Putinova Monica.
Guest- Guest
Prima jeftine fufe. Ti imaš šansi.Kavran wrote:Eva_ wrote:Ni imam iskustvo glancanja NATOVIH dugih cijevi. Znao je Buzin koga poslat. Prošla je ta sva ratišta. Sam u mandatu predsjednice bila u Afganistanu 3 puta.dzango wrote:Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
ne, nemaš .... nato ne prima svakakve istrošene šuše.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
dzango wrote:Moj? Jebo mu ja mater šiptarsku što je moj. Taj sisa kurčine po celom svetu. Od Meksika do Vladivostoka. Ko i svaki Šiptar.Kavran wrote:dzango wrote:Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
a tvoj picousti ... ne ispušta erdoganov kurac iz usta ... pa jebemu ono .... srpsko čojstvo ... gdje je???
lol .....
2017-10-12
...ka'k te ne fasciniraju stalno su ti kolinda i putin na usnama...ne mo's ni spavati bez njihovog imena..Eva_ wrote:Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.vuksadinare wrote:ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..Eva_ wrote:Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.vuksadinare wrote:...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
2015-09-08
e i zbog hasanceta...vuksadinare wrote:...ka'k te ne fasciniraju stalno su ti kolinda i putin na usnama...ne mo's ni spavati bez njihovog imena..Eva_ wrote:Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.vuksadinare wrote:ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..Eva_ wrote:Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.vuksadinare wrote:...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
2015-09-08
Ima Kolinda plavu haljinu s inauguracije. Nek ju Jakov ne pere, kad mu se draga vrati s putovanja, mogla bi zatrebati u sporu sa Sberbankom.slidingdoorsoperator wrote:Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama ....
Wannabe Putinova Monica.
A eto jo prilike pokazat se domoljubkom i djelima.
Last edited by Eva_ on Wed 18 Oct - 14:56; edited 2 times in total
2017-03-21
Eva_ wrote:Prima jeftine fufe. Ti imaš šansi.Kavran wrote:Eva_ wrote:Ni imam iskustvo glancanja NATOVIH dugih cijevi. Znao je Buzin koga poslat. Prošla je ta sva ratišta. Sam u mandatu predsjednice bila u Afganistanu 3 puta.dzango wrote:Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
ne, nemaš .... nato ne prima svakakve istrošene šuše.
a tebe odbilo .... niti pod jeftine više ne možeš proći .... ajajajajaj. crack whore.
2017-10-12
Ja ne pišem afirmativno o političarima nit im držim štangu dok seru po narodu.vuksadinare wrote:e i zbog hasanceta...vuksadinare wrote:...ka'k te ne fasciniraju stalno su ti kolinda i putin na usnama...ne mo's ni spavati bez njihovog imena..Eva_ wrote:Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.vuksadinare wrote:ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..Eva_ wrote:
Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.
2017-03-21
hm..Eva_ wrote:Ja ne pišem afirmativno o političarima nit im držim štangu dok seru po narodu.vuksadinare wrote:e i zbog hasanceta...vuksadinare wrote:...ka'k te ne fasciniraju stalno su ti kolinda i putin na usnama...ne mo's ni spavati bez njihovog imena..Eva_ wrote:Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.vuksadinare wrote:
ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..
2015-09-08
Eva_ wrote:
Ima Kolinda plavu haljinu s inauguracije. Nek ju Jakov ne pere, kad mu se dragi vrati s putovanja, mogla bi zatrebe u sporu sa Sberbankom.
Svatko sa imalo pameti zna da Hrvatska dobija taj spor. Ukoliko do njega uopće i dođe. Što misliš zašto VTB bank-u tako nešto uopće ne pada na pamet?
Guest- Guest
Nek Jakov ne pere haljincu, just in case.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:
Ima Kolinda plavu haljinu s inauguracije. Nek ju Jakov ne pere, kad mu se dragi vrati s putovanja, mogla bi zatrebe u sporu sa Sberbankom.
Svatko sa imalo pameti zna da Hrvatska dobija taj spor. Ukoliko do njega uopće i dođe. Što misliš zašto VTB bank-u tako nešto uopće ne pada na pamet?
2017-03-21
na Koli je ljubomorna zbog Mamićavuksadinare wrote:...ka'k te ne fasciniraju stalno su ti kolinda i putin na usnama...ne mo's ni spavati bez njihovog imena..Eva_ wrote:Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.vuksadinare wrote:ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..Eva_ wrote:Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.vuksadinare wrote:...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vuksadinare wrote:hm..Eva_ wrote:Ja ne pišem afirmativno o političarima nit im držim štangu dok seru po narodu.vuksadinare wrote:e i zbog hasanceta...vuksadinare wrote:...ka'k te ne fasciniraju stalno su ti kolinda i putin na usnama...ne mo's ni spavati bez njihovog imena..Eva_ wrote:
Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.
baš ... da ....
2017-10-12
Eva_ wrote:Nek Jakov ne pere haljincu, just in case.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:
Ne trolaj nego odgovori na prethodno pitanje. Ako si u stanju.
Guest- Guest
...tu ce pasti neki kompromis najizglednija ej to mogucnost
2015-09-08
Noor wrote:na Koli je ljubomorna zbog Mamićavuksadinare wrote:...ka'k te ne fasciniraju stalno su ti kolinda i putin na usnama...ne mo's ni spavati bez njihovog imena..Eva_ wrote:Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.vuksadinare wrote:ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..Eva_ wrote:
Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.
niti on joj nije dao?? a u qrtz .... nije ni čudo što je očajna.
2017-10-12
...tu ce pasti neki kompromis najizglednija ej to mogucnost
2015-09-08
A sad ne trolaj, a tko je prvi počel?slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Nek Jakov ne pere haljincu, just in case.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:
Ne trolaj nego odgovori na prethodno pitanje. Ako si u stanju.
No, dobro, zakaj bi Sberbanka izgubila ako je HR lexom njih sprijčila u naplati? Zato kaj to želi Buzin, nije argument na sudu.
2017-03-21
...vidim da cese srbijanske mediej o cem ce to razgovarat...ne'k se ne boju...nece putin traziti migove nazad...
2015-09-08
Page 3 of 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» Nakon hladnih susreta sa Macronom i Scholzom, Putin srdačno primio Bolsonara
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
Page 3 of 16