Putin srdačno dočekao Koli
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Putin srdačno dočekao Koli
Eva_ wrote:Putinu je jasno kak je bio i gdje je bio, a ti sad opravdavaj glupaču. I Kanada je siromašna prirodnim resursima, i HR je iza željezne zavjese i kaj sve nije srala. Glupa, gluplja, Kolinda.slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:Eva_ wrote:A ona se malo žešće osramotila, pozvala ga u posjet jer da ni jedan ruski predsjednik ni bil u HR.
A Putin bio 2007.
A putin je 2007. bio ruski predsjednik? Nemoj se ti sramotit.
Nebitno što je bio predsjednik. Nije bio 2007. u službenom posjetu kao ruski predsjednik nego kao gost u sklopu nekog balkanskog energetskog sastanka.
Koliko vidim, majmuni koju su tebe izdresirali su obavili odličan posao.
Guest- Guest
sligo..sad si zajebao evu a taman je imala na volej marčela...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:sligo..sad si zajebao evu a taman je imala na volej marčela...
Kad ne pazi pa se sam smjestio na volej.
Guest- Guest
Tebi je mama čitala samo Carevo novo ruho pa ti je Kolinda oličenje pameti. A ništa, ti sanjaj da je hrvatska predsjednica najpametnija, no svijet izvan HR vidi samo glupaču i pita se kakvi su ostali kad je ova predsjednica.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Putinu je jasno kak je bio i gdje je bio, a ti sad opravdavaj glupaču. I Kanada je siromašna prirodnim resursima, i HR je iza željezne zavjese i kaj sve nije srala. Glupa, gluplja, Kolinda.slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:Eva_ wrote:A ona se malo žešće osramotila, pozvala ga u posjet jer da ni jedan ruski predsjednik ni bil u HR.
A Putin bio 2007.
A putin je 2007. bio ruski predsjednik? Nemoj se ti sramotit.
Nebitno što je bio predsjednik. Nije bio 2007. u službenom posjetu kao ruski predsjednik nego kao gost u sklopu nekog balkanskog energetskog sastanka.
Koliko vidim, majmuni koju su tebe izdresirali su obavili odličan posao.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ma cijeli svijet je u krivu, HR ima najmudriju vladu i predsjednicu pa nisu na začelju u EU neg na prvom mjestu.vuksadinare wrote:sligo..sad si zajebao evu a taman je imala na volej marčela...
A dobro tješite se da ste prvi, ali odostraga.
2017-03-21
a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
2015-09-08
Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nema šanse. Kolinda već rezervisala sve termine. Neće vala ona da ga zove a druga da ga obrađuje. Naučilo ta u NATO-u.vuksadinare wrote:...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
2014-04-19
Ni imam iskustvo glancanja NATOVIH dugih cijevi. Znao je Buzin koga poslat. Prošla je ta sva ratišta. Sam u mandatu predsjednice bila u Afganistanu 3 puta.dzango wrote:Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
2017-03-21
dzango wrote:Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
a tvoj picousti ... ne ispušta erdoganov kurac iz usta ... pa jebemu ono .... srpsko čojstvo ... gdje je???
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
inace cudo kak plenki nije sprijecio susret..u tom ej majstor...eno pozvao ga opet cerar u posjet ljubljani...no 5 minuta prije polaska ce reci..'mi ne pristajemo nikada i nikako na presudu arbitraze a mozemo razgovarat o drugim stvarima poput sto jedes,koji ti je najomiljeniji restoran,kako zena,djeca,u koji soping centar u briselu svracas'
2015-09-08
Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.vuksadinare wrote:...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
2017-03-21
ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..Eva_ wrote:Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.vuksadinare wrote:...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
2015-09-08
Moj? Jebo mu ja mater šiptarsku što je moj. Taj sisa kurčine po celom svetu. Od Meksika do Vladivostoka. Ko i svaki Šiptar.Kavran wrote:dzango wrote:Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
a tvoj picousti ... ne ispušta erdoganov kurac iz usta ... pa jebemu ono .... srpsko čojstvo ... gdje je???
Koli je to. Prošla sito i rešeto.Eva_ wrote:Ni imam iskustvo glancanja NATOVIH dugih cijevi. Znao je Buzin koga poslat. Prošla je ta sva ratišta. Sam u mandatu predsjednice bila u Afganistanu 3 puta.dzango wrote:Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
2014-04-19
Eva_ wrote:
Tebi je mama čitala samo Carevo novo ruho pa ti je Kolinda oličenje pameti. A ništa, ti sanjaj da je hrvatska predsjednica najpametnija, no svijet izvan HR vidi samo glupaču i pita se kakvi su ostali kad je ova predsjednica.
Zamijenila si me sa Eroom. Ja nikada nisam pisao panegirike predsjednici.
Kako je postala predsjednica?
Izabrana je neposrednim izjašnjavanjem građana.
Isto kao i Putin u Rusiji.
Last edited by slidingdoorsoperator on 18/10/2017, 14:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Izgubio si, mene političari ne fasciniraju, a nit imam idole u moćnicima. A tebi je svatko s 5000 kn u novčaniku idol.vuksadinare wrote:ocemo se kladiti da ces biti u prvim redovima kad putin dođe i mahat zastavicama..Eva_ wrote:Pošalji svoju ženu, a moš i ti. Ionak si navikao kod Hasančeta na sve.vuksadinare wrote:...bude ga kad dođe u hravtsku..bice u prvim redovima sa ruskom i hrvatskom zastavicom..
2017-03-21
Eva_ wrote:Ni imam iskustvo glancanja NATOVIH dugih cijevi. Znao je Buzin koga poslat. Prošla je ta sva ratišta. Sam u mandatu predsjednice bila u Afganistanu 3 puta.dzango wrote:Jebiga, nije predsednica.Kavran wrote:a vidi evu .... što bi dala da može kleknuti pred vladimira i obuhvatiti mu ga svojim punim usnama .... a on ju ne jebe niti pol posto. što je karma ... a??
ne, nemaš .... nato ne prima svakakve istrošene šuše.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Uz pomoć Mostara. A u organizaciji Buzina. Nato ju poslao.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:
Tebi je mama čitala samo Carevo novo ruho pa ti je Kolinda oličenje pameti. A ništa, ti sanjaj da je hrvatska predsjednica najpametnija, no svijet izvan HR vidi samo glupaču i pita se kakvi su ostali kad je ova predsjednica.
Zamijenila si me sa Eroom. Ja nikada nisam pisao panegirike predsjednici.
Kako je postala predsjednica?
Izabrana je neposrednim izjašnjavanjem građana.
Isto kao i Putin u Rusiji.
2017-03-21
nego kad dođe putin bio bi red ali doista da se pozove epi na veceru...visegodinji fan putina sakupljac slicica sa njegovim likom...'bem ti onda sve ako epi ne bude pozvan...
2015-09-08
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Nakon hladnih susreta sa Macronom i Scholzom, Putin srdačno primio Bolsonara
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
Page 2 of 16