Putin srdačno dočekao Koli
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Putin srdačno dočekao Koli
Nisu ni sva znanja neophodna. Ti ko štreber neki:)dzango wrote:Mislio sam na onaj u krevetu.Eva_ wrote:Blag i smirujući, po meni ti je nazvan zagrebački melem.dzango wrote:A temperament?Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:
Seksipil ili šta?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
niti viška, nit da fali...tako jeSerbinho-3 wrote:Noor wrote:imaš skoro sve, fale ti jedino dostojanstvo, čast, samopoštovanje, objektivnost, skromnost, umiljatost, ženstvenost...i tak.Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:Seksipil ili šta?Eva_ wrote:
A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.
naravno...i sise i guzička :)
Tebi barem zadnjica ne fali
hvala Bogu..bio mi je naklonjen
Znači zaključili smo da ste kurac na biciklu i da će vas Rusi razjebati na svakom sudu na kojem se pojavite. Makar bio u Zagrebu. Idemo dalje.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Nije. Vi ste tužili za genocid i popušili. Protiv jebene Srbije. Ovi će da vas obrišu o patos a Merkel i ekipa će još da tapšu. Koji moraš da budeš pacer i idiot da posle ovih 25 godina ne shvatiš kako funkcionišu stvari u svetskoj politici i igrama moći?slidingdoorsoperator wrote:
Jeste. Nije mene nitko lagao, jer sam već ranije stavljao citat iz presude na forum u kojem se to jasno vidi.
Je, Rusija je svjetska sila, ali što vi Srbi imate od toga?
Mi nemamo ništa od toga što će da vas naguze. Ali mi ne ide u glavu da sereš gluposti kako ste neko mudo i kako ćete da dobijete Ruse na sudu.
I vi ste tužili za genocid i ne samo popušili nego i postali predmetom opće sprdnje zbog debilne tužbe koja se vraća u odnosu na ovim prostorima od 1941. godine.
Nama su u presudi prihvatili sve argument iz tužbe osim ove za genocid. Prihvatili su da ste vi izvršili agresiju i čak počinili genocidne radnje što su i taksativno pobrojali.
Tužba za genocid ipak nije prošla jer taj sud ni jednu državu nije osudio za genocid.
Smiješno je da Srbi prigovaraju Hrvatima da glume kako smo neko mudo kada je odavno poznato da to rade upravo Srbi, što se dokazalo i činjenicom da niti jedan jedini rat koji ste sami vodili niste uspjeli završiti u svoju korist.
Mi smo tužili kao protiv argument i odbrana je uspela. Vaša tužba je postala smešna i bezpredmetna. Sud nije ni hteo da se bavi balkanskom gologuzijom. Toliko o državama i poštovanju prema istima. Sve ostalo je vaša mitologija i govna kojima vas hrane. Na kašičicu ali redovno.
Noor wrote:niti viška, nit da fali...tako jeSerbinho-3 wrote:Noor wrote:imaš skoro sve, fale ti jedino dostojanstvo, čast, samopoštovanje, objektivnost, skromnost, umiljatost, ženstvenost...i tak.Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:
Seksipil ili šta?
Ko voli od nazad, nema zime za tebe
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ko o čemu, baba o kolačima.Eva_ wrote:Nisu ni sva znanja neophodna. Ti ko štreber neki:)dzango wrote:Mislio sam na onaj u krevetu.Eva_ wrote:Blag i smirujući, po meni ti je nazvan zagrebački melem.dzango wrote:A temperament?Eva_ wrote:
Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.
Treba pazit na unos šećera.dzango wrote:Ko o čemu, baba o kolačima.Eva_ wrote:Nisu ni sva znanja neophodna. Ti ko štreber neki:)dzango wrote:Mislio sam na onaj u krevetu.Eva_ wrote:Blag i smirujući, po meni ti je nazvan zagrebački melem.dzango wrote:
A temperament?
2017-03-21
Od gledanja nema selameta, rekla bi tetka Đana.Eva_ wrote:Treba pazit na unos šećera.dzango wrote:Ko o čemu, baba o kolačima.Eva_ wrote:Nisu ni sva znanja neophodna. Ti ko štreber neki:)dzango wrote:Mislio sam na onaj u krevetu.Eva_ wrote:
Blag i smirujući, po meni ti je nazvan zagrebački melem.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nema, vruća sam ko radijatorSerbinho-3 wrote:Noor wrote:niti viška, nit da fali...tako jeSerbinho-3 wrote:Noor wrote:imaš skoro sve, fale ti jedino dostojanstvo, čast, samopoštovanje, objektivnost, skromnost, umiljatost, ženstvenost...i tak.Eva_ wrote:
Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.
nema zime za tebe
Novi MIG-21? Yes. Ima da častite.vuksadinare wrote:...razgovara se o oruzju....
Kojem?vuksadinare wrote:...razgovara se o oruzju....
2017-03-21
U avgustu?Noor wrote:nema, vruća sam ko radijatorSerbinho-3 wrote:Noor wrote:niti viška, nit da fali...tako jeSerbinho-3 wrote:Noor wrote:
imaš skoro sve, fale ti jedino dostojanstvo, čast, samopoštovanje, objektivnost, skromnost, umiljatost, ženstvenost...i tak.
nema zime za tebe
..o suradnji u vojnoj industriji..ne bi dalje..dzango wrote:Novi MIG-21? Yes. Ima da častite.vuksadinare wrote:...razgovara se o oruzju....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zemnom..Eva_ wrote:Kojem?vuksadinare wrote:...razgovara se o oruzju....
2015-09-08
sto si ljubomoran na koli?! Ima Putin ljubavi za sve, ne brinite..opet ce Vucica pomazit kad bude trebalo:-Ddzango wrote:Od gledanja nema selameta, rekla bi tetka Đana.Eva_ wrote:Treba pazit na unos šećera.dzango wrote:Ko o čemu, baba o kolačima.Eva_ wrote:Nisu ni sva znanja neophodna. Ti ko štreber neki:)dzango wrote:
Mislio sam na onaj u krevetu.
2014-04-11
dzango wrote:
Znači zaključili smo da ste kurac na biciklu i da će vas Rusi razjebati na svakom sudu na kojem se pojavite. Makar bio u Zagrebu. Idemo dalje.
Mi smo tužili kao protiv argument i odbrana je uspela. Vaša tužba je postala smešna i bezpredmetna. Sud nije ni hteo da se bavi balkanskom gologuzijom. Toliko o državama i poštovanju prema istima. Sve ostalo je vaša mitologija i govna kojima vas hrane. Na kašičicu ali redovno.
Je, idete dalje sve dok ne završite pod jednom šljivom, a i onda ćete zaključiti kako ste pobijedili u još jednom ratu.
S obzirom koliko je tvoj gornji zaključak retardiran, očito vam ništa drugo niti ne preostaje.
Je, uspjela je obrana protiv tužbe za genocid, ali nije uspjela protiv agresije na Hrvatsku u kojoj ste počinili genocidne radnje radi stvaranje etnički čiste proširene srpske države.
Što se tiče govana, vi ste kao i velika većina svinja i do sada uredno bili mušterija za ta sljedovanja, ali očito je da to ostaje do daljnjeg sve dok se i sami ne pretvorite u jednu veliku hrpu govana, što zapravo i jeste.
Guest- Guest
mator si bre, ništa više ne razumešdzango wrote:U avgustu?Noor wrote:nema, vruća sam ko radijatorSerbinho-3 wrote:Noor wrote:niti viška, nit da fali...tako jeSerbinho-3 wrote:
nema zime za tebe
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu. Tak i HR Srbiji. Mislim hrvatska diplomacija nikad nije neučinkovitija, i HR je totalno poražena u vanjskoj politici. Kak ovaj Šitar manevrira Srbijom, više nu tu utjehe neće biti, jer s Nijemcima su u bolji odnosima. A Ameri ionak svakog odjebu kad kurton potroše. Već viđeno. DE je u EU no. 1slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
Znači zaključili smo da ste kurac na biciklu i da će vas Rusi razjebati na svakom sudu na kojem se pojavite. Makar bio u Zagrebu. Idemo dalje.
Je, idete dalje sve dok ne završite pod jednom šljivom, a i onda ćete zaključiti kako ste pobijedili u još jednom ratu.
S obzirom koliko je tvoj gornji zaključak retardiran, očito vam ništa drugo niti ne preostaje.
Je, uspjela je obrana protiv tužbe za genocid, ali nije uspjela protiv agresije na Hrvatsku u kojoj ste počinili genocidne radnje radi stvaranje etnički čiste proširene srpske države.
Što se tiče govana, vi ste kao i velika većina svinja i do sada uredno bili mušterija za ta sljedovanja, ali očito je da to ostaje do daljnjeg sve dok se i sami ne pretvorite u jednu veliku hrpu govana, što zapravo i jeste.
2017-03-21
njemcima smo se zamjerili zbog odustajanja region politike gdje su nas gledali kao predvodnike...koli je odlucila prije nje a i seks da to ne zelimo biti...Eva_ wrote:Rugala se sova sjenici da ima veliku glavu. Tak i HR Srbiji. Mislim hrvatska diplomacija nikad nije neučinkovitija, i HR je totalno poražena u vanjskoj politici. Kak ovaj Šitar manevrira Srbijom, više nu tu utjehe neće biti, jer s Nijemcima su u bolji odnosima. A Ameri ionak svakog odjebu kad kurton potroše. Već viđeno. DE je u EU no. 1slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
2015-09-08
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Nakon hladnih susreta sa Macronom i Scholzom, Putin srdačno primio Bolsonara
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
Page 7 of 16