Putin srdačno dočekao Koli
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Putin srdačno dočekao Koli
Eva_ wrote:
A Putin će Kolindu tretirat s uvažavanjem jer je Plenković bio odličan u Ukrajini. I ja sam naivna a ti mudrac, hehehehe
Nisam ja rekao da si ti naivna. Nego nešto puno malignije.
A Putin što hoće što neće, njegov problem. Srećom pa ne ovisimo niti o Putini niti o Rusiji.
Guest- Guest
Ti se griješ na drva.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:
A Putin će Kolindu tretirat s uvažavanjem jer je Plenković bio odličan u Ukrajini. I ja sam naivna a ti mudrac, hehehehe
Nisam ja rekao da si ti naivna. Nego nešto puno malignije.
A Putin što hoće što neće, njegov problem. Srećom pa ne ovisimo niti o Putini niti o Rusiji.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
taj mora bit očajnik očajni kad tebe trpiEva_ wrote:Toga se lovim kad dojdem doma.Noor wrote:najbolje joj da se uvati austrijskog Kurca :)Kavran wrote:Noor wrote:na Koli je ljubomorna zbog Mamićavuksadinare wrote:
...ka'k te ne fasciniraju stalno su ti kolinda i putin na usnama...ne mo's ni spavati bez njihovog imena..
niti on joj nije dao?? a u qrtz .... nije ni čudo što je očajna.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dzango wrote:
Na svakom susu ste pukli.
Na svakom?
A što ćeš sa presudom Međunarodnog suda pravde u Haagu koji je Srbiju osudio kao agresora na Hrvatsku radi stvaranja etnički čistog teritorija proširene srpske države?
Last edited by slidingdoorsoperator on 18/10/2017, 15:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobio je jack pot kad je mene sreo.Noor wrote:taj mora bit očajnik očajni kad tebe trpiEva_ wrote:Toga se lovim kad dojdem doma.Noor wrote:najbolje joj da se uvati austrijskog Kurca :)Kavran wrote:Noor wrote:
na Koli je ljubomorna zbog Mamića
niti on joj nije dao?? a u qrtz .... nije ni čudo što je očajna.
2017-03-21
Nije. To te neko lagao. Čak i da jeste, Runije Srbija. Srbija i Hrvatska su kurac na biciklu a Rusija je svetska sila. Malo razluči stvari i odnose u svetskoj politici.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
Na svakom?
A što ćeš sa presudom Međunarodnog suda pravde u Haagu koji je Srbiju osudio kao agresora na Hrvatsku radi stvaranja etnički čistog teritorija proširene srpske države?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.vuksadinare wrote:dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
2017-03-21
Jedan maskovskij rajon ima 4 milijuna stanovnika a HR nekaj uvjetuje Rusijidzango wrote:Nije. To te neko lagao. Čak i da jeste, Runije Srbija. Srbija i Hrvatska su kurac na biciklu a Rusija je svetska sila. Malo razluči stvari i odnose u svetskoj politici.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
Na svakom?
2017-03-21
dzango wrote:Nije. To te neko lagao. Čak i da jeste, Runije Srbija. Srbija i Hrvatska su kurac na biciklu a Rusija je svetska sila. Malo razluči stvari i odnose u svetskoj politici.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
Na svakom?
Jeste. Nije mene nitko lagao, jer sam već ranije stavljao citat iz presude na forum u kojem se to jasno vidi.
Je, Rusija je svjetska sila, ali što vi Srbi imate od toga?
Guest- Guest
Seksipil ili šta?Eva_ wrote:A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.vuksadinare wrote:dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
2014-04-19
Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:Seksipil ili šta?Eva_ wrote:A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.vuksadinare wrote:dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
2017-03-21
Nije. Vi ste tužili za genocid i popušili. Protiv jebene Srbije. Ovi će da vas obrišu o patos a Merkel i ekipa će još da tapšu. Koji moraš da budeš pacer i idiot da posle ovih 25 godina ne shvatiš kako funkcionišu stvari u svetskoj politici i igrama moći?slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:Nije. To te neko lagao. Čak i da jeste, Runije Srbija. Srbija i Hrvatska su kurac na biciklu a Rusija je svetska sila. Malo razluči stvari i odnose u svetskoj politici.slidingdoorsoperator wrote:dzango wrote:
Na svakom?
Jeste. Nije mene nitko lagao, jer sam već ranije stavljao citat iz presude na forum u kojem se to jasno vidi.
Mi nemamo ništa od toga što će da vas naguze. Ali mi ne ide u glavu da sereš gluposti kako ste neko mudo i kako ćete da dobijete Ruse na sudu.
2014-04-19
A temperament?Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:Seksipil ili šta?Eva_ wrote:A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.vuksadinare wrote:dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
2014-04-19
imaš skoro sve, fale ti jedino dostojanstvo, čast, samopoštovanje, objektivnost, skromnost, umiljatost, ženstvenost...i tak.Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:Seksipil ili šta?Eva_ wrote:A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.vuksadinare wrote:dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
naravno...i sise i guzička :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Blag i smirujući, po meni ti je nazvan zagrebački melem.dzango wrote:A temperament?Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:Seksipil ili šta?Eva_ wrote:A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.vuksadinare wrote:dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
2017-03-21
Sve je savršeno i idealno. Muž potvrdio.Noor wrote:imaš skoro sve, fale ti jedino dostojanstvo, čast, samopoštovanje, objektivnost, skromnost, umiljatost, ženstvenost...i tak.Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:Seksipil ili šta?Eva_ wrote:A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.vuksadinare wrote:dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
2017-03-21
Mislio sam na onaj u krevetu.Eva_ wrote:Blag i smirujući, po meni ti je nazvan zagrebački melem.dzango wrote:A temperament?Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:Seksipil ili šta?Eva_ wrote:
A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.
Noor wrote:imaš skoro sve, fale ti jedino dostojanstvo, čast, samopoštovanje, objektivnost, skromnost, umiljatost, ženstvenost...i tak.Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:Seksipil ili šta?Eva_ wrote:A teško ti prognozirat uspijeh kad ja imam puno obožavatelja.vuksadinare wrote:dobro jos uru vremena i moja prognoza o najmanje dvadeset stranica je pogođena..
Tebi barem zadnjica ne fali
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
dzango wrote:Nije. Vi ste tužili za genocid i popušili. Protiv jebene Srbije. Ovi će da vas obrišu o patos a Merkel i ekipa će još da tapšu. Koji moraš da budeš pacer i idiot da posle ovih 25 godina ne shvatiš kako funkcionišu stvari u svetskoj politici i igrama moći?slidingdoorsoperator wrote:
Mi nemamo ništa od toga što će da vas naguze. Ali mi ne ide u glavu da sereš gluposti kako ste neko mudo i kako ćete da dobijete Ruse na sudu.
I vi ste tužili za genocid i ne samo popušili nego i postali predmetom opće sprdnje zbog debilne tužbe koja se vraća u odnosu na ovim prostorima od 1941. godine.
Nama su u presudi prihvatili sve argument iz tužbe osim ove za genocid. Prihvatili su da ste vi izvršili agresiju i čak počinili genocidne radnje što su i taksativno pobrojali.
Tužba za genocid ipak nije prošla jer taj sud ni jednu državu nije osudio za genocid.
Smiješno je da Srbi prigovaraju Hrvatima da glume kako smo neko mudo kada je odavno poznato da to rade upravo Srbi, što se dokazalo i činjenicom da niti jedan jedini rat koji ste sami vodili niste uspjeli završiti u svoju korist.
Guest- Guest
Nisu ni sva znanja neophodna. Ti ko štreber neki:)dzango wrote:Mislio sam na onaj u krevetu.Eva_ wrote:Blag i smirujući, po meni ti je nazvan zagrebački melem.dzango wrote:A temperament?Eva_ wrote:Seksipil, šarm, pamet, ljepotu i blagu narav.dzango wrote:
Seksipil ili šta?
2017-03-21
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Nakon hladnih susreta sa Macronom i Scholzom, Putin srdačno primio Bolsonara
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
Page 6 of 16