2 imigranta pretukla Niziozemku zbog nepokrivene glave
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 2 imigranta pretukla Niziozemku zbog nepokrivene glave
LIjepo ćete se i potuć sa muslimanima ( krščanstwo ws islam ) i iskrwariti i naprawiti prostor za nadolazeće ideologije moderniejg tipa sa boljim modus operanteom za opstanak.
Udri brigu na weselje ....
Udri brigu na weselje ....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne.bogomdani wrote:znaci li to da sve treba poceti od Mlaćanja zena,kako bi se konacno pocele ponasati kao prave zene?RayMabus wrote:Islam je bolji od krščansta.
Bolji modus operante opstanka.
2014-04-11
Ali vidis da tako pocinje..Khozoepi dosli u Europu i poceli nametati svoja pravila..RayMabus wrote:Ne.bogomdani wrote:znaci li to da sve treba poceti od Mlaćanja zena,kako bi se konacno pocele ponasati kao prave zene?RayMabus wrote:Islam je bolji od krščansta.
Guest- Guest
Žene su samo žrtwe sistema i swog poshranog mozga koji je namjenjen za rađanje i odgajanje djeće a ne pametowanje.
2014-04-11
Reako sam ti da su stupanj ili dwa iznad krščanstwa.bogomdani wrote:Ali vidis da tako pocinje..Khozoepi dosli u Europu i poceli nametati svoja pravila..RayMabus wrote:Ne.bogomdani wrote:znaci li to da sve treba poceti od Mlaćanja zena,kako bi se konacno pocele ponasati kao prave zene?RayMabus wrote:Islam je bolji od krščansta.
Ženu je bolje prebit nego joj dat da razmaše krila.
To su debili.
2014-04-11
hahahaha..a ebote,opet me nasmija...RayMabus wrote:Žene su samo žrtwe sistema i swog poshranog mozga koji je namjenjen za rađanje i odgajanje djeće a ne pametowanje.
Guest- Guest
Ajd barem nekog...je, ono, urnebesan je...po svemu.bogomdani wrote:hahahaha..a ebote,opet me nasmija...RayMabus wrote:Žene su samo žrtwe sistema i swog poshranog mozga koji je namjenjen za rađanje i odgajanje djeće a ne pametowanje.
Guest- Guest
Krščanstwo je DNO ...islam je za stupanj dwa iznad ...jednostawno stupnjevi opstanak i modus operante istoga.
Razlog zašto sam ti rekao da žene netriba tuć i to je jer postoje i wiši modus operantei opstanka od mlačenja no u situaćiji sa krščanstwom tj zapadnom ideologijom , emanipaicija i to : SAMO RASPALI PO NJIMA.
Razlog zašto sam ti rekao da žene netriba tuć i to je jer postoje i wiši modus operantei opstanka od mlačenja no u situaćiji sa krščanstwom tj zapadnom ideologijom , emanipaicija i to : SAMO RASPALI PO NJIMA.
2014-04-11
Longija trebas u svojim manifestacijama gledati naglavacke,naspram drugih ljudi..jedan od briljantnijih ljudi na forumu,bez kompleksa,i zivo ga boli kiki za misljenje drugih..nikog direktno ne vrijedja,vise puše kao vuk u zrak..Starhemberg wrote:Ajd barem nekog...je, ono, urnebesan je...po svemu.bogomdani wrote:hahahaha..a ebote,opet me nasmija...RayMabus wrote:Žene su samo žrtwe sistema i swog poshranog mozga koji je namjenjen za rađanje i odgajanje djeće a ne pametowanje.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zbog ubojstva imigranta na Ilidži uhapšena dva Alžirca
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» GRENELU PRETE ODSECANJEM GLAVE ZBOG ČESTITANJA VIDOVDANA!
» Cura umalo glave im došla!Iščakijali se dva učenika zbog komada
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» GRENELU PRETE ODSECANJEM GLAVE ZBOG ČESTITANJA VIDOVDANA!
» Cura umalo glave im došla!Iščakijali se dva učenika zbog komada
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
Page 4 of 4