2 imigranta pretukla Niziozemku zbog nepokrivene glave
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 2 imigranta pretukla Niziozemku zbog nepokrivene glave
Gubavi liberali.
SAMO TRPAJ.
SAMO TRPAJ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/papa-u-bijeloj-kuci-pozvao-sad-na-izgradnju-istinski-tolerantnog-drustva---409716.html
To će biti svijet u kojem ovakvo nešto iz ove teme neće biti moguće...Novi svijet će biti prožet Svjetlošću...
To će biti svijet u kojem ovakvo nešto iz ove teme neće biti moguće...Novi svijet će biti prožet Svjetlošću...
Guest- Guest
Nadat se da je liberal dobio batine. :D
omni-
2014-04-12
Što bi trebalo biti to tolerantno društvo?...Kad će čovjek stajati nasuprot drugom čovjeku i neće vidjeti ništa više doli čovjeka...Neće promatrati boju, neće se zamarati religijom drugog ( jer će tada postati besmislena ), neće biti bogatih i siromašnih...Čovjek će vidjeti samo drugog čovjeka ispred sebe...
Guest- Guest
Ti to nećešdoživiti.
Ali ako si raspoložen za filozofska sranja, imaš -pdf- religija
- ili- science fitcion
ili osnuj sektu.
- ili- science fitcion
ili osnuj sektu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Iznenadit ćeš se kako će to biti brzo...heheheheheheheheYehudi wrote:Ti to nećešdoživiti.
- ili- science fitcion
ili osnuj sektu.
Guest- Guest
Nizozemci će postat scientolozi i hare krišna i drugo , izbacit krščanstvo i islam iz NIzoemske i riješena priča.
2014-04-11
Daj im konačno reci, ako jesi to što jesi, da će njihova vjerovanja, njihova svijest, bit će usklađena sa onom Galaktičke federacije...RayMabus wrote:Nizozemci će postat scientolozi i hare krišna i drugo , izbacit krščanstvo i islam iz NIzoemske i riješena priča.
Guest- Guest
Poprilično smiješno zwuče izjawe jednog Orbana mađarskog seljačića kad wiče o obrani krščanske Ewrope od islama.
Korak nazad.
Ovi tamo na sjewru i zapadu Evrope masowno odbacuju te abrahamske religije.
Da nema muslimana koji dolaze abrahamske religije bi tamo izumrle za koju godinu.
Korak nazad.
Da nema muslimana koji dolaze abrahamske religije bi tamo izumrle za koju godinu.
2014-04-11
To je normalno...Odbacivanje religija...RayMabus wrote:Poprilično smiješno zwuče izjawe jednog Orbana mađarskog seljačića kad wiče o obrani krščanske Ewrope od islama.
Korak nazad.
Guest- Guest
Ahaaaaa galaktička federacija
Jel to ono di ste vas dva na hijerarhiji andjeoskih bića.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Skrenuo si u neke druge wode ....nema potrebe skretati u drugo wode kad moš i sam widit da na zapadu je krščanstwo masowno odbačeno jer je prastaro i neupotrebljivo za modernog čowjeka.red wolf wrote:Daj im konačno reci, ako jesi to što jesi, da će njihova vjerovanja, njihova svijest, bit će usklađena sa onom Galaktičke federacije...RayMabus wrote:Nizozemci će postat scientolozi i hare krišna i drugo , izbacit krščanstvo i islam iz NIzoemske i riješena priča.
2014-04-11
Ne. Oni su meni zabavni. On tvrdi da je njihov.Yehudi wrote:Ahaaaaa galaktička federacija
Guest- Guest
Gajun Salamat...RayMabus wrote:Skrenuo si u neke druge wode ....nema potrebe skretati u drugo wode kad moš i sam widit da na zapadu je krščanstwo masowno odbačeno jer je prastaro i neupotrebljivo za modernog čowjeka.red wolf wrote:Daj im konačno reci, ako jesi to što jesi, da će njihova vjerovanja, njihova svijest, bit će usklađena sa onom Galaktičke federacije...RayMabus wrote:Nizozemci će postat scientolozi i hare krišna i drugo , izbacit krščanstvo i islam iz NIzoemske i riješena priča.
Guest- Guest
Imam ja novu poruku , dinamičniji , zanimljiiwiju :
2014-04-11
Bolje slušaj Vrillona...Taj je iznad tebe...RayMabus wrote:Imam ja novu poruku , dinamičniji , zanimljiiwiju :
Guest- Guest
I nije se našao niti jedan domorodac da pomogne toj curi? Želim vjerovati da bi ta dvojica u RH prošli malo drugačije.
Samo je Bog iznad mene.
2014-04-11
Ooooo...heheheheheheheheheheRayMabus wrote:Samo je Bog iznad mene.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zbog ubojstva imigranta na Ilidži uhapšena dva Alžirca
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» GRENELU PRETE ODSECANJEM GLAVE ZBOG ČESTITANJA VIDOVDANA!
» Cura umalo glave im došla!Iščakijali se dva učenika zbog komada
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» GRENELU PRETE ODSECANJEM GLAVE ZBOG ČESTITANJA VIDOVDANA!
» Cura umalo glave im došla!Iščakijali se dva učenika zbog komada
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
Page 2 of 4