suce trebaju birati gradjani
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: suce trebaju birati gradjani
nije nama sjebano pravosuđe, nama je sjeban cijeli sustav samo se mi svi skupa pravimo da je to tak jer tak mora biti...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
al placa idekic wrote:
drzavni odvjetnici nesposobni, suci pokvareni..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to mi samo zato da bi yoda patioepikur37 wrote:kic wrote:Pinochet wrote:Nije nego ih u RH postavlja bosansko-vlaški čardak
gdje su bosanci? Tuđman, Račan, Sanader, Karamarko, Milanović, Plenković?
Mi nismo istaknuti ali mičemo poluge vlasti, ovi svi gore naše su udbo-bosanske marionete :D
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A gdje nisu? Pravosuđe je korumpirano u cijeloj državi. Evo najnoviji primjer ŠI, pa GS i ličko rukovanje, pa ST i onaj mali što je ubio dvije cure pa poslan na školvanje u CH jer je iz ugledne obitelji. A isto tako mislim ni da Ira Šimenc za ubojstvo djeteta u Varšavskoj dana zatvora vidjela nije. Pravosuđe u HR zasada djeluje samo na ljude nižeg platežnog razreda, oni nemaju novaca za kupovat povoljne ishode i tu se zakon primjenuje.michaellcmacha wrote:ne znam možda je sisak uistinu usran grad do temelja ali bez pretjerivanja te dvije grane pravosuđa u sisku su dno dna
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Nadležnost suda treba ukinuti u Hrvatskoj i dati pravosudnu vlast nekoj drugoj državi. Koja ima državni kontinuitet.
Suce u Hrvatskoj treba zatvoriti .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Outsourcat:) Sviđa mi se kako razmišljaš.kaja wrote:Nadležnost suda treba ukinuti u Hrvatskoj i dati pravosudnu vlast nekoj drugoj državi. Koja ima državni kontinuitet.
2017-03-21
To je trend u bankarstvu generalno... Pametna mala...Eva_ wrote:Outsourcat:) Sviđa mi se kako razmišljaš.kaja wrote:Nadležnost suda treba ukinuti u Hrvatskoj i dati pravosudnu vlast nekoj drugoj državi. Koja ima državni kontinuitet.
Hrvatska uopće ne smije imati pravosudnu vlast, dokazano je korumpirana stoljećima. Uzeo joj je Beč jednom , budimpesta pa i Beograd. S razlogom. I zakonodavna je upitna.
2015-08-15
Nisu im bez razloga uzimali nadležnost stoljećima.Eva_ wrote:Outsourcat:) Sviđa mi se kako razmišljaš.kaja wrote:Nadležnost suda treba ukinuti u Hrvatskoj i dati pravosudnu vlast nekoj drugoj državi. Koja ima državni kontinuitet.
2015-08-15
Pragmatizam mi srednje ime.Stanojko wrote:To je trend u bankarstvu generalno... Pametna mala...Eva_ wrote:Outsourcat:) Sviđa mi se kako razmišljaš.kaja wrote:Nadležnost suda treba ukinuti u Hrvatskoj i dati pravosudnu vlast nekoj drugoj državi. Koja ima državni kontinuitet.
2017-03-21
A tko bi ju onda sad imao? Bruxelles?kaja wrote:Nisu im bez razloga uzimali nadležnost stoljećima.Eva_ wrote:Outsourcat:) Sviđa mi se kako razmišljaš.kaja wrote:Nadležnost suda treba ukinuti u Hrvatskoj i dati pravosudnu vlast nekoj drugoj državi. Koja ima državni kontinuitet.
2017-03-21
Svejedno. Bilo kome. Moze i ovima. Samo maknut iz ove prcije..Eva_ wrote:A tko bi ju onda sad imao? Bruxelles?kaja wrote:Nisu im bez razloga uzimali nadležnost stoljećima.Eva_ wrote:Outsourcat:) Sviđa mi se kako razmišljaš.kaja wrote:Nadležnost suda treba ukinuti u Hrvatskoj i dati pravosudnu vlast nekoj drugoj državi. Koja ima državni kontinuitet.
2015-08-15
Imam odlicnog advokata u firmi. Bokelj. Posaljete dokaze, slucaj i dobijete presudu. Garantujem kvalitet. Sve moze mailom. Efikasno i jeftino...kaja wrote:Svejedno. Bilo kome. Moze i ovima. Samo maknut iz ove prcije..Eva_ wrote:A tko bi ju onda sad imao? Bruxelles?kaja wrote:Nisu im bez razloga uzimali nadležnost stoljećima.Eva_ wrote:Outsourcat:) Sviđa mi se kako razmišljaš.kaja wrote:Nadležnost suda treba ukinuti u Hrvatskoj i dati pravosudnu vlast nekoj drugoj državi. Koja ima državni kontinuitet.
kic wrote:
kaja po kratkom postupku sve rješava :))
Od ustašice do četnikušice, prečacem :)
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''HDZ-ovka: Rijeci ne trebaju vrbe jer je malo Srba. Možda trebaju u Dalmaciji''
» Gradjani vs licemjer
» gradjani hrvatske mogu u usa bez vize
» N1 fokus u epizodi gradjani 2 reda
» necete verovati ( srbi ) sta su sve vikali gradjani
» Gradjani vs licemjer
» gradjani hrvatske mogu u usa bez vize
» N1 fokus u epizodi gradjani 2 reda
» necete verovati ( srbi ) sta su sve vikali gradjani
Page 2 of 2