necete verovati ( srbi ) sta su sve vikali gradjani
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
necete verovati ( srbi ) sta su sve vikali gradjani
https://www.srbijadanas.com/sport/ostali-sportovi/isplivali-novi-detalji-iz-splita-necete-verovati-sta-su-sve-vikali-gradani-za-vreme-napada-na-2019-02-09
Guest- Guest
Re: necete verovati ( srbi ) sta su sve vikali gradjani
Pre nego što je izašao iz mora, igrač je skinuo majicu Crvene zvezde i bacio je u more.
Iz mora izašao kao pokatoličeni ustaša?
2014-04-15
Šta ču to gledat gluposti šta su vikali
Vikali su živela velika Srbija pizda ti materina
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imam ideju kako se spasiti blama, ajmo jedan fejk news da su to vikali oni albanci iz zadra i ona mala u ustaskoj majci.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kakvog blama ?kaya wrote:Imam ideju kako se spasiti blama, ajmo jedan fejk news da su to vikali oni albanci iz zadra i ona mala u ustaskoj majci.
Tko in jebe mater.
2014-04-11
pizda tebi materinaRayMabus wrote:Šta ču to gledat gluposti šta su vikali
sta se qurcis koji moj qurac
jebi si mater
kao to je regularno
nije
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Pre nego što je izašao iz mora, igrač je skinuo majicu Crvene zvezde i bacio je u more.
Guest- Guest
Tko tebi išta govori ? Govorim njima kao i tima šta organiziraju ta natjecanja a nemaju pravilo da profesionalni igrači neprovociraju situacije koje bi mogle rezultirat ovakvim ispadima.pizzon wrote:pizda tebi materinaRayMabus wrote:Šta ču to gledat gluposti šta su vikali
sta se qurcis koji moj qurac
jebi si mater
kao to je regularno
nije
Sad su krivi huligani a sportski savezi su šta ?
2014-04-11
Kaže prekinit ćemo igranje u regionu. Pa prekini eto. Kad neznaš držat svoje vlastite igrače pod kontrolom i da neulaze u situacije koje mogu izazvati konflikt a onda prekini.
Aj Bog.
Aj Bog.
2014-04-11
Jesi ti glup i primitivan stvor. Radi takvih neandertalaca Hrvatska izumire.RayMabus wrote:Kaže prekinit ćemo igranje u regionu. Pa prekini eto. Kad neznaš držat svoje vlastite igrače pod kontrolom i da neulaze u situacije koje mogu izazvati konflikt a onda prekini.
Aj Bog.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Zašto san ti ja glup ? On je profesionalni igrač i ako neće on izbjegavat situacije koje su konfliktne to očekuješ od navijača ?Ringo10 wrote:Jesi ti glup i primitivan stvor. Radi takvih neandertalaca Hrvatska izumire.RayMabus wrote:Kaže prekinit ćemo igranje u regionu. Pa prekini eto. Kad neznaš držat svoje vlastite igrače pod kontrolom i da neulaze u situacije koje mogu izazvati konflikt a onda prekini.
Aj Bog.
Aj moj čovik vozi.
2014-04-11
Pizzon se cili uspizdija... alo konju, ne vole u to kraju Crvenu Zvezdu, koji ti je bog? Jesu se ovi levati uopće iti malo informirali o nekim stvarima...jednako bi prošli i s Dinamovim obilježjima...na te stvari se pazi kad gostuješ negdi, osim ako ideš ciljano provocirati... a onda jebi ga, budala se svugdje pronađe pogotovo ako ih tražiš...
darth_vader-
2014-04-17
Da postoji pravilo u regionalnoj ligi , a nepostoji , da se igrqči moraju sudržavat od bilo kakvih situacija koje mogu izazvat konflikt npr šetanje u majicama kluba po gradu , reci ti meni lipi moj bil se ovo danas desilo ?
Ne bi.
Eto vidiš
Ne bi.
Eto vidiš
2014-04-11
Ne nego zbog "tolerantnih" idiota kao što si ti.Ringo10 wrote:Jesi ti glup i primitivan stvor. Radi takvih neandertalaca Hrvatska izumire.RayMabus wrote:Kaže prekinit ćemo igranje u regionu. Pa prekini eto. Kad neznaš držat svoje vlastite igrače pod kontrolom i da neulaze u situacije koje mogu izazvati konflikt a onda prekini.
Aj Bog.
Što tebe uopće boli kurac za Hrvatsku. Jbte Bosancima i Srbima najveća briga dobrobit Hrvatske.
jasambrend wrote:Pizzon se cili uspizdija... alo konju, ne vole u to kraju Crvenu Zvezdu, koji ti je bog? Jesu se ovi levati uopće iti malo informirali o nekim stvarima...jednako bi prošli i s Dinamovim obilježjima...na te stvari se pazi kad gostuješ negdi, osim ako ideš ciljano provocirati... a onda jebi ga, budala se svugdje pronađe pogotovo ako ih tražiš...
On u ovome vidi dublji značaj. Odrezat ću si mali prst ako Žvaleksandar pizzonov Vuchich ne uzme u žvalava usta ovaj incident :D
Guest- Guest
Vrijeme je za miting istine "Splitska riva - Jasenovac 2019."kofein wrote:jasambrend wrote:Pizzon se cili uspizdija... alo konju, ne vole u to kraju Crvenu Zvezdu, koji ti je bog? Jesu se ovi levati uopće iti malo informirali o nekim stvarima...jednako bi prošli i s Dinamovim obilježjima...na te stvari se pazi kad gostuješ negdi, osim ako ideš ciljano provocirati... a onda jebi ga, budala se svugdje pronađe pogotovo ako ih tražiš...
On u ovome vidi dublji značaj. Odrezat ću si mali prst ako Žvaleksandar pizzonov Vuchich ne uzme u žvalava usta ovaj incident :D
2014-04-15
Mladi crnogorac kao 700 001. žrtva ustaškog terora
2014-04-15
Šta mene boli kurac šta se igrači Hajduka šetaju po Beogradu u dresovima.To mene pajdo nezanima. Tu navili se ovo ono a to su njihovi profesionalni igrači koje neznaju disciplinirat i uvest pravilo da se ponašaju normalno.
On će disciplinirat mene i ostale ode a sebe neće.
A vozi u pičku materinu
On će disciplinirat mene i ostale ode a sebe neće.
A vozi u pičku materinu
2014-04-11
Neuvedeš li to pravilo u regionalne lige neš nigdi igrat ode , samo ću bit još gori , štaš ti mene jebavat u zdrav mozak.
2014-04-11
ni do sada mu nije trebao povod a sad će upaliti kmek na najjače, jebeš KiM, jebeš "prosvede" po smrdiji, jebeš vešala koja su mu namjenjena, važnije od svega je to što su jednog srbu natjerali da se okupa u srpskom morukofein wrote:On u ovome vidi dublji značaj. Odrezat ću si mali prst ako Žvaleksandar pizzonov Vuchich ne uzme u žvalava usta ovaj incident :Djasambrend wrote:Pizzon se cili uspizdija... alo konju, ne vole u to kraju Crvenu Zvezdu, koji ti je bog? Jesu se ovi levati uopće iti malo informirali o nekim stvarima...jednako bi prošli i s Dinamovim obilježjima...na te stvari se pazi kad gostuješ negdi, osim ako ideš ciljano provocirati... a onda jebi ga, budala se svugdje pronađe pogotovo ako ih tražiš...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "ENTDECKE DIE VIERTE FREIHEIT"; ČETNIČKI RASPOLOŽENI SRBI U ZAGREBU RADILI NEREDE, POZIVALI NA UBIJANJE HRVATA NAZIVAJUĆI IH USTAŠAMA... VIKALI OVO JE SRBIJA...
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Gradjani vs licemjer
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Gradjani vs licemjer
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
Page 1 of 2