Država će se zadužiti za milijardu eura kako bi sanirala dug cestogradnje
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Država će se zadužiti za milijardu eura kako bi sanirala dug cestogradnje
pa zbog pemzijecrvenkasti wrote:Što će mi reći rodbina iz Beograda? A godinama sam im se rugao ...
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Nije stvar u podršci,,,jednostavno nas nije briga.asilovski wrote:Siromašna država sa takvim praznim autocestama i punim računima u Švici a koje svake godine progutaju 2 mild$ hehe sta je najbolje forumski polusvijet i šljam to podržava
Nek se o tome brinu oni koji to plaćaju.
Pa jbte kud bi dospili kad bi oko svakog računa glavu razbijali...onaj tko se zadužio nek i vrača.
Ja svoje račune podmirujem na vrijeme, i nitko ne pita kako niti se tko o tome brine nego ja, što da ja onda brinem tuđu brigu?
Govorim o autocesti. Ne treba ni most na čiovo, nerentabilan je.. I kaj će nam veza s Visom zimi? Zbog pet otočana dnevno? Ilu zato što smo ista država. Kakomarc veli, privatizacija.
2014-12-30
veber wrote:Govorim o autocesti. Ne treba ni most na čiovo, nerentabilan je.. I kaj će nam veza s Visom zimi? Zbog pet otočana dnevno? Ilu zato što smo ista država. Kakomarc veli, privatizacija.
Ne, nego iz razloga što želimo produljiti turističku sezonu na ako je to ikako moguće cijelu godinu.
Inače su se i u SDP-u devedesetih pitali koji će nam kiki autocesta do Splita kada je dovoljna brza cesta preko Knina.
Račan je to ipak prilično brzo shvatio. Bez autoceste od Zagreba do Splita i to preko Zadra ne bismo svake godine mogli imati neprestani rast turizma.
Guest- Guest
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ministar financija najavio: Uskoro se zadužujemo za milijardu eura
» Pravna država: UGLEDNI GLAZBENIK ZAVRŠIO NA ULICI "Prevarom sam ostao bez stana vrijednog 400 tisuća eura"
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Kako je Hrvatska postala potpuno nebitna država
» Španjolska : Kako izaći na kraj s 800 eura mjesečno ?
» Pravna država: UGLEDNI GLAZBENIK ZAVRŠIO NA ULICI "Prevarom sam ostao bez stana vrijednog 400 tisuća eura"
» Država će... (odvesti nas u bankrot ofc, kako eventualno izbjeći)
» Kako je Hrvatska postala potpuno nebitna država
» Španjolska : Kako izaći na kraj s 800 eura mjesečno ?
Page 3 of 3