ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Država će se zadužiti za milijardu eura kako bi sanirala dug cestogradnje

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Država će se zadužiti za milijardu eura kako bi sanirala dug cestogradnje - Page 3 Empty Re: Država će se zadužiti za milijardu eura kako bi sanirala dug cestogradnje

Post by My Brother Billo 17/10/2017, 20:40

crvenkasti wrote:Što će mi reći rodbina iz Beograda? A godinama sam im se rugao ...
pa zbog pemzije  geek

My Brother Billo

2017-04-17

Back to top Go down

Država će se zadužiti za milijardu eura kako bi sanirala dug cestogradnje - Page 3 Empty Re: Država će se zadužiti za milijardu eura kako bi sanirala dug cestogradnje

Post by danni1 17/10/2017, 22:20

asilovski wrote:Siromašna država sa takvim praznim autocestama i punim računima u Švici  a koje svake godine progutaju 2 mild$ hehe sta je najbolje forumski polusvijet i šljam to podržava
Nije stvar u podršci,,,jednostavno nas nije briga.

Nek se o tome brinu oni koji to plaćaju. 

Pa jbte kud bi dospili kad bi oko svakog računa glavu razbijali...onaj tko se zadužio nek i vrača.

Ja svoje račune podmirujem na vrijeme, i nitko ne pita kako niti se tko o tome brine nego ja, što da ja onda brinem tuđu brigu?

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 17/10/2017, 23:26

Govorim o autocesti. Ne treba ni most na čiovo, nerentabilan je.. I kaj će nam veza s Visom zimi? Zbog pet otočana dnevno? Ilu zato što smo ista država. Kakomarc veli, privatizacija.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 17/10/2017, 23:34

veber wrote:Govorim o autocesti. Ne treba ni most na čiovo, nerentabilan je.. I kaj će nam veza s Visom zimi? Zbog pet otočana dnevno? Ilu zato što smo ista država. Kakomarc veli, privatizacija.

Ne, nego iz razloga što želimo produljiti turističku sezonu na ako je to ikako moguće cijelu godinu.
Inače su se i u SDP-u devedesetih pitali koji će nam kiki autocesta do Splita kada je dovoljna brza cesta preko Knina.
Račan je to ipak prilično brzo shvatio. Bez autoceste od Zagreba do Splita i to preko Zadra ne bismo svake godine mogli imati neprestani rast turizma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by red wolf 17/10/2017, 23:50

lol!
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics