Poruka nicheu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Poruka nicheu
End wrote:ne razumije nitko ovdje šiptarski osim tebe kopile glupo cigansko, upiši se na neki kosovarski albanski forum tamo su tvoji možeš usavršit vokabular šipče
Volim da vas karam ovde pogomile. Vidim da sam vas sve ujedinio, klošari-trebalo bi spomenik da mi dignete...
Guest- Guest
Ja kad čitan Operwove komentare, placen od smija...
Toliko ironije i sarkazma haha...
I ne znan zašto, al čitanja njegove komentare glasom Willa Farrela haha...
:D
Toliko ironije i sarkazma haha...
I ne znan zašto, al čitanja njegove komentare glasom Willa Farrela haha...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Braća wrote:vino je pice za picke...
Iako, triba ga razumiti, teško da je proba nešto bolje od kvasine
Guest- Guest
Sigurno je samo to.i pio dok je bio zlostavljan po raznim prihvatilistimaisključivi krivac wrote:Desert_fox wrote:Braća wrote:vino je pice za picke...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
isključivi krivac wrote:Desert_fox wrote:Braća wrote:vino je pice za picke...
debilu, pica koja sam ja pio-ti neces moci ni da zivis 5 zivota...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Sigurno je samo to.i pio dok je bio zlostavljan po raznim prihvatilistimaisključivi krivac wrote:Desert_fox wrote:Braća wrote:vino je pice za picke...
ti kretenu vise ni ne pravis pitanje sta pijes. poceo si i spiritus da pijes na kraju...
Guest- Guest
Braća wrote:isključivi krivac wrote:Desert_fox wrote:Braća wrote:vino je pice za picke...
debilu, pica koja sam ja pio-ti neces moci ni da zivis 5 zivota...
I to niskobudžetni ocat tipa Kplus i slični
Guest- Guest
sirće ne podnosim, debilu debilni-ni u ishrani ga ne koristim.
bože dragi, koliko si glup.
Guest- Guest
ne može to već se obećao anti tomiću mada čujem da je veza u krizi jer ga vara sa messijemDesert_fox wrote:Popusi.mi.moj imocki jucentusovski vlaski kurac.
Gasi internet kljucaj forum krajoperw wrote:Kad su trazili najglupljeg covjeka na svijetu dosli su do bracale i prekinuli potragu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Oduvik sam sumnja da su messi ante tomic i niche u perveznom trokutubafalo wrote:ne može to već se obećao anti tomiću mada čujem da je veza u krizi jer ga vara sa messijemDesert_fox wrote:Popusi.mi.moj imocki jucentusovski vlaski kurac.
2015-09-13
Glavno da ti jebes Lanu...bafalo wrote:ne može to već se obećao anti tomiću mada čujem da je veza u krizi jer ga vara sa messijemDesert_fox wrote:Popusi.mi.moj imocki jucentusovski vlaski kurac.
Guest- Guest
Niche Bafalo je nacista i prema tome samim time mnogo si manji od Bafala.
I zato
Sutiiiii
I zato
Sutiiiii
2015-09-13
Ma zaboli me za nebitnog Bafala...
Nego, iden sutra u ZG, Ante...
Tuc cu se sa svima u subotu, Avenue Mall, 15 h...
I kakve su ovo temp u Zagrebu? Priko 20?
Sta ponit od robe?
Sta ponit od robe?
Guest- Guest
ujutro i navečer jakna,preko dana kratki rukavi...do kraja vikendafridrih_niche wrote:Ma zaboli me za nebitnog Bafala...
Sta ponit od robe?
Braća wrote:sirće ne podnosim, debilu debilni-ni u ishrani ga ne koristim.
Kojoj ishrani? One ostatke šta kupiš po kontenjerima?
Guest- Guest
Takve san informacije i ja dobija...muckodjubre wrote:ujutro i navečer jakna,preko dana kratki rukavi...do kraja vikendafridrih_niche wrote:Ma zaboli me za nebitnog Bafala...
Sta ponit od robe?
Ok...
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Braća wrote:sirće ne podnosim, debilu debilni-ni u ishrani ga ne koristim.
Kojoj ishrani? One ostatke šta kupiš po kontenjerima?
Nemamo svi navike kao ti da se šibamo sa podpalubskim štakorima za hranu...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3