Čardak Čeminac: načelnik uveo cestarinu za sva poljoprivredna i ina vozila
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čardak Čeminac: načelnik uveo cestarinu za sva poljoprivredna i ina vozila
Ajde kmečavac nastavi lizati raneasilovski wrote:Analfabeto idiotska pitaj svoje hadezeovce o čemincu, drugo mene boli kurac samo prenosim vijest, ali da si toliko retardiran i ne vidiš sta se radi hehe pa ti nisi idiot to je druga dimenzija gluposti za koje nema za sada imenačardak efendija wrote:dakle zbog demografske struktureasilovski wrote:Kakvo blato degeneriku nepismeni ovo je porez na porezčardak efendija wrote:jebeš decu, ne smeš traktoristi nareditNoor wrote:
opaaa, e to treba sakriti, jašta...o majko isusova
da čisti traktor od blata
inače sledi kmečanje
načelnik daje poticaje za decu
po tebi to nije bitno nego je bitno
samo jarmati i kmečati
jesi li ti ikada izneo ijedan pozitivan
primer
jesi kurac
kmečiš i hraniš se negativnom energijom
širiš svoj trulež na sve oko sebe
i onda se čudiš što je i okolina učmala
i širi i dalje trulež oko sebe
pa se čudi zašto je sve u kurcu oko tebe
ja imam pametnija posla nego sa glupanima
tvog kalibra voditi raspravu
to je sizifov poso
ajde ćao
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
jebo vas tre i vi njegavuksadinare wrote:sto ti opet tre dignuo zivac..asilovski wrote:Analfabeto idiotska pitaj svoje hadezeovce o čemincu, drugo mene boli kurac samo prenosim vijest, ali da si toliko retardiran i ne vidiš sta se radi hehe pa ti nisi idiot to je druga dimenzija gluposti za koje nema za sada imenačardak efendija wrote:dakle zbog demografske struktureasilovski wrote:Kakvo blato degeneriku nepismeni ovo je porez na porezčardak efendija wrote:
jebeš decu, ne smeš traktoristi naredit
da čisti traktor od blata
inače sledi kmečanje
načelnik daje poticaje za decu
po tebi to nije bitno nego je bitno
samo jarmati i kmečati
jesi li ti ikada izneo ijedan pozitivan
primer
jesi kurac
kmečiš i hraniš se negativnom energijom
širiš svoj trulež na sve oko sebe
i onda se čudiš što je i okolina učmala
i neka...kako je noor napisala, kad dođu na cestu, iza tih traktora samo blato i govna ostaju...
i ne samo to, nego kad prouzroče nesreću, doslovno se možeš slikati, jer često su ti traktori i prikolice neregistrirani i bez osiguranja, pa ako nemaš kasko, odi se plakati.Roy_Bean wrote:i neka...kako je noor napisala, kad dođu na cestu, iza tih traktora samo blato i govna ostaju...
da ne naglašavam da su vozači često čak i bez vozačkih, nerijetko pijani..no to je već njihov problem.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:i ne samo to, nego kad prouzroče nesreću, doslovno se možeš slikati, jer često su ti traktori i prikolice neregistrirani i bez osiguranja, pa ako nemaš kasko, odi se plakati.Roy_Bean wrote:i neka...kako je noor napisala, kad dođu na cestu, iza tih traktora samo blato i govna ostaju...
da ne naglašavam da su vozači često čak i bez vozačkih, nerijetko pijani..no to je već njihov problem.
nemam ja problema s tim da je pijanstvo za volanom problem vozača-pijanca...nažalost, prečesto je to zapravo problem svih ostalih sudionika u prometu...
pa šta ti misliš, da ih mora dati za novorođenčad?asilovski wrote:Pa sta mislis kako dođe do para?Noor wrote:opaaa, e to treba sakriti, jašta...o majko isusovakofein wrote:"Načelnik Zlatko Pinjuh, kaže kako za svako prvorođeno dijete isplaćuju po 7500 kuna. Za drugorođeno naknada iznosi 10.000 kuna, trećerođeno 12.500 kuna, a četvrtorođeno i nadalje - 15.000 kuna. Čeminčani potiču i brakove, pa svakom novom bračnom paru, kao svojevrsni svadbeni dar isplaćuju 10.000 kuna."
No, to će ostati nezamijećeno :) Nema blata Asila....a ?
ili za svadbeni dar? što ih ne zamrači, ko predsjednik tvoje stranke čačić?
2017-10-06
jasno, ali mislila sam s kaznene strane, no..svakako da je to i te kako veliki problem nas svih ostalih.Roy_Bean wrote:Noor wrote:i ne samo to, nego kad prouzroče nesreću, doslovno se možeš slikati, jer često su ti traktori i prikolice neregistrirani i bez osiguranja, pa ako nemaš kasko, odi se plakati.Roy_Bean wrote:i neka...kako je noor napisala, kad dođu na cestu, iza tih traktora samo blato i govna ostaju...
nemam ja problema s tim da je pijanstvo za volanom problem vozača-pijanca...nažalost, prečesto je to zapravo problem svih ostalih sudionika u prometu...
2017-10-06
asilovski wrote:Pa sta misliš kako dođe do para, osim toga u petak si se zgražao nad svim tim i rekao da ti pare duguje ali no...kofein wrote:"Načelnik Zlatko Pinjuh, kaže kako za svako prvorođeno dijete isplaćuju po 7500 kuna. Za drugorođeno naknada iznosi 10.000 kuna, trećerođeno 12.500 kuna, a četvrtorođeno i nadalje - 15.000 kuna. Čeminčani potiču i brakove, pa svakom novom bračnom paru, kao svojevrsni svadbeni dar isplaćuju 10.000 kuna."
No, to će ostati nezamijećeno :) Nema blata Asila....a ?
Ne izvrći!! Napisao sam u jednom postu da je kreten i da mi je općina dugovala. Nisam se zgražao nad svim tim, nego nad njim kao osobom. Uostalom, osoba koja ti se gadi može napraviti i nešto pozitivno, a to sam prenio i citirao. Miješaš govna stručno i sve češće.
Guest- Guest
ali no....
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» načelnik oduševljen, arhitekt zgrožen
» Peder uveo vanredno stanje
» Putin uveo sankcije Turskoj
» Službeno: Fikret Abdić načelnik Velike Kladuše
» načelnik oduševljen, arhitekt zgrožen
» Peder uveo vanredno stanje