Čardak Čeminac: načelnik uveo cestarinu za sva poljoprivredna i ina vozila
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čardak Čeminac: načelnik uveo cestarinu za sva poljoprivredna i ina vozila
vuksadinare wrote:ovi slavonci inace nisu bas svoji...pa nije ni ovo cudno..jebote mamic i hns ih karaju uzduz i poprijeko bace malo kosti a ovi i dalje drukaju za njih...
Čeminac je u Baranji trupino.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
isti kurac drugo pakovanje...Antijunak wrote:vuksadinare wrote:ovi slavonci inace nisu bas svoji...pa nije ni ovo cudno..jebote mamic i hns ih karaju uzduz i poprijeko bace malo kosti a ovi i dalje drukaju za njih...
Čeminac je u Baranji trupino.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[quote="Pinochet"]
ma znamo, samo to bi te smirilo
..i nek tebe uzme da pečatiraš, jelda?epikur37 wrote: neka otpusti svekrvu i sina i nećaka i rođaka što lupaju pečate u općini
inace u cemincu su vecina porijeklom zagorci
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dežurni demograf...ima li selo kojem ne znaš porijeklo svake kuće?vuksadinare wrote:inace u cemincu su vecina porijeklom zagorci
2014-04-15
majko mila, ti si zreo za Vilu Mariju.Pinochet wrote:odem na wikipediju. općina čeminac nekih 3000 stanovnika..
prvo da je ovo normalna država, a ne neki "čardak", taj jebeni čeminac kao općina nebi postojala, a ti HDZovci bi bili u Irskoj
a budala uvodi poreze, jer treba para za uhljebe, i tako ubija ekonomiju i standard ono malo Slavonaca što je ostalo, i kada se ovi isele, sutra će opet HDZovci za iseljavanje "optuživati yugoslovenske medije"
šteta, a tako mlad...
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ceminac-nacelnika-zlatka-pinjuha-mjestani-optuzuju-da-ih-pljacka-visokim-nametima---464941.htmlNoor wrote:koliko znam, na konvoju se javljaju profi šoferi i naravno da se žale, jer kakve ceste traktori stavljaju iza sebe to nisu istine. naleti na to, još ako je magla i prva kiša..i odeš u 3pi. i tko je kriv? ti...jebi ga, neprilagođena brzina naravno, kao i uvijek, a ne blato na cesti koje te lansiralo ko ulje.epikur37 wrote:Ima smisla i ovo sto noorka pise.Na na Konvoju (hr2) se ljudi masovno zale zbog blata na cestama.
nadam se da će se pobrinuti za tu lovu da neka općinska služba cestu i očisti.
mada, sumnjam....nemre traktore i njihovo gnojenje cesta nitko napaziti.
al bar nek plaćaju! podržavam.
"Načelnik me prijavio za pokušaj ubojstva jer sam prijavljivao namještene natječaje!"
[size=42]Načelnik Čeminca treći put nije došao na sud[/size]
Kermit-
2014-04-17
ne ne putarina je zbog blata hehehe ili si naivna ili potpuni idiotNoor wrote:majko mila, ti si zreo za Vilu Mariju.Pinochet wrote:odem na wikipediju. općina čeminac nekih 3000 stanovnika..
prvo da je ovo normalna država, a ne neki "čardak", taj jebeni čeminac kao općina nebi postojala, a ti HDZovci bi bili u Irskoj
a budala uvodi poreze, jer treba para za uhljebe, i tako ubija ekonomiju i standard ono malo Slavonaca što je ostalo, i kada se ovi isele, sutra će opet HDZovci za iseljavanje "optuživati yugoslovenske medije"
šteta, a tako mlad...
Kermit-
2014-04-17
Komunalna društva? Hrvatske ceste? Ima li itko da radi svoj posao u javnim službama u dnrh koje plaćaju i dotični seljaci i vozači...Na njihovu mjesto ja bih se organizirao tako da se plati nekom privatniku da ide iza njih i čisti...doći će ih jeftinijeNoor wrote:a šta se čudite ko pure govnu...iza njih ceste ostaju pune blata, stajskog gnoja...pitaj boga čega sve ne, a nikome od njih na pamet ne padne da to očiste. kad autom naletiš na to..ko te šiša, ubij se
2014-04-15
Čiste ceste, osim toga postoji zabrana u vezi blata, a ovo je čisti namet, jedan od 1000n_razbojnik wrote:Komunalna društva? Hrvatske ceste? Ima li itko da radi svoj posao u javnim službama u dnrh koje plaćaju i dotični seljaci i vozači...Na njihovu mjesto ja bih se organizirao tako da se plati nekom privatniku da ide iza njih i čisti...doći će ih jeftinijeNoor wrote:a šta se čudite ko pure govnu...iza njih ceste ostaju pune blata, stajskog gnoja...pitaj boga čega sve ne, a nikome od njih na pamet ne padne da to očiste. kad autom naletiš na to..ko te šiša, ubij se
Kermit-
2014-04-17
asila, tema je naknada za korištenje cesta, a to podržavam.
ovu previsoku komunalnu naknadu ne podržavam.
jasno?
pa nemoj sve trpati u isti koš majku mu, kad su to dvije odvojene stvari.
ovu previsoku komunalnu naknadu ne podržavam.
jasno?
pa nemoj sve trpati u isti koš majku mu, kad su to dvije odvojene stvari.
Ne , ovo je izmišljeni namet koji nema nikakva uporišta... Poljoprivredna vozila su svoje namete platila pri registraciji vozila, njihovi vlasnici plaćaju poreze i prireze kojima se među ostalim odvaja za čišćenje i održavanje javnih cesta, no ukoliko je to zaista problem na višoj razini tada imaju plaćati veću trošarinu prilikom registracije
Last edited by n_razbojnik on 15/10/2017, 14:57; edited 1 time in total
2014-04-15
Ca vlaj znaj zna di je baranja njemu je to sve slavonija ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zaboli me tko će čistiti, samo neka bude čisto.n_razbojnik wrote:Komunalna društva? Hrvatske ceste? Ima li itko da radi svoj posao u javnim službama u dnrh koje plaćaju i dotični seljaci i vozači...Na njihovu mjesto ja bih se organizirao tako da se plati nekom privatniku da ide iza njih i čisti...doći će ih jeftinijeNoor wrote:a šta se čudite ko pure govnu...iza njih ceste ostaju pune blata, stajskog gnoja...pitaj boga čega sve ne, a nikome od njih na pamet ne padne da to očiste. kad autom naletiš na to..ko te šiša, ubij se
a to što oni plaćaju ne daje im pravo sa po cestama i seru...plaćam i ja, pa to ne radim.
Noor wrote:Pinochet wrote:..i nek tebe uzme da pečatiraš, jelda?epikur37 wrote: neka otpusti svekrvu i sina i nećaka i rođaka što lupaju pečate u općini
Yoda bi se slasio da dobine neki drza ni posao :) ja sam mu nudio u drnisu al nece
2015-08-06
Isprika na krivopisu, telefon i dezuram kraj peke
2015-08-06
možda malo previše prljaju, pa iznos koji plaćaju ne pokriva troškove.n_razbojnik wrote:Ne , ovo je izmišljeni namet koji nema nikakva uporišta... Poljoprivredna vozila su svoje namete platila pri registraciji vozila, njihovi vlasnici plaćaju poreze i prireze kojima se među ostalim odvaja za čišćenje i održavanje javnih cesta, no ukoliko je to zaista problem na višoj razini tada imaju plaćati veću trošarinu prilikom registracije
Koliko od litre goriva platiš trošarine daje ti za pravo i da komade asfalta nosiš kući, kamoli da sereš po istomeNoor wrote:zaboli me tko će čistiti, samo neka bude čisto.n_razbojnik wrote:Komunalna društva? Hrvatske ceste? Ima li itko da radi svoj posao u javnim službama u dnrh koje plaćaju i dotični seljaci i vozači...Na njihovu mjesto ja bih se organizirao tako da se plati nekom privatniku da ide iza njih i čisti...doći će ih jeftinijeNoor wrote:a šta se čudite ko pure govnu...iza njih ceste ostaju pune blata, stajskog gnoja...pitaj boga čega sve ne, a nikome od njih na pamet ne padne da to očiste. kad autom naletiš na to..ko te šiša, ubij se
a to što oni plaćaju ne daje im pravo sa po cestama i seru...plaćam i ja, pa to ne radim.
2014-04-15
asilovski wrote:Čiste ceste, osim toga postoji zabrana u vezi blata, a ovo je čisti namet, jedan od 1000n_razbojnik wrote:Komunalna društva? Hrvatske ceste? Ima li itko da radi svoj posao u javnim službama u dnrh koje plaćaju i dotični seljaci i vozači...Na njihovu mjesto ja bih se organizirao tako da se plati nekom privatniku da ide iza njih i čisti...doći će ih jeftinijeNoor wrote:a šta se čudite ko pure govnu...iza njih ceste ostaju pune blata, stajskog gnoja...pitaj boga čega sve ne, a nikome od njih na pamet ne padne da to očiste. kad autom naletiš na to..ko te šiša, ubij se
daj pokaži kako glasi ta zabrana u vezi blata i koje su sankcije?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Naravno da ne rade. Evo vidim u svojoj blizini što radi osječki UNIKOM, a i u samom centru grada korov raste iz betona i asfalta koliko se to sve naveliko održava i uređuje, poznati park izgleda isušeno a možda i neka velika grana jednom odvali nekoga pa će onda nakon pogibije sve srediti. Čak i na vijestima i emisijama lokalnih televizija se spominje, ističe i apelira na tu pojavu i 'odgovornost' zaduženih. Jednom prilikom kad sam slušao šefa Unikoma, kao da je asocirao kako bi građani sami trebali izaći na ulice i početi čistiti i održavati jer zašto bi to njegovo poduzeće radilo, a s druge strane novac bi redovito trebali davati kako ne bi radili.n_razbojnik wrote:Komunalna društva? Hrvatske ceste? Ima li itko da radi svoj posao u javnim službama u dnrh koje plaćaju i dotični seljaci i vozači...Na njihovu mjesto ja bih se organizirao tako da se plati nekom privatniku da ide iza njih i čisti...doći će ih jeftinijeNoor wrote:a šta se čudite ko pure govnu...iza njih ceste ostaju pune blata, stajskog gnoja...pitaj boga čega sve ne, a nikome od njih na pamet ne padne da to očiste. kad autom naletiš na to..ko te šiša, ubij se
Guest- Guest
Ufam se u naša zakonodavna tijela da urgiraju i donesu mjeru na državnoj razini, ne vjerujem da je ovo problem samo općine Čeminec...Noor wrote:možda malo previše prljaju, pa iznos koji plaćaju ne pokriva troškove.n_razbojnik wrote:Ne , ovo je izmišljeni namet koji nema nikakva uporišta... Poljoprivredna vozila su svoje namete platila pri registraciji vozila, njihovi vlasnici plaćaju poreze i prireze kojima se među ostalim odvaja za čišćenje i održavanje javnih cesta, no ukoliko je to zaista problem na višoj razini tada imaju plaćati veću trošarinu prilikom registracije
2014-04-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» načelnik oduševljen, arhitekt zgrožen
» Peder uveo vanredno stanje
» Putin uveo sankcije Turskoj
» Službeno: Fikret Abdić načelnik Velike Kladuše
» načelnik oduševljen, arhitekt zgrožen
» Peder uveo vanredno stanje
» Putin uveo sankcije Turskoj
» Službeno: Fikret Abdić načelnik Velike Kladuše