Tema za gay ikonu Cristiana Ronalda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Tema za gay ikonu Cristiana Ronalda
Cak ni ova fiktivna zarucnica po nekim dokazima nije zatrudnila tokom sexualnog odnosa muskarca i zene. Npr mene i tominjove zene inace dalmatinke. Sto.je prirodan put. U tajnoj superluksuznoj ginekoloskoj bolnici pored londona navodno ke tajanstvena zena primila odredjenu kolicinu sperme da zatrudni. Govori se o atraktivnoj spanjolki koja je navodno u vezi sa slavnim portugalcen.
Dali je slavni nogometas zaista gay ostaje sumnja ali i nacin sirenja potomstva je jako uzbudljiv.
Procjenite sami. Mada je cesto vidjan na koncertima legendarnih pop rock ikona poput sir Elton Johna i Georga Michaela
Dali je slavni nogometas zaista gay ostaje sumnja ali i nacin sirenja potomstva je jako uzbudljiv.
Procjenite sami. Mada je cesto vidjan na koncertima legendarnih pop rock ikona poput sir Elton Johna i Georga Michaela
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Tema za gay ikonu Cristiana Ronalda
Samo idiot ne vidi da je CR peder...
Kad završi karijeru, izac ce iz ormara...
;)
Kad završi karijeru, izac ce iz ormara...
;)
Guest- Guest
Uskoro se saznaje da je cr7 gejlija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Uskoro mu je kraj karijere, 33.-i rodjendan je tu...
;)
;)
Guest- Guest
Similar topics
» Top tema godine
» Ukradena? Lavrov vraća ikonu koju mu je poklonio Dodik - u slučaj se uključuje i Interpol
» nova tema
» Luka Modrić je seks-simbol u Japanu, damama je zgodniji i ljepši od Ronalda
» Tema za Jugonostalgicare
» Ukradena? Lavrov vraća ikonu koju mu je poklonio Dodik - u slučaj se uključuje i Interpol
» nova tema
» Luka Modrić je seks-simbol u Japanu, damama je zgodniji i ljepši od Ronalda
» Tema za Jugonostalgicare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1