''IZGLASANA UREDBA NAŠE EUROPARLAMENTARKE: Hrvati će konačno plaćati jeftiniju prekograničnu dostavu!''
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
''IZGLASANA UREDBA NAŠE EUROPARLAMENTARKE: Hrvati će konačno plaćati jeftiniju prekograničnu dostavu!''
http://net.hr/danas/svijet/izglasana-uredba-nase-europarlamentarke-hrvati-ce-konacno-placati-jeftiniju-prekogranicnu-dostavu/
Još jedna njena pobjeda...No, kako često čujem, socijaldemokrati su lijeni...Nasuprot hadezeovaca...E to su borci...
Još jedna njena pobjeda...No, kako često čujem, socijaldemokrati su lijeni...Nasuprot hadezeovaca...E to su borci...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''IZGLASANA UREDBA NAŠE EUROPARLAMENTARKE: Hrvati će konačno plaćati jeftiniju prekograničnu dostavu!''
Šteta je što se nije kandidirala za predsjednicu SDP-a...No, to ne znači da neće u budućnosti...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''IZGLASANA UREDBA NAŠE EUROPARLAMENTARKE: Hrvati će konačno plaćati jeftiniju prekograničnu dostavu!''
Good for You, jeftinije tabletice...
nije mi jasno.. ja naručin neki kurac sa ebaya iz kine, obiđe cijeli svijet besplatno, a onda dođe u Čardak i pošta mi jedan put naplaćuje dostavu, drugi put ne itd..
naručim nešto sa amazona, piše besplatno za EU, a ono opet izaberen državu čardak, svaki kurac 15€ dostave
naručim nešto sa amazona, piše besplatno za EU, a ono opet izaberen državu čardak, svaki kurac 15€ dostave
Guest- Guest
Dobar savjet si dao sam sebi, dobar...Totenkopf wrote:Good for You, jeftinije tabletice...
red wolf-
2016-02-10
Šta je tu nejasno?
Dostava je besplatna do Čardaka, a od Čardaka pa do tvoje adrese kreću nameti...
Dostava je besplatna do Čardaka, a od Čardaka pa do tvoje adrese kreću nameti...
Sve sam ti rekao...Ugodan ti vikend želim...Totenkopf wrote:Šta je tu nejasno?
red wolf-
2016-02-10
Također, i pazi, plava je za ukrudbu, neće ti mnogo pomoći kod tvoje osnovne bolesti...
A i to si nam otkrio...No, to je manji problem od ovog kojeg sad imaš...Totenkopf wrote:Također, i pazi, plava je za ukrudbu, neće ti mnogo pomoći kod tvoje osnovne bolesti...
red wolf-
2016-02-10
Aj pali ...
Totenkopf wrote: od Čardaka pa do tvoje adrese kreću nameti...
A nek uživaju paraziti još ovo malo vrimena, s obzirom na stanje države i kamo ide, neće ona još dugo...
To vjerojatno tepaš pišonji kad treba, ali jebiga, uvijek zakaže u tom trenutku...Totenkopf wrote:Aj pali ...
red wolf-
2016-02-10
Što reći, abortus je u iznimnim slučajevina opravdan...
Uuuuu...Nemoj se ljutiti...Znam da ti je teško...S obzirom na tvoje komentare ovdje i na onom propalom forumu...Stvarno je to teško...Još kad si nam priznao da ti se pišo ne diže...Ne znam da li da suosjećam s tobom...Nisam još siguran, ali ti javim kad budem siguran...Totenkopf wrote:Što reći, abortus je u iznimnim slučajevina opravdan...
red wolf-
2016-02-10
Kakve su ovo gluposti? Diskriminacija kupaca zbog različitih cijena dostave?red wolf wrote:http://net.hr/danas/svijet/izglasana-uredba-nase-europarlamentarke-hrvati-ce-konacno-placati-jeftiniju-prekogranicnu-dostavu/
Obmanjivanje javnosti, ništa drugo.
To k'o da se bune zašto nije ista cijena dostave ako su pošiljke različite težine ili obujma.
Dostavu vrše pošte i kurirske službe po svojim cjenicima.
Sad bi se valjda trebalo petljati u njihove cjenike?
Trinity-
2014-04-17
Žale mi se na razlike u cijenu dostave za nas druge zemlje EU, ili pak situacije kada uopće nema dostave za našu zemlju“, kaže Biljana Borzan.
E svašta. Šta će nekoga prisiliti da mora slati u neku zemlju?
Cilj njene Uredbe je ostvariti veću transparentnost cijena dostave i bolji regulatorni nadzor nad pružateljima usluge dostave, kako bi u konačnici cijene dostave za krajnjeg potrošača ili mala i srednja poduzeća bile niže.
Majko mila šta im neće pasti na pamet.
Nema razlike u reguliranju cijena dostave ili neke druge usluge ili proizvoda.
Trinity-
2014-04-17
Ima razlike, ne može do Slovenije biti 20€ do Cipra i Farskih otoka 10€ ali zato do Hrvatske 40€ a imao sam takve slučajeve. Mislim ok, ja sam odustao od kupnje ali ne vidim logiku u takvom načinu poslovanja. Kojom to logikom može cijena dostave iz Europe biti 4 (slovima: četiri) puta jeftinija za Farske otoke nego za Hrvatsku a putuje iz skladišta u Njemačkoj?
Bilo je slučajeva i da cijena dostave iznosi preko pola pa čak i više nego sam predmet a dostava iz UK.
Također kada se bira skladiše dostave zna biti ista cijena iz Hong Konga i UK, kojom jebenom logikom?
Bilo je slučajeva i da cijena dostave iznosi preko pola pa čak i više nego sam predmet a dostava iz UK.
Također kada se bira skladiše dostave zna biti ista cijena iz Hong Konga i UK, kojom jebenom logikom?
Brain32-
2014-04-15
OK možda ne bi. Zašto mi ne smijemo u sezoni naplaćivati veće cijene svega strancima?Triny wrote:
Sad bi se valjda trebalo petljati u njihove cjenike?
Brain32-
2014-04-15
Kao prvo , ništa nije besplatno, ako piše free shipping ne znači da shipping nije uračunat, malo se kupcima zamazuju oči.Pinochet wrote:nije mi jasno.. ja naručin neki kurac sa ebaya iz kine, obiđe cijeli svijet besplatno, a onda dođe u Čardak i pošta mi jedan put naplaćuje dostavu, drugi put ne itd..
Inače, cijena dostave ovisi i o broju pošiljki koja se nekuda šalje.
Trinity-
2014-04-17
Pa može.Brain32 wrote:Ima razlike, ne može do Slovenije biti 20€ do Cipra i Farskih otoka 10€ ali zato do Hrvatske 40€ a imao sam takve slučajeve. Mislim ok, ja sam odustao od kupnje ali ne vidim logiku u takvom načinu poslovanja. Kojom to logikom može cijena dostave iz Europe biti 4 (slovima: četiri) puta jeftinija za Farske otoke nego za Hrvatsku a putuje iz skladišta u Njemačkoj?
Dostavna služba, tj. firma ima skladište, vozni park i ljude u HR i plaća doprinose za to u HR koji su kakvi u odnosu na druge zemlje EU?
Cijena dostave najčešće ne ovisi o cijeni proizvoda.
I najčešće se cijena dostave smanjuje s količinom poslanih artikala.
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbi, Hrvati i Albanci osmislili aplikaciju za dostavu narkotika?
» Kad Srbin komanduje, Hrvati konačno igraju sjajnu košarku
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Kad ćevapi progovore gluposti, svi popadaju od smijeha :D
» Izglasana nagodba za Agrokor
» Kad Srbin komanduje, Hrvati konačno igraju sjajnu košarku
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Kad ćevapi progovore gluposti, svi popadaju od smijeha :D
» Izglasana nagodba za Agrokor
Page 1 of 3