Miss i Mister Njemačke
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Miss i Mister Njemačke
naivan si samo ti...croatia yes wrote:imaju i Njemci robotemutava baštarda wrote:Oni navodno imaju robote ...kaja wrote:ne bi znala, daleko su mi..croatia yes wrote:kaja wrote:
u prijevodu, fali im radna snaga da bi ekonomijom održali primat u EU i vodili glavnu riječ .
što jeftinija to bolja, uvezli bi oni majmune da hoće raditi i stavili im krunu da su kao miss njemačke.
kako Japanu ne nedostaje radna snaga?
očito nije u pitanju potreba za radnom snagom, kako kaja naivno vjeruje
robot ne vozi viljuškar, robot ne bere maline, robot ne može biti konobar itd.itd..
samo o potrebi za radnom snagom se radi..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a je, kako ne..mutava baštarda wrote:Ne samo da mete cestu nego i zamjenjuje muža ili ženu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Japan je rekao da će primiti samo par desetaka obrazovanih izbjeglica... bilo je nedavno zgražanje oko tog stava...croatia yes wrote:imaju i Njemci robotemutava baštarda wrote:Oni navodno imaju robote ...kaja wrote:ne bi znala, daleko su mi..croatia yes wrote:kaja wrote:
u prijevodu, fali im radna snaga da bi ekonomijom održali primat u EU i vodili glavnu riječ .
što jeftinija to bolja, uvezli bi oni majmune da hoće raditi i stavili im krunu da su kao miss njemačke.
kako Japanu ne nedostaje radna snaga?
očito nije u pitanju potreba za radnom snagom, kako kaja naivno vjeruje
A i vi se nervirate zbog koječega.
Izbor miss je odavno samo iskazivanje političkih stavova određene zemlje u određenom vremenu.
Tako u doba nacizma miss Ljemačke mogla je biti isključivo plavokosa i plavooka arijevka punih oblina.
U doba komunizma u SSSR-u miss nije morala biti samo Ruskinja slavenskih crta lica,već i gruzijka krupnih crnih očiju ili sibirka azijatskih crta lica,kako bi se svijetu poslala poruku o ravnopravnim bratskim narodima SSSR-a.
Ubrzo će miss švedske biti muško.
Izbor miss je odavno samo iskazivanje političkih stavova određene zemlje u određenom vremenu.
Tako u doba nacizma miss Ljemačke mogla je biti isključivo plavokosa i plavooka arijevka punih oblina.
U doba komunizma u SSSR-u miss nije morala biti samo Ruskinja slavenskih crta lica,već i gruzijka krupnih crnih očiju ili sibirka azijatskih crta lica,kako bi se svijetu poslala poruku o ravnopravnim bratskim narodima SSSR-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mi smo generacija koja će se zgražati, a dici će to biti normalno...jastreb wrote:
Koji kur...jel to stvarno ili zajebancija?croatia yes wrote:
jastreb wrote:A i vi se nervirate zbog koječega.
eh ... gdje su ona dobra stara vremena kad su žene bile žene, a muškarci muškarci. sad samo čekam da mi čuča sa sjebanim rodnim identitetom uleti u wc i na stojeći počne pišati u pisoar.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
isad su zene zena a muskarci muskarciKavran wrote:jastreb wrote:A i vi se nervirate zbog koječega.
eh ... gdje su ona dobra stara vremena kad su žene bile žene, a muškarci muškarci. sad samo čekam da mi čuča sa sjebanim rodnim identitetom uleti u wc i na stojeći počne pišati u pisoar.
samo moramo glumit da neki nisu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Izbori za miss i izbori za pjesmu Eurovizije uglavnom šalju u svijet neku određenu političku poruku.
Tasko smo bili svjedoci nastupa tih transrodnih osoba više puta iz nekoliko zemalja.
Mislim da je i Srbija u tome sudjelovala sa nastupom lezbejke Maerije Šerifović,koja je sa tom pjesmom pobijedila 2007.godine. Nekoliko godina nakon toga Srbija je dobila i lezbejku prmijerku.
Tasko smo bili svjedoci nastupa tih transrodnih osoba više puta iz nekoliko zemalja.
Mislim da je i Srbija u tome sudjelovala sa nastupom lezbejke Maerije Šerifović,koja je sa tom pjesmom pobijedila 2007.godine. Nekoliko godina nakon toga Srbija je dobila i lezbejku prmijerku.
2014-04-22
tek sad vidim...Noor wrote:ne znam zašto, doživljavam te kao kestenjastumaggie13 wrote:idem se odmah u crno bojat@-@Kavran wrote:oj sjedi curo garava ti se ne boj žerava, žeravi će mirni biti mi ćemo se poljubiti ... opa mala garava ....maggie13 wrote::-Ddijagram wrote:seka i ja umalo se nismo pofarbali u crno
deda deda
Garusa i Garo..
Nisam..kao ova na slici :-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
a, prevarila sam se :)maggie13 wrote:tek sad vidim...Noor wrote:ne znam zašto, doživljavam te kao kestenjastumaggie13 wrote:idem se odmah u crno bojat@-@Kavran wrote:oj sjedi curo garava ti se ne boj žerava, žeravi će mirni biti mi ćemo se poljubiti ... opa mala garava ....maggie13 wrote:
:-D
Garusa i Garo..
i ja ko ova kod mene na slici
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Zatim izbor miss Hrvatske za 1995.godinu. Sjećate li se?
Anica Martinović,Hercegovka,čedna i pobožna,pomalo sramežljiva djevojka iz zap.Hercegovine. U to doba nezamislivo bi bilo da miss Hrvatske bude neka sumnjiva Slađana,Dragana,ili nedajbože Radmila.
Anica Martinović,Hercegovka,čedna i pobožna,pomalo sramežljiva djevojka iz zap.Hercegovine. U to doba nezamislivo bi bilo da miss Hrvatske bude neka sumnjiva Slađana,Dragana,ili nedajbože Radmila.
2014-04-22
Jastrebe, opet pretjerujes s bajkama.
Kao sto je i Lejla Romkinja, a ne Bosnjakinja, sto zaista i jest.
:-P
2014-04-12
Noor wrote:a, prevarila sam se :)maggie13 wrote:tek sad vidim...Noor wrote::~maggie13 wrote:idem se odmah u crno bojat@-@Kavran wrote:
oj sjedi curo garava ti se ne boj žerava, žeravi će mirni biti mi ćemo se poljubiti ... opa mala garava ....
ne znam zašto, doživljavam te kao kestenjastu
i ja ko ova kod mene na slici
2014-04-12
one su te iste te godine sjele na traktor i otputovale.jastreb wrote:Zatim izbor miss Hrvatske za 1995.godinu. Sjećate li se?
2017-10-06
Ma pričalo se tih dana da je Romkinja,a kada ju je jedan gledatelj u jednoj emisiji to pitao,odbila je odgovoriti.maggie13 wrote:Jastrebe, opet pretjerujes s bajkama.
2014-04-22
Pa one iz Grerđana,Đevrsaka,ili Vrela Koreničkog i jesu,ali one iz Rijeke,zagreba,ili Kloštra Vojakovečkoga su i dalje bile tu.Noor wrote:one su te iste te godine sjele na traktor i otputovale.jastreb wrote:Zatim izbor miss Hrvatske za 1995.godinu. Sjećate li se?
2014-04-22
Nije se nikad pricalo. Zena je jednostavno Bosnjakinja.jastreb wrote:Ma pričalo se tih dana da je Romkinja,a kada ju je jedan gledatelj u jednoj emisiji to pitao,odbila je odgovoriti.maggie13 wrote:Jastrebe, opet pretjerujes s bajkama.
2014-04-12
jesu, očito se nisu kandidirale za izbor miss hrvatske, imale su važnijeg posla.jastreb wrote:Pa one iz Grerđana,Đevrsaka,ili Vrela Koreničkog i jesu,ali one iz Rijeke,zagreba,ili Kloštra Vojakovečkoga su i dalje bile tu.Noor wrote:one su te iste te godine sjele na traktor i otputovale.jastreb wrote:Zatim izbor miss Hrvatske za 1995.godinu. Sjećate li se?
2017-10-06
Otkud ti to znaš???Noor wrote:jesu, očito se nisu kandidirale za izbor miss hrvatske, imale su važnijeg posla.jastreb wrote:Pa one iz Grerđana,Đevrsaka,ili Vrela Koreničkog i jesu,ali one iz Rijeke,zagreba,ili Kloštra Vojakovečkoga su i dalje bile tu.Noor wrote:one su te iste te godine sjele na traktor i otputovale.jastreb wrote:Zatim izbor miss Hrvatske za 1995.godinu. Sjećate li se?
Možda i jesu,ali su ispale u prvom krugu lokalnih izbora.
Pa zar nisi vidjela koliko je frke bilo oko pobjede Lejle Šehović 1998-me?
2014-04-22
PastiGuzicuPoharo..!!! ne daju niti da se sloika kopira,skrinšuta,nit ista drugo..!!!
evo linka jedne aljbanezke...
http://www.beautiful-women-pedia.com/neraida-bega-pictures/
evo linka jedne aljbanezke...
http://www.beautiful-women-pedia.com/neraida-bega-pictures/
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» miss njemačke 2024. iranka (39) ružna kao pas...
» miss domina za miss hrvatske
» Mister minister
» Nova lica na političkoj secni, mister i prva pratilja
» Miss sektor 9
» miss domina za miss hrvatske
» Mister minister
» Nova lica na političkoj secni, mister i prva pratilja
» Miss sektor 9
Page 3 of 5