miss njemačke 2024. iranka (39) ružna kao pas...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: miss njemačke 2024. iranka (39) ružna kao pas...
2014-04-16
2014-04-16
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nemas ti pojma sta su schwabe,elem,natrpaj mu tanjur pun hrane,neka smrdi,nema vazno kako izgleda schwabo ce ti to sve polizati,dobro se podrignuti i reci Noch fünf Kriegl Bier, bitte.Njemice su kao njihove krave simentalke.Jebo te da sam jos malo ostao u njemackoj postao bi peder.Zato su mlade turkinje jebeno lijepe.Imaju taj zenski mentalitet i znaju muskarcu zavrtiti mozak.
To Neoliberali, citaj NeoNazisti prave druge budalama.
Schmeisser-om nisu uspeli da osvoje Svet, pa kao debilizmom, Multi Kulti, ruzna sam, ali eto pobedila, pricam ti pricu, ona strankinja iz Irana, prava zena, prcaju taj Iran stalno u glavu oko prava zena, pa ih i ovako indirektno kljucaju u glavu ko kokoska.
Prvu kurvu na ulici da pokupim, bila bi lepsa.
Sjebali Svet a da ne sjebi Izbor za Miss Lepote.
Fali samo Razija Mujanovic da bude Miss.
Schmeisser-om nisu uspeli da osvoje Svet, pa kao debilizmom, Multi Kulti, ruzna sam, ali eto pobedila, pricam ti pricu, ona strankinja iz Irana, prava zena, prcaju taj Iran stalno u glavu oko prava zena, pa ih i ovako indirektno kljucaju u glavu ko kokoska.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ispravio bi veleuvaženog člana foruma T.
Žena nije ružna kao pas, jer na natjecanjima pasa ima lipši beštija...
Ovo na slici s natjecanja miss ne ide pod kinologiju, nego pod novo doba United Colors of Benetton gdje se od društva radi bevanda i svi moraju biti što bliže sivoj boji... a ako se nekome digne na pratilju koja je sigurno lijepša od ove spodobe onda će dobiti štapon po čuni od Helge iz žirija.
Žena nije ružna kao pas, jer na natjecanjima pasa ima lipši beštija...
Ovo na slici s natjecanja miss ne ide pod kinologiju, nego pod novo doba United Colors of Benetton gdje se od društva radi bevanda i svi moraju biti što bliže sivoj boji... a ako se nekome digne na pratilju koja je sigurno lijepša od ove spodobe onda će dobiti štapon po čuni od Helge iz žirija.
Gledam cesto vijesti na balkanskim kanalima preko interneta EON provajder i zgrazavam se nad rvatskim voditeljicama.Nekada su mi recimo srpkinje bile bas ruzne a hrvatice prave ljepotice koje su valjda pod utjecajem i blizinom italijanske kulture znale se nasminkati tako da nisi mogao primijetiti tu sminku dok su srpkinje sminkale se kao indijanci Apachi koji krecu u rat.Danas je obratno.Srpkinje su tako jebozovne da mi je jedino zao sto zbog njih nisam tako mlad da bi im se mogao zavlachiti pod suknje.Mozda je to stanje duha ili odabira onih koji odluchuju tko ce voditi neki program.Par puta sam posjetio hrvatske kanale i skoro se uplasio kakve spodobe vode vijesti i ostale programe a da ne govorim o vijestima koje citaju po nalogu svojih gazda.Sada mi je malo jasnije zasto su neki forumasi toliki idioti.Pa vjerojatno bi i ja postao takav da svakodnevno dledam te rugobe.Elem,pogledaj samo ovo i sve ce ti biti jasno kakve kriterije ljepote imaju.Cisti kamenjarski duh,sto ruznija za njih je to ljepse.Serbinho-3 wrote:To Neoliberali, citaj NeoNazisti prave druge budalama.
https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/mlada-vinkovcanka-borit-ce-se-za-titulu-miss-earth-2022-na-filipinima-predvidate-li-joj-pobjedu-15275200
zašto si stavio ovaj link ti koji se praviš pametniji od svih i imaš jaku potrebu svima soliti pametmentalitet wrote:Gledam cesto vijesti na balkanskim kanalima preko interneta EON provajder i zgrazavam se nad rvatskim voditeljicama.Nekada su mi recimo srpkinje bile bas ruzne a hrvatice prave ljepotice koje su valjda pod utjecajem i blizinom italijanske kulture znale se nasminkati tako da nisi mogao primijetiti tu sminku dok su srpkinje sminkale se kao indijanci Apachi koji krecu u rat.Danas je obratno.Srpkinje su tako jebozovne da mi je jedino zao sto zbog njih nisam tako mlad da bi im se mogao zavlachiti pod suknje.Mozda je to stanje duha ili odabira onih koji odluchuju tko ce voditi neki program.Par puta sam posjetio hrvatske kanale i skoro se uplasio kakve spodobe vode vijesti i ostale programe a da ne govorim o vijestima koje citaju po nalogu svojih gazda.Sada mi je malo jasnije zasto su neki forumasi toliki idioti.Pa vjerojatno bi i ja postao takav da svakodnevno dledam te rugobe.Elem,pogledaj samo ovo i sve ce ti biti jasno kakve kriterije ljepote imaju.Cisti kamenjarski duh,sto ruznija za njih je to ljepse.Serbinho-3 wrote:To Neoliberali, citaj NeoNazisti prave druge budalama.
https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/mlada-vinkovcanka-borit-ce-se-za-titulu-miss-earth-2022-na-filipinima-predvidate-li-joj-pobjedu-15275200
fotografija je jako loše kvalitete
i to je najveći razlog zašto osoba na njoj ne izgleda kao druge na njihovim fotkama
šminka i fotografija čine čuda
dobra te učini divom
loša strašilom
2014-04-16
zato jer je lik četnik i plaćen po slovu.
2014-12-30
mentalitet wrote:Gledam cesto vijesti na balkanskim kanalima preko interneta EON provajder i zgrazavam se nad rvatskim voditeljicama.Nekada su mi recimo srpkinje bile bas ruzne a hrvatice prave ljepotice koje su valjda pod utjecajem i blizinom italijanske kulture znale se nasminkati tako da nisi mogao primijetiti tu sminku dok su srpkinje sminkale se kao indijanci Apachi koji krecu u rat.Danas je obratno.Srpkinje su tako jebozovne da mi je jedino zao sto zbog njih nisam tako mlad da bi im se mogao zavlachiti pod suknje.Mozda je to stanje duha ili odabira onih koji odluchuju tko ce voditi neki program.Par puta sam posjetio hrvatske kanale i skoro se uplasio kakve spodobe vode vijesti i ostale programe a da ne govorim o vijestima koje citaju po nalogu svojih gazda.Sada mi je malo jasnije zasto su neki forumasi toliki idioti.Pa vjerojatno bi i ja postao takav da svakodnevno dledam te rugobe.Elem,pogledaj samo ovo i sve ce ti biti jasno kakve kriterije ljepote imaju.Cisti kamenjarski duh,sto ruznija za njih je to ljepse.Serbinho-3 wrote:To Neoliberali, citaj NeoNazisti prave druge budalama.
Srpske voditeljice su prezgodne, problem je što ništa ne uhvatim što pričaju. :)
niels-
2021-04-26
Iduce godine kad niels krene s tranzicijom bit ce barem prva pratilja.
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:zato jer je lik četnik i plaćen po slovu.
Onda je prebogat. Ali će svejedno deda častiti sve domaćim, ekstra-djevičanskom maslinovim uljem ako navratite do moje hiže.
niels-
2021-04-26
dijagram wrote:Iduce godine kad niels krene s tranzicijom bit ce barem prva pratilja.
Jedino tranzicijom prema vječnim lovištima i dobrim spominjanima...
niels-
2021-04-26
Ah, to ce sacekati jos koje desetljece, polako.niels wrote:dijagram wrote:Iduce godine kad niels krene s tranzicijom bit ce barem prva pratilja.
Jedino tranzicijom prema vječnim lovištima i dobrim spominjanima...
dijagram-
2015-08-09
niels likes this post
Starija Iranska feministica u Njemačkoj. Pa odgovara narativu, a izgled je društveni konstrukt koji su izmislili desničari.
Siguran sam da ova nije za mir u svijetu.
je po novonormalnom
"It's OK" Fani Čapalija
je po novonormalnom
"It's OK" Fani Čapalija
deda ja sam u zgniels wrote:veber wrote:zato jer je lik četnik i plaćen po slovu.
Onda je prebogat. Ali će svejedno deda častiti sve domaćim, ekstra-djevičanskom maslinovim uljem ako navratite do moje hiže.
koristim mast
ulje ne stavljam niti u auto
ako ti godine ne brane imam gemištersko vino
ako ti brane imam i misno
2014-12-30
niels likes this post
a od birača nikad postavljača pločica
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Miss i Mister Njemačke
» miss domina za miss hrvatske
» Zoki neformalno:'Imao sam dobro mišljenje o Ukrajini, dok se nije dogodila ona ružna stvar oko remonta migova.'
» 10.4.2024
» Miss i Mister Njemačke
» miss domina za miss hrvatske
» Zoki neformalno:'Imao sam dobro mišljenje o Ukrajini, dok se nije dogodila ona ružna stvar oko remonta migova.'
» 10.4.2024
Page 1 of 3