UŽIVO Tomislav Horvatinčić oslobođen na šibenskom sudu
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: UŽIVO Tomislav Horvatinčić oslobođen na šibenskom sudu
Ne zaboravi napisati da si iz ugledne ubiteljikaja wrote:Da. Ja cu sutra odmah napisati jedan prigovor na kaznu za parkiranje. Da sam pala u sinkopu napisati cu a kao dokaz priložiti račun od masaže leđa jer ljecim se tako i popravljam cirkulaciju .Brain32 wrote:A ništa, sada da smo ljudi, za sve prometne kazne, kazne za parkiranje i sl. uložiti prigovor - sinkopa...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
i ne samo to, tužit firmu. mislim da je imao B&G Vulcan. odmah milijardu ojra kaznu rebnut.kic wrote:
autopilot treba zabraniti na plovilima..
2014-12-30
To cu obavezno .mutava baštarda wrote:Ne zaboravi napisati da si iz ugledne ubiteljikaja wrote:Da. Ja cu sutra odmah napisati jedan prigovor na kaznu za parkiranje. Da sam pala u sinkopu napisati cu a kao dokaz priložiti račun od masaže leđa jer ljecim se tako i popravljam cirkulaciju .Brain32 wrote:A ništa, sada da smo ljudi, za sve prometne kazne, kazne za parkiranje i sl. uložiti prigovor - sinkopa...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nije ogromna, 40ka mislim da je bila.Pinochet wrote:kic wrote:Pinochet wrote:a ovaj vozi ogromnu jahtu 25milja na sat, i ide jebavati.. autopilot.
stvar je u tome DA NIJE UKOPČAO AUTOPILOT
jednostavno je isplovio i gurnuo ručice naprijed i brod je vozio.
autopilot je vezan s ploterom i radarom. da je bio ukopčan radar bi uočio jedrilicu i iskopčao motore.
tip laže, a naše sudstvo je poznato kao pošteno.
2014-12-30
u americi bi završio na doživotnoj, a "stručnjaci i vješzaci" dobili bi po 10g za opomenu drugima.
2014-12-30
Ma daj, cijela medicinska struka se smije. Osim toga u prvom iskazu je tvrdio da mahao i upozoravao Talijane .veber wrote:u americi bi završio na doživotnoj, a "stručnjaci i vješzaci" dobili bi po 10g za opomenu drugima.
Mah... od kuda su ti Talijani uopće , sto im sin ne plati jednostavno nekom od tih mafijaša u Italiji da ga sinkopira trajno i bok.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
suci su kreteni bez doticaja sa stvarnim životom, već 100x viđeno. Međutim vještak bi trebao biti stručna osoba u predmetnom području, pa kako je onda vještačenjem potvrdio navode ovog starog pokvarenog bilmeza da je autopilot bio uključen?veber wrote:nije ogromna, 40ka mislim da je bila.Pinochet wrote:kic wrote:Pinochet wrote:a ovaj vozi ogromnu jahtu 25milja na sat, i ide jebavati.. autopilot.
autopilot je vezan s ploterom i radarom. da je bio ukopčan radar bi uočio jedrilicu i iskopčao motore.
to je malo žešća partija pokera ispod stola!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
tko god je vozio malo veći brod zna kako autopilot djeluje u sprezi s radarom i ploterom.Noor wrote:suci su kreteni bez doticaja sa stvarnim životom, već 100x viđeno. Međutim vještak bi trebao biti stručna osoba u predmetnom području, pa kako je onda vještačenjem potvrdio navode ovog starog pokvarenog bilmeza da je autopilot bio uključen?
ok, riknule ti komande, pa iskopčaš jebene motore, a i tu laže jer se motori sami iskapčaju čim nema povratne veze.
laž, laž, laž...
bilo koji dalmoš u kajiću s 15g je bolji prometni vještak od ovih.
ovo je fakat slučajna država.
2014-12-30
nije to za smijeh, već za plač.kaja wrote:Ma daj, cijela medicinska struka se smije. Osim toga u prvom iskazu je tvrdio da mahao i upozoravao Talijane .veber wrote:u americi bi završio na doživotnoj, a "stručnjaci i vješzaci" dobili bi po 10g za opomenu drugima.
Mah... od kuda su ti Talijani uopće , sto im sin ne plati jednostavno nekom od tih mafijaša u Italiji da ga sinkopira trajno i bok.
laže i da je mahao. pa koji kurac ti služi truba na brodu?
a, da, vezana je uz upravljački sistem.
2014-12-30
Trebalo mu je suditi u Italiji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
imaju oni doticaj. Itekakav. Papirnati.Noor wrote:suci su kreteni bez doticaja sa stvarnim životom, već 100x viđeno. Međutim vještak bi trebao biti stručna osoba u predmetnom području, pa kako je onda vještačenjem potvrdio navode ovog starog pokvarenog bilmeza da je autopilot bio uključen?veber wrote:nije ogromna, 40ka mislim da je bila.Pinochet wrote:kic wrote:Pinochet wrote:a ovaj vozi ogromnu jahtu 25milja na sat, i ide jebavati.. autopilot.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
u americi.jastreb wrote:Trebalo mu je suditi u Italiji.
a internet je zanimljiv pa svakaj ostane na serverima
jadan hoto
2014-12-30
Izem ti hrvatsko pravosuđe.
Tu bi instituciju trebalo nazvati krivosuđe.
Tu bi instituciju trebalo nazvati krivosuđe.
2014-04-22
veber-
2014-12-30
Najveći lopovi i kriminalci u Hrvatskoj ne samo da su na slobodi,već uživaju tu slobodu u pravom smislu riječi.
Mamić,Bandić,Sanader,Horvatinčić,Todorić...
Mamić,Bandić,Sanader,Horvatinčić,Todorić...
2014-04-22
treba izmisliti navigacijsku aplikaciju za izbjegavanje ruta gdje prometuju čačić i horvatinčić.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Zato hrvatska me moze postati ozbiljna drzava.
Svaka drzava ima neku mafiju ali jedino kod nas mafija ima drzavu.
vili40-
2015-08-02
"Na moju veliku žalost, upravljački sustav broda je otkazao iz kojeg razloga u trenutku nesreće nisam njime mogao normalno upravljati i skrenuti sa smjera koji je vodio prema drugom plovilu.veber wrote:u americi.jastreb wrote:Trebalo mu je suditi u Italiji.
jadan hoto
Uvidjevši da upravljački sustav ne funkcionira, svim sam snagama pokušao osobe s jedrilice upozoriti da ne kontroliram brod i da nemam mogućnosti spriječiti opasnost koja je nastala."
Ma za ove su (i)mafijaši gospoda.vili40 wrote:Zato hrvatska me moze postati ozbiljna drzava.
Čak i mafijaši imaju neki svoj kodeks časti.
Mislim na izvorne talijanske i talijansko-američke mafijaše.
2014-04-22
Noor wrote:"Na moju veliku žalost, upravljački sustav broda je otkazao iz kojeg razloga u trenutku nesreće nisam njime mogao normalno upravljati i skrenuti sa smjera koji je vodio prema drugom plovilu.veber wrote:u americi.jastreb wrote:Trebalo mu je suditi u Italiji.
jadan hoto
Uvidjevši da upravljački sustav ne funkcionira, svim sam snagama pokušao osobe s jedrilice upozoriti da ne kontroliram brod i da nemam mogućnosti spriječiti opasnost koja je nastala."
Trči vrime, cvili maška,
traje jubav, pusta siromaška,
šaka suza, vrića smija,
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Uživo iz kloake: Horvatinčić oslobođen
» Tomislav Horvatinčić je 'na liječenju', a u zatvor ne mora
» Presuda u Šibeniku Tomislav Horvatinčić je kriv za nesreću
» Rasulo sudstva: Tomislav Horvatinčić ne ide u zatvor, osuđen uvjetno i smije upravljati brodom
» Postupak na sudu prekinut, Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti?
» Tomislav Horvatinčić je 'na liječenju', a u zatvor ne mora
» Presuda u Šibeniku Tomislav Horvatinčić je kriv za nesreću
» Rasulo sudstva: Tomislav Horvatinčić ne ide u zatvor, osuđen uvjetno i smije upravljati brodom
» Postupak na sudu prekinut, Manolić i Tomislav Karamarko će se pomiriti?
Page 3 of 6