Rast temeljen na razduživanju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rast temeljen na razduživanju
U zadnji par godina zaposlili su mase uhljeba po svim felama i razinama, povecali su apsolutno sva davanja takse prireze i kurca znači sve opet netošlčno kseksePinochet wrote:nisam baš primjetio.. proračun je u zadnjih par godina skočio sa 115milijardi kuna na skoro 130milijardi kuna.. trošili su ko pijani miljarderi.. eto zaustavili su rast plaća uhljebima.. koji ionako zarađuju 30-40% više nego u privatnom sektoru a nerade ništa.. šta bi bilo da su njima rasle plaće .. bili bi ko grčka danas
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Nisu kadri napraviti poštenu pristupnu cestu do novog rodilišta,završit Zagorski put do Bauhausa kao treći izlaz iz Splita, spojit Vukovarsku direkt sa zaobilaznicom kod Superkonzuma, sve skupa brat bratu nebi koštalo 50 milja kuna.
Bračka ulica od poteza hotel Split-treća policijska postaja nije u funkciji iako je gotova ima 20 godina.
O čemu mi pričamo..
Bračka ulica od poteza hotel Split-treća policijska postaja nije u funkciji iako je gotova ima 20 godina.
O čemu mi pričamo..
Gost- Guest
kserks_ wrote:Krajem lipnja ove godine hrvatski je bruto inozemni dug iznosio 40,4 milijarde eura, što je 3,1 milijardu eura ili 7 posto manje nego krajem prvog polugodišta prošle godine..
https://www.24sata.hr/news/inozemni-dug-krajem-lipnja-iznosio-je-40-4-milijarde-eura-542448
Vanjski dug smanjen za 9 milijardi eura od 2015, a ekonomija rasti...što se događa sa nekad rastrošnim Hrvatima?
ljudi se kreditno rasterećuju, nitko ne kupuje stanove, nitko ne kupuje nove aute, ljudi su se zaletjeli nakon 2000 kad je krenuo ekonomski bum, uzimali kredite s ratom od tri plaće a ne trećinom plaće, banke su opreznije i ne dijele više kredite svakom ko pita... a da, strane korporacije povlače investicije iz hrvatske a novih nema, pa i to smanjuje bruto vanjski dug.
Isti kurac sdp i hdz po ovome a isvim drugim mi smo sa tutom bugarinom, a ovo gore je kao i agrokorovo izvješće šarana laža da se uđe u Eurozonu ala Grčkakserks_ wrote:asilovski wrote:Evo rasta našeg:
Ovaj graf pošalji u središnjicu SDP-a.
Si zaboravio kada sam striktno bio protiv politike štednje, pa ste me svi pljuvali tada..sada se vide "rezultati" toga.
Ali to tako mora biti, kada ste imali premijera kojem je vrhunac državništva bilo ispucavanje kafanskih doskočića, a ekipa okidala na to.
Kermit-
2014-04-17
kserks_ wrote:Nisu kadri napraviti poštenu pristupnu cestu do novog rodilišta,završit Zagorski put do Buahausa kao treći izlaz iz Splita, spojit Vukovarsku direkt sa zaobilaznicom kod Superkonzuma, sve skupa brat bratu nebi koštalo 50 milja kuna.
O čemu mi pričamo..
pa rekao sam ti, da grad Split ima 100 zaposlenih umjesto 500 uhljeba, viruj mi bio sam unutra u tom sustavu, ono što ljudi govore da se ništa neradi.. situacija je još gora.. doslovno se parazitira, trpaju se ljudi na plaću koji doslovno ih se šalje da šetaju po kancelariji i u kafiće.. izmišljaju se nebitni poslovi, a nikome ništa ne koristi.. da grad split ima 100injak zaposlenih umjesto 500 uhljeba, imao bi najmodernije ceste i bolnice..
možeš birati. oćeš imati moderne ceste i dobre bolnice, ili rodijaka zaposlenog u kancelariji .. to ti je Hrvatska realnost
Guest- Guest
Pa jer ne uzimate EU fondove, kod nas svi bježeca grade bog te pita sto ne i to sve iz fondovakserks_ wrote:Nisu kadri napraviti poštenu pristupnu cestu do novog rodilišta,završit Zagorski put do Bauhausa kao treći izlaz iz Splita, spojit Vukovarsku direkt sa zaobilaznicom kod Superkonzuma, sve skupa brat bratu nebi koštalo 50 milja kuna.
O čemu mi pričamo..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pa jer ne uzimate EU fondove, kod nas svi bježeca grade bog te pita sto ne i to sve iz fondovakserks_ wrote:Nisu kadri napraviti poštenu pristupnu cestu do novog rodilišta,završit Zagorski put do Bauhausa kao treći izlaz iz Splita, spojit Vukovarsku direkt sa zaobilaznicom kod Superkonzuma, sve skupa brat bratu nebi koštalo 50 milja kuna.
O čemu mi pričamo..
da ti počnem od Keruma, 30 godina ekipa u cijeloj Splitsko-dalmatinskoj županiji uplaćuje novce kroz račun za smeće za sanaciju Karepovca, dakle novac nije samo splitski i namjenski je uplaćivan.
Dođe Kerum uzme tu lovu i izgradi Zapadnu obalu sebi ispred otela sa šetnicom, sa zaustavnom trakom ispred svog otela, napravi kruži tok kraj svog otela, vezove da mu se mogu jahte vezivati kraj otela, ali to nije dosta, da sve tri lokacije na Zapadnoj obali namijenjene za ugostiteljstvo u koncesiju na 30g svojoj ženi Fani, koja opet to preproda dalje za 2 milijuna eura hahah
Lola Kerum kupi zgradu bivšeg matičara, kraj Pravnog Fakulteta, lola uredi raskrižje na kojem leži ta zgrada bivšeg matičara i tu si uredi hotel hahaha
Sad dalje Baldasar, ti nemaš pojma kakav je to karakterni šibičar bio, oličenje nesposobnosti i svega negativnog u ljudskoj civilizaciji.
Gost- Guest
To su igrači, pa maltene svuda je isto od sela do grads ko afrika sa elektrikomkserks_ wrote:asilovski wrote:Pa jer ne uzimate EU fondove, kod nas svi bježeca grade bog te pita sto ne i to sve iz fondovakserks_ wrote:Nisu kadri napraviti poštenu pristupnu cestu do novog rodilišta,završit Zagorski put do Bauhausa kao treći izlaz iz Splita, spojit Vukovarsku direkt sa zaobilaznicom kod Superkonzuma, sve skupa brat bratu nebi koštalo 50 milja kuna.
O čemu mi pričamo..
da ti počnem od Keruma, 30 godina ekipa u cijeloj Splitsko-dalmatinskoj županiji uplaćuje novce kroz račun za smeće za sanaciju Karepovca, dakle novac nije samo splitski i namjenski je uplaćivan.
Dođe Kerum uzme tu lovu i izgradi Zapadnu obalu sebi ispred otela sa šetnicom, sa zaustavnom trakom ispred svog otela, napravi kruži tok kraj svog otela, vezove da mu se mogu jahte vezivati kraj otela, ali to nije dosta, da sve tri lokacije na Zapadnoj obali namijenjene za ugostiteljstvo u koncesiju na 30g svojoj ženi Fani, koja opet to preproda dalje za 2 milijuna eura hahah
Lola Kerum kupi zgradu bivšeg matičara, kraj Pravnog Fakulteta, lola uredi raskrižje na kojem leži ta zgrada bivšeg matičara i tu si uredi hotel hahaha
Sad dalje Baldasar, ti nemaš pojma kakav je to karakterni šibičar bio, oličenje nesposobnosti i svega negativnog u ljudskoj civilizaciji.
Kermit-
2014-04-17
A da ti ne govorim za Kaštela, renoviranje glavne dvotračne ceste u Kaštel Sućurcu dužine 180m:) traje ti već ima 8 mjeseci:)))
Nemate vi pojma koliko ovde palanka koči sve što njima nije u osobnom interesu.
Nemate vi pojma koliko ovde palanka koči sve što njima nije u osobnom interesu.
Gost- Guest
Kod nas obnove pa za 6 mjeseci ponovno a baje javno govore koliko su para pokralikserks_ wrote:a da ti ne govorim za Kaštela, renoviranje glavne dvotračne ceste u Kaštel Sućurcu dužine 180m:) traje ti već ima 8 mjeseci:)))
nemate vi pojma koliko ovde palanka koči sve što njima nije u osobnom interesu.
Kermit-
2014-04-17
ej renoviranje 180 metara ceste, 2.5 milja kuna:))))asilovski wrote:Kod nas obnove pa za 6 mjeseci ponovno a baje javno govore koliko su para pokralikserks_ wrote:a da ti ne govorim za Kaštela, renoviranje glavne dvotračne ceste u Kaštel Sućurcu dužine 180m:) traje ti već ima 8 mjeseci:)))
Gost- Guest
Kao da je Kalmeta osobno pravio troškovnik...budite sretni da je samo 180 metara ceste u pitanju...kserks_ wrote:ej renoviranje 180 metara ceste, 2.5 milja kuna:))))asilovski wrote:Kod nas obnove pa za 6 mjeseci ponovno a baje javno govore koliko su para pokralikserks_ wrote:a da ti ne govorim za Kaštela, renoviranje glavne dvotračne ceste u Kaštel Sućurcu dužine 180m:) traje ti već ima 8 mjeseci:)))
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Dug se smanjuje, Deda na aparatima...
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Udruzenje americkih medicinskih fakulteta uvodi nastavni plan i program temeljen na 'diversity, equity and inclusion'
» Rast BDPa
» Rast BDP-a 3,4% u zadnjem kvartalu
» Indija bilježi rast BDP-a od 7,6%
» srbija / eu -rast 250% bazna 2009.
» Rast BDPa
» Rast BDP-a 3,4% u zadnjem kvartalu
» Indija bilježi rast BDP-a od 7,6%
» srbija / eu -rast 250% bazna 2009.
Page 2 of 2