Picula u ogromnoj ofenzivi protiv Putina i Rusija
Page 1 of 1
Picula u ogromnoj ofenzivi protiv Putina i Rusija
https://www.logicno.com/politika/partijski-aparatcik-tonino-picula-upozorava-na-lukavog-ruskog-agresora.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Picula u ogromnoj ofenzivi protiv Putina i Rusija
mijenja li brisel plenkija za piculu..jer plenki ocito nije odradio zadatak kako valja....ili ga je sjebao slucaj agrokor gdje se morao zaustaviti u svezi rusa..pa ostao picula cistih rukavica..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
e moj picula slijep pokraj zdravih ociju..zar ne vidis da te ovi u briselu guraju za zrtveno janje da sebe operu u ocima rusa..zar nista nisi naucio na primjeru plenkija..ali jebiga kad je vlastiti ego i ambicija jaci od razuma...valjda misli po onoj..'jupi sad cu biti premijer hrvatske i sdp-a ako odradim zadacu'..
2015-09-08
Znači EU je baš super ali to šta neki ljudi imaju krivu percepciju je kriva Rusija. Pretpostavljam da je Picula jako dobro plaćen za jesti govna.
zajedno su krvarili na istočnom frontu. picula se čak javljao uživo s majdana...vuksadinare wrote:mijenja li brisel plenkija za piculu..jer plenki ocito nije odradio zadatak kako valja....ili ga je sjebao slucaj agrokor gdje se morao zaustaviti u svezi rusa..pa ostao picula cistih rukavica..
...picula zato i ej placen..i vjerojatno mu ej nesto obecano iz brisela tipa odradi posao sredit cemo ti za pocetak da budes predsjednik sdp-a...nesto slicno tipa plenki..nema tu nista pod slucajno...osim nekog cvrstog obecanja inace ako nije to onda je picula totalni blesan koji nista nije naucio iz iskustva svog frenda plenkija..catabbath wrote:Znači EU je baš super ali to šta neki ljudi imaju krivu percepciju je kriva Rusija. Pretpostavljam da je Picula jako dobro plaćen za jesti govna.
2015-09-08
...nitko se vise od nasih ne prsi kontra ruja u eu parlamentu i doborima ali evo neunistivog picule...vjecitih ambicija za sefovanjem...pa zasto onda za tu ambiciju jos ponesto odraditi za briselske sefove..mutava baštarda wrote:zajedno su krvarili na istočnom frontu. picula se čak javljao uživo s majdana...vuksadinare wrote:mijenja li brisel plenkija za piculu..jer plenki ocito nije odradio zadatak kako valja....ili ga je sjebao slucaj agrokor gdje se morao zaustaviti u svezi rusa..pa ostao picula cistih rukavica..
2015-09-08
Kako se bilo teško snaći u dokumentu od nekoliko stotina stranica u PDF formatu proračuna Rusije za 2017. godinu, podatak o tome koliko je Rusija izdvojila za ”propagandu” smo našli u ukrajinskim medijima.
Ako je točno, proračun Ruske Federacije za ”propagandu” za 2017. iznosi više od milijardu dolara
Ako je točno, proračun Ruske Federacije za ”propagandu” za 2017. iznosi više od milijardu dolara
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
picula je obicna ljiga, bio i ostao.
glumi tamo nesto, mozda je i on
na necijem tajnom platnom spisku.
bolje da cuti, da se ne pravi mnogo pametan-
Guest- Guest
pa glec to ti je karakteristika vecine ovdasnjih politicara..'biti veci papa od samog pape'..a istovremeno ubrati i neke bodove za vlastitu korist...zato se kaze da se politicar rađa a ne stvara..kod nas mislim ne samo na hrvatsku vec i na ove prostore vecina 'polticara' je stvorena...i manjak im kreativnosti i strategije vise streberski tip politicara kojemu je najvaznija osobna promocija i karijera nego interes drustva i zemlje koju zastupa...ja ih zovem robot-politicarima ili streberima..sabloncima..pizzon wrote:picula je obicna ljiga, bio i ostao.
2015-09-08
plus, vulin i dacicvuksadinare wrote:pa glec to ti je karakteristika vecine ovdasnjih politicara..'biti veci papa od samog pape'..a istovremeno ubrati i neke bodove za vlastitu korist...zato se kaze da se politicar rađa a ne stvara..kod nas mislim ne samo na hrvatsku vec i na ove prostore vecina 'polticara' je stvorena...i manjak im kreativnosti i strategije vise streberski tip politicara kojemu je najvaznija osobna promocija i karijera nego interes drustva i zemlje koju zastupa...ja ih zovem robot-politicarima ili streberima..sabloncima..pizzon wrote:picula je obicna ljiga, bio i ostao.
Guest- Guest
Puca ih kurac za interese država samo stolica, stolicaPinochet wrote:Čardak vlast, Čardak opozicija
Kermit-
2014-04-17
yahh... zmaži kmetju oči,da ne vidi da nema za zivot..asilovski wrote:Puca ih kurac za interese država samo stolica, stolicaPinochet wrote:Čardak vlast, Čardak opozicija
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:zajedno su krvarili na istočnom frontu. picula se čak javljao uživo s majdana...vuksadinare wrote:mijenja li brisel plenkija za piculu..jer plenki ocito nije odradio zadatak kako valja....ili ga je sjebao slucaj agrokor gdje se morao zaustaviti u svezi rusa..pa ostao picula cistih rukavica..
Valjda neće i oni na kraju među braniteljima završiti...
darth_vader-
2014-04-17
oce, brani nas od rusa :Sjasambrend wrote:mutava baštarda wrote:zajedno su krvarili na istočnom frontu. picula se čak javljao uživo s majdana...vuksadinare wrote:mijenja li brisel plenkija za piculu..jer plenki ocito nije odradio zadatak kako valja....ili ga je sjebao slucaj agrokor gdje se morao zaustaviti u svezi rusa..pa ostao picula cistih rukavica..
Valjda neće i oni na kraju među braniteljima završiti...
I Njemačka i Italija su Jugoslaviji 1941. objavile rat. I?
Pa jedan dio Jugoslavena tada se i priključio Njemačkoj i Italiji.
Tako bi se i sada ponovilo. Ne mislite li da bi cijeli narod horvatski bio protiv Rusa?
Ja mislim da ne bi. Čak mislim da bi barem 80% pučanstva ili prešao Rusima,ili im se predao bez ispaljenog metka.
Ta objava nam ionako ne bi igrala neku veliku ulogu.
Tako bi se i sada ponovilo. Ne mislite li da bi cijeli narod horvatski bio protiv Rusa?
Ja mislim da ne bi. Čak mislim da bi barem 80% pučanstva ili prešao Rusima,ili im se predao bez ispaljenog metka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
yahh..zaduzili one buretase i OPET dali po picki sitnoj nazzi boraniji..deža vuuuuu..!!!jastreb wrote:Ma...To nas ne treba brinuti. Uostalom i nemate se brinuti oko toga čak i u slučaju da nam Rusi objave i rat.
Ta objava nam ionako ne bi igrala neku veliku ulogu.
Guest- Guest
tko jebe Ruse i Rusiju. Putina na stratiste.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Similar topics
» ORBAN U OFENZIVI PROTIV SOROŠA
» Rusija nakon Ukrajine i Putina
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» NATO vojnici na Kosovu u borbi protiv Putina
» Zemlje višegradske skupine moraju u rat protiv Putina i Moskve (Januš)
» Rusija nakon Ukrajine i Putina
» USTAŠA PICULA.part2!VUČIĆ:'Picula će se morati ispričati ako želi da ga primim'
» NATO vojnici na Kosovu u borbi protiv Putina
» Zemlje višegradske skupine moraju u rat protiv Putina i Moskve (Januš)
Page 1 of 1