Netko se upravo raznio bombom u Splitu jer je nezadovoljan državom
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Netko se upravo raznio bombom u Splitu jer je nezadovoljan državom
Ako je bio nezadovoljan drzavom onda nije iz cardak sektora
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Zanimljivo.mutava baštarda wrote:https://www.rtvbn.com/3819842/jusufspahic-tito-je-umro-kao-musliman.mutava baštarda wrote:Drug Tito :)Leviathan2 wrote:koji, gubec?mutava baštarda wrote:Možda je bio agnostik pa išao na nesigurno, ništavilo ili pakao.Iknar je gay wrote:Kako se zna razlog zbog čega se raznio ?
Ako se već namjerava raznijet,trebao je preći na islam,otišao bi u muslimanski raj gdje bi ga čekale djevice a ovako ide u katolički pakao.
A to s muslimanima stoji. Ima priča da je i najveći sin naših naroda neposredno prije smrti prešao na islam. Zna se on uvijek prištekat
Volio prčit, a izbor između ništavila i 72 djevice minimalno, pošto bi od Alaha mogao dobiti bonuse na ime milion mrtvih nevjernika
Eto ti kako se prošvercat u raj.Cijeli život radi pizdarije,pred kraj života pređeš na islam,još se po mogućnosti razneseš među nevjernicima i onda su ti djevice zagarantirane.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ne,nevolim niti fasiste niti nacisteIknar je gay wrote:Ti si jedan obični fašist.mojeoluje wrote:je vidio ej da u an vlasti i oporbi komunisti i ostala GOVNA i nazalsot je poludio
dakle trebbamo tu amad zbacitis to prije i cim nebude SDP,.;HDZ i njihovih sotonskihs tatelita ljudi ce rpogledati i vidjeti rposperitet,a dok je god tih komunsita na vlasti i oporbi i milje boraca NOBa 1945-199' prrivilegiranihr aznih ljudi ce vidjetis amo bezboljnost i neperspektivnost i ence htjedti da im djeca CRNCE za ta govna
evo dobitne kombinacije sto sam i rekao na par mejsta
RUisija svoj novac nesmije traziti do HRvatskih građana jer ako trazi Rusija je najebala olujama
a ja sam rekao pa neka ubijus ve umijesane iz politike u Agrokor ,tokom 20+ godina ih ima svuda,neka ihs ve pobiju uzmu njihove nekretnine i slcuaj rijesen
ja necu maknuti MOcima ako pobiju te zlotvore,ali ako psotenog covjeka i krivo pogledaju Risija ce zavrsiti pod vodom
ja sam smao IKNAR
nebrinis aznati ces koji,pogledaj Ameriku malo komadam olujama jer jsu HRvatski vojnici pos vijetu a i na ruskoj granici radi amera
uskoro cu napraviti jos par stotina ilijardi amterijalne stete po Americi a ti nemozes nsita,hahah
a to je tek pocetak jer se samo igram jos
dakle uzivaj u tome sto radis,ja se igram Olujama a imam i jso cime hahah
ja sam PRVI,najblize stvorenom Bogu,a Lucifer nije niti psotojao dok sam ja djelovao,ali tko zna kada je stvoren mozda sam ga nesto i ucio,neznam,hahha
Guest- Guest
Imao je on svoje ljude, kakvo raznošenje, jedino pice...Iknar je gay wrote:Zanimljivo.mutava baštarda wrote:https://www.rtvbn.com/3819842/jusufspahic-tito-je-umro-kao-musliman.mutava baštarda wrote:Drug Tito :)Leviathan2 wrote:koji, gubec?mutava baštarda wrote:
Možda je bio agnostik pa išao na nesigurno, ništavilo ili pakao.
A to s muslimanima stoji. Ima priča da je i najveći sin naših naroda neposredno prije smrti prešao na islam. Zna se on uvijek prištekat
Volio prčit, a izbor između ništavila i 72 djevice minimalno, pošto bi od Alaha mogao dobiti bonuse na ime milion mrtvih nevjernika
Eto ti kako se prošvercat u raj.Cijeli život radi pizdarije,pred kraj života pređeš na islam,još se po mogućnosti razneseš među nevjernicima i onda su ti djevice zagarantirane.
Ne kažem za njega,već za sve ostale,evo recimo ti,zar ne bi volio da te dočekaju djevice ?mutava baštarda wrote:Imao je on svoje ljude, kakvo raznošenje, jedino pice...Iknar je gay wrote:Zanimljivo.mutava baštarda wrote:https://www.rtvbn.com/3819842/jusufspahic-tito-je-umro-kao-musliman.mutava baštarda wrote:Drug Tito :)Leviathan2 wrote:
koji, gubec?
2015-07-23
Nezadovoljan državom pa se ubio
Eto sad više nisi nezadovoljan državom
Neki jednostavan lik
Neki jednostavan lik
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Otvori ponistru i pitaj ljude o kome se radi, ulica vec zna garantRayMabus wrote:Nezadovoljan državom pa se ubio
Neki jednostavan lik
dijagram-
2015-08-09
..jbg pupovac vlada..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nezadovoljan je on sebom a ne državom
2014-04-11
Tu gore povise Obojene u sumici je fukodrom...nadam se da eksplosija nije nastetila spolnom izricaju mladarije...
Gost- Guest
dobro, yoda tamo ne zalazi, samo teretanakserks_ wrote:Tu gore povise Obojene u sumici je fukodrom...nadam se da eksplosija nije nastetila spolnom izricaju mladarije...
dijagram-
2015-08-09
Nezadovoljan sam i ja emanicioacijom pa se još uvijek borim protiv toga
... velikim količinama alkohola he he he
2014-04-11
jbg stavio mirovinu jedinicu na ukrajinu i da mamic i suker padaju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Za svaki problem, odgovor je alkohol:-)
Gost- Guest
ma ti sis amos jebani poluscijentologRayMabus wrote:Nezadovoljan sam i ja emanicioacijom pa se još uvijek borim protiv toga
zato si i PUKO jer si njihov clan bio,ostao pa nit vrit nit mimo,budiimo realni sjebalis ut e posteno u BULJU
a onda tvoja iluzija galakticnog pickinog dima i slicnih ilzuzija
covjece puka si mentalno ko kokica pred "kolinje"
Guest- Guest
Jbga problem je šta se ljudi ne znaju samo zadovoljavati nego mora uvik netko drugi
Ja sam sebe danas baš fino namirio
2014-04-11
da nisi gledao u OGLEDALO,sa desankom,hahhahahRayMabus wrote:Jbga problem je šta se ljudi ne znaju samo zadovoljavati nego mora uvik netko drugi
Guest- Guest
O jebo te.Pravi se našao da GayMabusu utvrdi dijagnozu.mojeoluje wrote:ma ti sis amos jebani poluscijentologRayMabus wrote:Nezadovoljan sam i ja emanicioacijom pa se još uvijek borim protiv toga
zato si i PUKO jer si njihov clan bio,ostao pa nit vrit nit mimo,budiimo realni sjebalis ut e posteno u BULJU
2015-07-23
ma tvoja je rijesena,nebrini jso uvijek moezs se spasiti ali nezelis jer sluzis JAdnika,a nekada sam ja Lucifera vjerojatno ucio od kada je on stvoren bio mi je kao mlađi brat,a li odna je dobio vritnjak i strmopizdios e na Zemlju,pa i ja dosao da ga nesto opet naucim,samos e moram sjetiti prvo,ahhahIknar je gay wrote:O jebo te.Pravi se našao da GayMabusu utvrdi dijagnozu.mojeoluje wrote:ma ti sis amos jebani poluscijentologRayMabus wrote:Nezadovoljan sam i ja emanicioacijom pa se još uvijek borim protiv toga
ebiga SUDBINA kuzis
Guest- Guest
Ti si najebo,raspizdio si Allaha.mojeoluje wrote:ma tvoja je rijesena,nebrini jso uvijek moezs se spasiti ali nezelis jer sluzis JAdnika,a nekada sam ja Lucifera vjerojatno ucio od kada je on stvoren bio mi je kao mlađi brat,a li odna je dobio vritnjak i strmopizdios e na Zemlju,pa i ja dosao da ga nesto opet naucim,samos e moram sjetiti prvo,ahhahIknar je gay wrote:O jebo te.Pravi se našao da GayMabusu utvrdi dijagnozu.mojeoluje wrote:ma ti sis amos jebani poluscijentologRayMabus wrote:Nezadovoljan sam i ja emanicioacijom pa se još uvijek borim protiv toga
ebiga SUDBINA kuzis
2015-07-23
ma ne msulimani zovu JAHVEA Allah kuzis,a ja sam njegov prvi,a sa druge strane sada nisam bas dostojan takod a si u rpavu ali djeliomicno,Lucifer mir adis ranja a Bibliju jos nisam procitao a msilimd a smo povezanim UMOM,velikos ranje je to cesto imam ogromnu snagu kada nekoga zelim kazniti fizicki ali id rugacije,tesko je to kontroliratiIknar je gay wrote:Ti si najebo,raspizdio si Allaha.mojeoluje wrote:ma tvoja je rijesena,nebrini jso uvijek moezs se spasiti ali nezelis jer sluzis JAdnika,a nekada sam ja Lucifera vjerojatno ucio od kada je on stvoren bio mi je kao mlađi brat,a li odna je dobio vritnjak i strmopizdios e na Zemlju,pa i ja dosao da ga nesto opet naucim,samos e moram sjetiti prvo,ahhahIknar je gay wrote:O jebo te.Pravi se našao da GayMabusu utvrdi dijagnozu.mojeoluje wrote:ma ti sis amos jebani poluscijentologRayMabus wrote:Nezadovoljan sam i ja emanicioacijom pa se još uvijek borim protiv toga
ebiga SUDBINA kuzis
recimod a si pored mene rastrgao biht e rukama lkao malog misica,tesko ej to opsisati kolika je to kolicina energije,ali to nezelim kroistiti ejr vjerojatno Lucifer zeli da nekoga raskomadam
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evropa u strahu: "ID nam preti prljavom bombom"
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» Domoljubni terorist upao s bombom u školu
» PUPOVAC NEZADOVOLJAN NOVOM VLADOM
» Evropa u strahu: "ID nam preti prljavom bombom"
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» Domoljubni terorist upao s bombom u školu
» PUPOVAC NEZADOVOLJAN NOVOM VLADOM