Netko se upravo raznio bombom u Splitu jer je nezadovoljan državom
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Netko se upravo raznio bombom u Splitu jer je nezadovoljan državom
a e..!!! Tu se nadjebajes,trosis energiju Moći na besplodnu raspraviu,a tamo Amerika uzima maha ponovno da radi pizdarije po svijetu...mojeoluje wrote:oces da ti ja Izrael serviram iolujama niej neki rpoblemv ec imam prakse sa Mocima oluja i gromovapismejker wrote:molekule..1!! Opet zabusavas i tu se prepires sa Samim Sebom..idi tamo i servisiraj americku bludnicu..
milimd a cu rpekinuti ili smanjiti na Ameriku apr na Izraelo kada vec spominjes"bludnicu" hvala sto si me podsjetio na to
Bog ce te karati,ako budes ovako džabahljebario..
Guest- Guest
Ne zajebajem se,ozbiljno mislim.Ti ne znaš kakvu bi milost božiju zadobio,kad bi jednog slugu tame preveo na svijetlu stranu i božiji put.mojeoluje wrote:ok zajebavas ali cinjenica je da ja SADA nisam dobar,niti izblizaIknar je gay wrote:Kako bih ja mogao postat tvoj učenik ? Htio bih preći na stranu svjetlosti i dobra,jeli bi ti htio da me izbaviš iz tame i usmjeriš na put božiji ?mojeoluje wrote:gledqaj stvarno niej vazno menit o vise,sad ase baziram i na tijelo i duh a za legije demona me zaboli oni su nsita,Lucifer mi ej rpoblemIknar je gay wrote:Tijelo ti je oštećeno onda kada te napala legija demona.Bilo je to prije par godina,između Božića i Nove godine,jeli se sjećaš.Tada si teško ozljeđen i više se nikad nisi oporavio.mojeoluje wrote:
tui nikako da shvatis,jel tako
u rpavu si u losem stanjus am,ali kad aumrem recimo envazno kada,moze biti USKORO,svi na ZEmljic e biti kaznjenia,to zancio vrijeme ljudi ma je isteklo,dakel i Palim anđelima,dakle i Luciferu
dakel veselims e tome napokon cus a druge strane biti onos to jesam u svome rpavom tijelu,a odna ces vidjeti moj bijes,koji ce moci samo Bog zaustaviti i bice rpavedno,ma kako glupo bilo cak i kao smrtniks e veselim tome,nekada mi dosta vise ovoga svega
a ti uzivaj bez obzira sto si rketen ali si mi simpatican,ti zelis svoju rpopast sa time sto mene zajebavas a nisi svjestan psoljedica,meni cesto to vise nije vazno,ako nisi rpimijetio najcesce me zaboli kada vidim da nitko nepomaze,msilimd a ce uskroo se to dogoditi dakel nikakva glupa tvoja 49,bice to vrlo skoro,jer i ja o tome odlucujem ako nisi shvatio,iskoro ce se pokrenuti stvri za SMAK svijeta,a onda je ionakos vejedno,jer nitko osim mene to nece moci zaustaviti,a mene bas vise zaboli,hahaha
sto me onaj pigmejac ne banira,zar je TOLIKO GLUP
ali kazem ti necemo vise pricati kao rpije,nesto samr ekaos to je bilo glupo necu vise tebi ok rpeghlup si da shvatis alis vejedno
nema vise otkrivanje glupim ljudima
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/511224/nezapamcena-drama-na-obojenoj-zavrsila-tragedijom-prije-nego-se-raznio-bombom-splicanin-je-vikao-kako-je-drzava-u-k-i-nista-ne-valja-posljednje-rijeci-mobitelom-je-uputio-prijatelju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ostajem kod ranije izrečene(napisane)tvrdnje,kako mu je ovo džaba,,pišanje uz vjetar'' ali da je prešao na islam to bi već bila druga stvar.RayMabus wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/511224/nezapamcena-drama-na-obojenoj-zavrsila-tragedijom-prije-nego-se-raznio-bombom-splicanin-je-vikao-kako-je-drzava-u-k-i-nista-ne-valja-posljednje-rijeci-mobitelom-je-uputio-prijatelju
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Iskra wrote:Imaš moju punu podršku. Samo naprijed!crvenkasti wrote:Ja bih se najradije ubio kolko sam glup.
Hvala ti. Lijepo je znati da samobojicama netko želi pomoći.
crvenkasti-
2014-04-17
pa u naćelu se slažem s druge strane ovo je udaljeno kilometar od zgrade gradskog poglavarstva tako daIknar je gay wrote:Ostajem kod ranije izrečene(napisane)tvrdnje,kako mu je ovo džaba,,pišanje uz vjetar'' ali da je prešao na islam to bi već bila druga stvar.RayMabus wrote:http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/511224/nezapamcena-drama-na-obojenoj-zavrsila-tragedijom-prije-nego-se-raznio-bombom-splicanin-je-vikao-kako-je-drzava-u-k-i-nista-ne-valja-posljednje-rijeci-mobitelom-je-uputio-prijatelju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kserks_ wrote:Za svaki problem, odgovor je alkohol:-)
AK-47
darth_vader-
2014-04-17
yahh...svi se eto hvatate Kalaša,dok vas politicke elite guze i sovde na razinu kmetja....
hao yes no.,..
hao yes no.,..
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
nećemo...Elita i Velmoze su svjesne toga,p namjerno i uvode zakone koji sa pametju nemaju nista....
Guest- Guest
znas onu izreku zapadnih politicara.."ne slusaj sto narod govori,nego gledaj sto radi.."
a narod nis ne radi..samo govori..
a narod nis ne radi..samo govori..
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evropa u strahu: "ID nam preti prljavom bombom"
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku
» Domoljubni terorist upao s bombom u školu
» PUPOVAC NEZADOVOLJAN NOVOM VLADOM
» Evropa u strahu: "ID nam preti prljavom bombom"
» CIA se bojala da ce Srbi A-bombom rijesiti Hrvatsku